Перейти к содержанию

Магда

Пользователи
  • Публикаций

    118
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Победитель дней

    5

Магда стал победителем дня 12 ноября 2018

Магда имел наиболее популярный контент!

Информация о Магда

  • Звание
    Любитель
  • День рождения 22 марта

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Київ
  • Настоящее имя
    Наталя

Посетители профиля

744 просмотра профиля
  1. Ого! А яка це газета? Вітаю, справжньому таланту потрібне достойне визнання!
  2. Магда

    Хлеб " Тартин" (Tartines Country Bread)

    А-а-а, 4 рази кожні 30 хв! От я турок! Цікаво спробувати такий спосіб замісу, правда 2 кг я точно не осилю, скільки б не потіла. А так місити можна лише прісне тісто на заквасці, чи й здобне нормально виміситься?
  3. Магда

    Хлеб " Тартин" (Tartines Country Bread)

    Я в шоці! Красота неймовірна! Але ж ДВІ години молотити тістом об стіл! Цікаво, а паску так вимісити можна? Бо товкти в мисці в мене сил не вистачає, хоча, й тут, мабуть, не легше. Ну, все, повен рот слюни, піду якийсь бутерброд з'їм, чи шо...
  4. Нє, всьо, зарікаюся на ніч форум відкривати! А то і повечеряла (а не збиралася!), а так би й відхопила б собі півбуханця. Такі апетитні фото, аж пахнуть.
  5. Ох, який шикарний майстер-клас! Шикарні фото процесу, і знову я в захваті від тіста! Це неймовірно! Особливо фото, де еластичне тісто на руці. Немає слів
  6. І я знайшла: https://m.facebook.com/1774835872750736/photos/ще-раз-нагадуємо-у-яких-містах-та-магазинах-можна-придбати-продукцію-тмзелений-м/1820570151510641/ І ще у Новуса є доставка товарів, це борошно вони також доставляють.
  7. О, дякую, дуже цікаво. А те, що вона не білосніжна, мене не турбує, аби в роботі була легка. Я все рівно, паску на жовтках печу, а там тісто жирне і важке, вимішується довго.
  8. Дякую, Наталю, я вже загорілася цим борошном, хоча й розумію, що до нього ще й прямі руки потрібні Побігла подивилася їх сайт, сильне борошно - це борошно зі спельти, чи борошно пшеничне тонкого помелу? І яке їхнє борошно вже тоді підійде для паски? Може, й в мене вийде щось путнє.
  9. Наталю, можу тільки уявити . Ех, я б отой шматочок би посмакувала б . Я подивилася фото - це справжня майстерність добитися ТАКОГО тіста. Для мене це взагалі недосяжно, щоб тісто так рівно (я не знаю як це правильно називається), з такими правильними пузирьками і отворами підходило. Видно, що тісто легке, живе, а вже що готовий пандоро красивий, рівнесенький.
  10. Немає слів це ще один шедевр!
  11. Ну ось, один, круглий, кекс полила таки шоколадною глазурью, інші два брусочки ще лежать спеленані. Смакували на Різдво, як і планувала. Кекс таки злегка кришиться, але зовсім трішки, м'який, сочний. Дуже ароматний з яскраво вираженим смаком. Всім, кого пригощала, сподобався, для себе, на майбутнє, вирішила не класти корицю, і мед замінити на патоку, бо ці два найсильніші аромати, як на мене, перебивають всі інші. Правда, кожен, хто куштував, відчував собі свій смак. Дехто взагалі меду не чув, комусь багато було цукатів та цедри. Наступного разу візьму або форму меньшого діаметру, або в цю покладу більшу порцію тіста, бо кекс вийшов як пиріг, не високий. Взагалі, цікавий кекс, варто було спробувати. Дуже вдало сюди і на смак, і на вигляд пасує шоколадна глазур, правда, я трішки зазівалася, і вона в мене швидко застигла, не встигла рівномірно розподілитися. На наступний рік буду експерементувати далі
  12. Валюшечка, в мене для пельменів тісто з книги рецептів до ХП Panasonic: 450 гр борошна, 0,5 ч.л. солі, 1 яйце, 210 мл води. Виходять нормальні, добре зліплюються, морозяться, варяться. А на вареники я роблю заварне тісто: 2 склянки борошна, 1 ст.л. олії, 1 склянка кип'ятку. Раніше робила тісто на кефірі із содою, а самі вареники варила на пару (так готують в нашому регіоні), але сто років тому знайома поділилася рецпом заварного тіста, і воно мене покорило. Прекрасне в роботі, смачне, а ще ми любимо, щоб було мало тіста і багато начинки. Тепер вареники тільки такі, правда вареники я не морожу. Але думаю, що якраз таке тісто має нормально морозитися, бо воно не дуже пористе.
  13. Різниця є, ще й яка! Тільки що зайшла з компа. Так це ж бомба! класний інтерфейс, зручне меню. Ще тільки що помітила - потрбен текстовий редактор в полі для набору повідомлень (ну, по крайній мірі, український)
  14. О, вже теми форуму не розгортаються самі! Як я їх залишила згорненими, так головна сторінка і відкрилася, супер.
  15. Наталю, я також тримаю планшет горизонтально, бо вертикально тоді зовсім компактно виходить. Хто зна, може, це від діагоналі залежить?
×