Jump to content

Магда

Пользователи
  • Content Count

    827
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    134

Магда last won the day on July 3

Магда had the most liked content!

About Магда

  • Rank
    Ветеран
  • Birthday March 22

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Київ
  • Настоящее имя
    Наталя

Recent Profile Visitors

86779 profile views
  1. Магда

    Лайфхаки при консервуванні

    У мене як таких лайфхаків і немає, я мало консервую, але: - помідори обов'язково закриваю у великі 4-х літрові банки з широкою горловиною - можна закласти багато помідор, м'ясистих, їх легко закладати в таку банку, і головне, їх легко діставати, - консервую тільки під кришку твіст, бо не вмію ключем закривати, - банки стерилізую в мікрохвильовці, у мене духовка-мікрохвильовка, великий об'єм робочої камери. За один раз запхнула всі банки, налила в кожну на палець води і на 7 хвилин включила мікрохвильовку. Кришки проварюю. - стараюся один вид консервації закривати в однакові банки - так легше ідентифікувати, складати, і взагалі симпатичніше) - і найголовніше - все обов'язково підписую, бо хоч і мало консервую, іноді кручу в руках ту банку: що це? коли це закривалося?
  2. Світлана, мені дуже приємно, що стала корисною! Я про цей спосіб читала давно, але все якось скептично відносилася. А тепер сама, якщо жарити, то тільки так.
  3. Ми дуже любимо кіноа. Я готую її в скороварці, як звичайну кашу, пропорції 1:2, в гарячу кашу додаю вершкового масла, багато) А ще, коли запікаю індиче стегно, утворюється багато смачної підливи, то я її зберігаю і додаю замість частини води коли готую саме кіноа, виходить смачна розсипчата каша. Звичайно кіноа позиціонується як суперфуд, але не у моєму вмпадку, каша з неї у мене завжди масна і поживна)
  4. І я таку маю. Класна штука, перетираю ягоди на джем, соуси. Легко, швидко і практично)
  5. Ох, Ната, і сміх, і гріх) Я відразу, коли прочитала про Казахстан, подумала про репресовиних і висланих наших людей. Маю багато знайомих і друзів, чиї баби з дідами чи батьки були заслані і переселені в Казахстан, вони народилися там, а потім при найпершій можливості поверталися додому, це цілі родинні трагедії і історії. Але головне, що вони вдома
  6. Боже, дівчата, які ви класні! Які ми сильні, виявляється. Читаю і реву... Як я хочу аби ми всі могли жити там, де ми хочемо, жити так, як ми хочемо, і що б ніяка падлюка якцапська не сміла і зиркнути в наш бік. Я не можу уявити, що пережила Наталя в окупації і виїзджаючи звідти, пишу - і витираю, не можу зв'язати слів(
  7. А я вчора напекла хліба, зварила рибну юшку і нажарила млинців. Купила свиняче серце на начинку, а моркви в найближчому магазині не було, десь йти шукати стало ліньки, то я замінила моркву кабачком) Піджарила цибулі, додала кабачка півкільцями, засмажила, заправила сметаною, все протушила, і разом з відвареним серцем перебила в блендері. Смачні млинці вийшли, сезон кабачків почався)
  8. Магда

    С Днем рождения!!!

    @Справжня господиня, Світлана! З Днем народження!
  9. А я тільки що жарила кабачки. Вже давно читала в фейсбуці та інстаграмі спосіб жарки, коли кабачки вивалюють в борошні, а потім опускають в стакан з водою, і далі жарять в олії. Сьогодні вирішила спробувати. Я в захваті! Борошно не горить, кабачки не набирають в себе олії, виходить хрумка скоринка і ніжний, аж солодкий, кабачок всередині. Жарила на великій стальній сковорідці 28 см за чотири підходи - взагалі немає горілого борошна, олія звичайно розбризкувалася, але навіть менше ніж при звачайному способі. Тепер тільки так жаритиму, з часничком, така смакота, не можна зупинитися їх поїдати)
  10. Магда

    С Днем рождения!!!

    @Наташшшка! З Днем народження!!! Бажаю здійснення всіх мрій! Купи планів, часу для їх виконання, сил фізичних та енергії душевної! А ще, аби джерки ти свої робила виключно для задоволення, або щоб це був маленький прибутковий приємний бізнес, а всі твої рідні були поряд і допомогали вгамувати твою неспинну енергію!
  11. @Справжня господиня, Світлана! Обізвіться! Все добре?
  12. А ми любимо кабачки) влітку це у нас майже щоденне меню) жарені, тушені, гриль, оладки, пироги. Ціле літо в холодильнику є кабачки, і ніхто не худне і не жаліється Оце згадала, може, піти зробити пиріг від Стелли Штерн з кабачками...
  13. Так, вона маленька, 10 см в діаметрі, з посрібленням на ніжці, з тавром, гарнюня) люблю такі речі.
  14. Світлана, чекаю в гості! Якраз і вечеря готова А ще, не втримаюся, похвалюся - вполювала я ось такий вінтаж вінтажний, американська ікорниця, фото важко вловити всю красу скла, але повірте мені на слово - вона прекрасна) Так що буду пригощати братовим вином з різними добрениками з свіжевпольованого вінтажного посуду)
  15. Баняк борщу, на сніданок вафлі на залишках закваски з свинячим язиком та соусом з брусниці, на обід накрутила шаурми, а на вечерю буде ковбаска запечена з картоплею по-селянськи. Ще тартін спекла, люблю, коли він отак "шкірить зуби"
×