Jump to content

Магда

Пользователи
  • Content Count

    334
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    35

Магда last won the day on July 5

Магда had the most liked content!

About Магда

  • Rank
    Любитель
  • Birthday March 22

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Київ
  • Настоящее имя
    Наталя

Recent Profile Visitors

1958 profile views
  1. Всіх бухгалтерів та аудиторів із професійним святом! Бажаю, що б в житті завжди був баланс із професійним та особистим, і щоб все, що ви робите, приносило задоволення від результату!
  2. Магда

    Хлеб из кунжутной пасты

    Дуже цікаво. А якого розміру форма для цих пропорцій? Борошно так і проситься, аж не віриться, що така щільна випічка виходить без борошна і крохмалю.
  3. Дивіться, що знайшла: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=678165196104825&id=185732108159976 Не знаю, чи правильно я вставила посилання із facebook, надіюся, що у вас відкриється. Це відео про Покровський розплідник троянд. Я б це назвала трояндовим заповідником, так мене вразило це відео. Важко уявити його маштаби і скільки праці, сил і завзяття в нього вкладено.
  4. Оце так сила волі! Вітаю, це круто!
  5. Ммм, виглядають дуже смачно, аж відчувається легесеньке пухке тісто. Уявляю, які вони смачні, я б свою совість в такому випадку сама б тихесенько придавила, що б не заважала)))
  6. Класний кекс Люблю дуже якраз поєднання ревіня з полуницею, виходить такий делікатний, ніжний смак.
  7. Ех, я б зрадістю зустрілася з усіма дівчатами! З цим карантином здичавіла вже :) А твої квіти мене справді вразили, я дуже люблю троянди, і взагалі кожну квіточку. В докарантинні часи ми часто їздили у Видубицький монастир (у нас відносно поряд) - які там квіти, там міні ботанічний сад! Яких там тільки троянд немає, я там надихаться і налюбуватися не можу. А піони, а першоцвіти! Зараз там, мабуть, краса...
  8. Та нє, то я фото надивившись, нахабнію тепер щоб і вживу понюхати)))
  9. Ната, квіти безподібні! Дуже гарні, я уявляю, як вони душу радують, я б з такого садочку і не виходила б!
  10. Магда

    Наши любимчики

    Ох ти ж моя квіточка! А я тільки чогось недавно згадувала вашого рижика, думала, як він там, цікаво, прижився? Бачу, прижився, красуньчик
  11. Магда

    Кіфлики

    @Elenka, дякую, вони таки справді виходять розсипчасті, тісто тоненьке, слоїться, а між тістом горішки в запеченому білку. Смачно, але ж...
  12. Магда

    Кіфлики

    Ой, @inucya, цукру то там і немає, але там є смалець , так що без калорій не обійшлося. Хоча, як каже моя мама, смалець корисний для організму То ж з мамою не поспориш... Користі там, звичайно мінімум, але ж смачні, зараза, відірватися важко. Кожен раз напечу, їсти ж не збираюся, "а рука так і тягнеться"©. Зарікаюся пекти, а потім знову зриваюся
  13. Ингредиенты: Борошно - 500 гр Масло вершкове/смалець - 250 гр Жовтки - 4 шт. Сметана - 200 гр Цукор для тіста - 2 ст.л. Сіль Вершкове масло - 50 гр Грецькі горіхи - 250 гр Білки - 4 шт. Цукор для начинки - 2 ст.л. Метод Холодне вершкове масло (я часто беру або 50/50 зі смальцем або один смалець) порубати ножем з борошном до крихти. Додати жовтки, цукор, сіль, сметану. Замісити м'яке еластичне тісто, загорнути в плівку і відправити до холодильника на пів години. Як тісто трішки відпочине - розділити його на 6 рівних частин. Кожну частину розкачати товщиною 3 мм, змазати розтопленим вершковим маслом. Скласти всі розкатані листи тіста стопкою один на одного, зкрутити їх в рулет, замотати в плівку і відправити в холодильник щонайменше на годину. Для начинки грецькі горіхи дрібно перебити блендером. Яєчні білки збити з цукром до стійких піків. До збитих білків оборежно додати подріблені горіхи, акуратно перемішати. Як тісто вихолоне і відпочине - розмотати його, брати по одному листу, залишок відправляти в холодильник. Кожен лист трішки підмісити в кУльку, розділити на 8 рівних частин, поформувати рівненькі кульки. Кожну кульку розкачати тонко у формі язичка. Тісто еластичне, розкатується прекрасно, потрібно лише трішки підпилити борошном. На край язичка викласти начинку, скрутити рулетик, злегка зігнути пополам, надавши форму рогалика. Кіфлики викласти на деко, попередньо застеливши його пергаментом. Викладати можна відносно щільно, при випіканні вони не сильно виростуть. В мене виходить як раз два велеких дека. Випікати при 180°С хвилин 40. Кіфлики виходять дуже хрусткі і ніжні, начинка не розлазиться, білки запікаються, злегка піднімаючи тісто. Дуже калорійно, дуже смачно, дуже важко зупинитися)))
×