Ингредиенты:
Білки - 5 шт.
Цукор - 100 гр
Білий пористий шоколад - 100 гр
Кокосова стружка - 80 гр
Крохмал - 2 ст.л
В мисці змішати кокосову стружку, крохмал і розкришений білий пористий шоколад.
Білки з цукром збити в густу міцну піну.
Обережно змішати білки з сухою сумішшю.
Деко застелити пергаментом, викласти ложкою на відстані один від одного кокосяники. Випікати в розігрітій до 165°С хвилин 15-20.
Зварити каву, насолоджуватися тихим недільним вечором.
Рецепт виник спонтанно на фоні бажання утилізувати білки після паски))) На хазяйстві є майже необмежена кількість білків і обмежена кількість кокосової стружки))) Швидка ревізія запасів виявила білий шоколад, пористий, якраз класно і швидко розкришився в дрібну рівну крихту. Для тримання форми додала кукурудзяного крохмалу. Результат мене порадував - в середині легкий білковий бісквіт, зверху легесенька хрумка скоринка і все з ароматом вершкового кокосу. Дуже просто, швидко і смачно.