Jump to content

Магда

Пользователи
  • Content Count

    349
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    39

Магда last won the day on November 21 2020

Магда had the most liked content!

About Магда

  • Rank
    Любитель
  • Birthday March 22

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Київ
  • Настоящее имя
    Наталя

Recent Profile Visitors

2343 profile views
  1. Магда

    Коронавирус

    Ох, Лана, скільки вам випробувань випало Кріпіться, бережіться, все має наладитися, все має бути добре.
  2. Я коли в Сумах жила, давно це, правда, було, ми восени за грибами їздили, і заодно збирали дику айву. Вона росла на кущиках, плоди були маленькі, розміром із крупну сливу угорку. Твердюща, терпка, зате така ароматна! Я досі пам'ятаю цей запах. Моя тітка робила з неї цукати, або додавала у яблучне варення, ох і смачно то все було! А коли вже ось років п'ять тому ми мандрували Україною і того разу були у Вілково, ох, ото була у них на островах в садах айва! Розміром як два добрих чоловічих кулаки, і це в кінці літа, коли вона ще зелена була. Я так потім шкодувала, що посоромилася домовитися з жінкою, у якої ми знімали хату, щоб купити, а вона нам вислала б Новою поштою, коли дозріне. Там такий бізнес процвітає, вони і вино своє Новак, і дунайський оселедець, і, навіть ранню клубнику, так розсилають.
  3. Магда

    Коронавирус

    Я все не наважувалася запитати. Надіюсь, вже все добре?
  4. Я ще в школі, сто років тому, пекла схожі рулети, рецепт простий, "всього по 3": 3 яйця, 3 ст.л. цукру, 3 ст.л. борошна. Взбити яйця з цукром, по ложці додавати борошно, обережно розмішати. Випікати на пергаменті хвилин 10, по-моєму. Готовий бісквіт перевернути на пергамент, зверху, поверх пергамента, на якому випікався, накрити рушником на 5 хвилин. Зняти пергамент, перемазати кремом, скрутити рулет. Правда, перемазувала взбитим з цукром білком. Тоді це було смачно, і бісквіт був ніжний, не сухий. Зараз, якби так робила, то перемазала б сирним кремом.
  5. Ги-ги, ні, мабуть, нас таких багато) Я взагалі, перший раз вживу мухомор побачила вже в дорослому віці. Як побачила - очам не повірила. Він же ж ще красивіший, чим на картинках! :) А зелений мухомор так взагалі порвав мої шаблони :) Зараз рідко виходить в лісь виїхати, і від того, мабуть, ще більше радості від такої краси. Я дуже люблю гриби збирати, але знаю їх не багато, беремо тільки маслята, польські, білі, моховички, підберезовики. А раніше і грузді, і рижики брали, зараз якось боюся. Та я й більше їх збирати, чим їсти люблю)))
  6. О, і я свої грибочки покажу, осінь в цьому році прекрасна, я не могла телефона сховати, все хотілося фоткати і фоткати :) Лазила навколо них на колінах, розмовляла з ними, а вони ж один одного краще :)
  7. @Natali06, декілька раз передивилася фотки! Квіти неймовірні! І осінь в цьому році прекрасна.
  8. Магда

    Заморозка продуктов

    Відкрила темку похвалитися цьогорічними заготовками, дивлюся - а тут я із шпинатом))) Значить так, згадую, що перерила тоді кучу інформації і нічого нового не знайшла. Цього разу шпинат помила, просушила, порізала і заморозила в пакетиках. А цупкі стебла перебила блендером і теж заморозила, будуть на крем-суп))) За літо я як завжди наморозила зелені різної, перебитої з оливковою олією та сіллю - кропу, петрушки, базиліку, фенхелю, кінзи. Перевиконала план із заморозки перцю і помідорів чері. А ще цього року у мене експеремент - заморозка кабачків і баклажінів. Морозила двома способами - крупні кубіки пробланшувала хвилину, обдала льодяньою водою, просушила, розклала на силіконовому коврику в один шар, заморозила і в пакети поскладала. Це планую використовувати на супи та рагу. Але сам спосіб мені не дуже сподобався, досить важко позбутися зайвої вологи. А другий спосіб - кабачки порізала товстими кілечками, баклажани язичками. Кабачки відразу розклала на деко, збризнула оливковою оліією і відправила на 18 хвилин під гриль. Баклажани посолила, через півгодинки обсушила, виклала на деко, змазала оливковою олією, і теж на 15-18 хвилин під гриль. Коли овочі вихилоли заморозила їх поштучно на силіконовому коврику, потім розклала в пакети. Це будуть вже готові заготовки під намазку різними соусами, гарнір до м'яса і таке інше. Як воно буде на смак - зима покаже)))
  9. Магда

    С Днем рождения!!!

    Ната, з Днем народження!!!
  10. Я теж думаю, що йти не варто. Зрозуміло, що совість і душа велять підти проститися, але зараз не можна проводити такі масові заходи. І мені здається, що якщо на похорон буде організована явка працівників лікарні - то у поліції будуть питання до керівництва лікарні.
  11. Магда

    С Днем рождения!!!

    Анжела, прийми і мої найщиріші вітання!
  12. Магда

    Телятина запечена

    Хто зна, навіть не задавалася таким питанням, думаю, доведеться методом "научного тика" - перевіряючи весь час температуру м'яса термометром. Тут головне не пересушити. Цікаво. Таня, якщо зробиш - похвастаєшся потім?
  13. Зі святом всіх!
  14. Магда

    С Днем рождения!!!

    Інна, прийми і мої вітання з Днем народження!!!
  15. Магда

    С Днем рождения!!!

    Тоха, З Днем народження!!!
×