Jump to content

Recommended Posts

Ингредиенты:

Білки - 5 шт. 

Цукор - 100 гр

Білий пористий шоколад - 100 гр

Кокосова стружка - 80 гр

Крохмал - 2 ст.л

20200426_205923.jpg

В мисці змішати кокосову стружку, крохмал і розкришений білий пористий шоколад. 

Білки з цукром збити в густу міцну піну.

Обережно змішати білки з сухою сумішшю.

Деко застелити пергаментом, викласти ложкою на відстані один від одного кокосяники. Випікати в розігрітій до 165°С хвилин 15-20.

Зварити каву, насолоджуватися тихим недільним вечором. 

 

Рецепт виник спонтанно на фоні бажання утилізувати білки після паски))) На хазяйстві є майже необмежена кількість білків і обмежена кількість кокосової стружки))) Швидка ревізія запасів виявила білий шоколад, пористий, якраз класно і швидко розкришився в дрібну рівну крихту. Для тримання форми додала кукурудзяного крохмалу. Результат мене порадував - в середині легкий білковий бісквіт, зверху легесенька хрумка скоринка і все з ароматом вершкового кокосу. Дуже просто, швидко і смачно. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Я как почувствовала аромат кокоса, сразу прибежала! А если ещё и шоколадом:vkusno1:- 100%-я вкуснятина! А белки сейчас не проблема найти:biggrin:

Наталочка, буду печь!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@fronya40, Таня, надіюся, ще не пізно. Мені, здається, можна згущеного молока додати. Чогось мені так уявляється, що теж має бути смачно. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не піздно.  Я вже точно,як про таких анекдоти ходять, карантинщики,все щось готую. Вчора сумочку вдівала, що на твою кріпиться. Ледве замкнула)

Так що я не готувала. Ще не готувала)))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×