-
Content Count
783 -
Joined
-
Last visited
-
Days Won
121
Магда last won the day on February 11
Магда had the most liked content!
About Магда
-
Rank
Ветеран
- Birthday March 22
Информация
-
Пол
Женщина
-
Город
Київ
-
Настоящее имя
Наталя
-
-
-
-
-
-
Якщо дуже хочеться - я можу поділитися закваскою) а почитати про неї можна тут на форумі багато чого, та і ми всі підключимося, допоможемо)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Анжеліка, якщо це питання про хліб, то це Натин Хлеб " Тартин" (Tartines Country Bread) люблю його дуже)
-
Наталю, дякую дуже за добрі слова. Я так довго його не пекла, все боялася відключень електроенергії, а тут вже не втрималася, з понеділка почала відновляти з засушеної закваску, а вчора вже й спекла. Сама раділа, як дитина)
-
-
А я сьогодні нарешті хліба напекла
-
-
-
Клас! Я б оце з'їла б отих пампушок! Аж смак відчула)
-
-
А у нас гороховий суп та тушена у вершках кінг-кліп з рисом на гарнір. До речі, кому цікаво, в Новусі зараз дуже гарна знижка на рибу.
-
-
-
Теж так роблю) А деруни взагалі трьох, бо їх потрібно швидко багато насмажити і подати на стіл гарячими)
-
А налісники я, до речі, тільки що таки нажарила і накрутила! Тепер законно вилежуюся з планшетом на дивані, згадала, що у мене ж сьогодні страшенно болить голова)
-
Ого! Та я б ґиґнула б вже на другому колі! А тут вісім (8)! порцій пиріжків ще й плов
-
Та хтозна, що ми їмо) Наче і не голодні ходимо, а отак сказати, що конкретно я готувала цього тижня, то і важко буде) Варила свинячий язик, любимо ми його - і швидко, і смачно. А тільки що наварила величезний баняк борщу, щось я останнім часом рідко його варю. І відразу ж сама дві миски і з'їла) Смааачно, люблю свіжий, гарячий, ще киплячий борщ) Тепер оце вмовляю себе встати і піти нажарити млинців, бо свиняче серце на начинку вже відварила.
-
Наталю, клас! Панелі і портативна дров'яна піч - моя мрія! Маю багатьох знайомих, які поставили собі панелі - всі дуже задоволені. В багатоповерхівці, на жаль, ми їх поки поставити не можемо, а вже дуже хочеться вирватися з мурашника) А мене зараз якось так обнадіяли новини - скільки наші хлопці знешкодили виробничих потужностей зброї та нафтобаз к@ц@п@м. Хочеться думати, що вже не буде у них сил і можливостей так масовано нас бомбити, можливо, вже і електроенергії буде більше і стабільніше, не буде відключень.
-
Супер! А я на вихідних включила свою духовку і вчора поставила відновлюватися закваску.
-
Магда started following а-ля Чизкейк
-
Ингредиенты: Яйця - 4 шт. Цукор - 60 гр Шоколад - 200 гр Крем-сир - 250 гр Яйця взбити з цукром, додати вершковий сир, ще трішки взбити, влити розтоплений шоколад, розмішати. Форму вистелити пергаментом, перелити масу, злегка постукати по столу. Випікати при 150 градусах 40 хвилин. Все Останнім часом мені в інсті часто трапляються різні рілзи з швидкими і легкими рецептами. Я рідко отак беру і , як тільки побачила, - відразу і зробила, особливо якщо це не рецепт якогось відомо шеф-кухаря. А тут листала стрічку, попався цей рецепт, я навіть не запам'ятала автора і сторінку( В оригіналі автор пропонувала використовувати сир філадельфію, я ж взяла той сир, який був у мене в холодильнику) Я дуже люблю крем-сир "Фіта" від Good Milk, в синенькій упаковці, коли натрапляю на знижки, а на нього вони бувають часто, набираю з запасом - люблю додавати його в свіжі салати. От і зараз я взяла цей сир. Все інше не змінювала, та там і змінювати більше немає чого) Я випікала в формі 24 см. І я таки рекомендую цей рецепт, такий собі чізкейк нашвидкоруч. Дуже смачно, легко і в приготуванні, і як десерт, майже дієтично) Ми тільки що після вечері ледь весь і не приговорили, я вже думала, що не буде чого фотографувати)
-
І я на Різдво готувала, до нового року не дотягли, з'їли дуже швидко)
-
Вітаю з Новим роком! Бажаю нам всім в цьому році нашої Перемоги і миру, спокійного і щасливого життя! Аби всі повернулися додому живі-здорові! Діліться, хто що цікаве та смачненьке приготував на новорічну ніч, чим відволікалися від новин. Я таки зробила декілька своїх стандартних закусок та салатів До буряка з сиром зробила горіхово-часничний соус, зверху додала замороженого базиліку з оливковою олією та сіллю. Меренгового рулета я так і не спекла, таки я лінива дупця