Перейти до вмісту

Магда

Пользователи
  • Публікації

    714
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    99

Магда last won the day on 6 липня

Магда had the most liked content!

Про Магда

  • Звання
    Профи
  • День народження 22 березня

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Київ
  • Настоящее имя
    Наталя

Відвідувачі профілю

7 027 переглядів профілю
  1. Немає вже прокльонів, які б ми не посилали московитам. Нехай кожен з них бореться за свою дитину зі страшною хворобою, а потім намагається за долі секунди врятувати її від ракети, яку якийсь тупий ублюдок запустив по "по локальному центру прінятія решеній". Нехай тільки усвідомить, якщо йому буде чим, весь жах втрати і свою безпорадність. Пів дня просиділи в паркінгу, слухали, як гепало над головою, читали новини і не могли повірити, що вони вже воюють з хворими і ще ненародженими дітьми. Другий приліт, де загинуло семеро людей, був по центру репродуктології Ісіда. Немає слів, просто ненависть.
  2. А у нас сьогодні на обід шпинатний крем-суп з фрикадельками та грінками і кабачкові оладки з сметаною.
  3. Світлана, знайшла, у нас вже є цей рецепт, тільки я не додаю ні бекону, ні ковбаси: І твій би пиріг я з задоволенням скуштувала б. Кабачки - універсальний золотий продукт! А, ще згадала, минулого року робила варення з кабачків та апельсину за Клопотенком) Я скептично відношуся до таких рецептів, бо ж розумію, що тут кабачок являється просто безвкусною базою, основою, яку підсолодили цукром і ароматизували апельсином. Але ж так смачно вийшло! На сніданок до вафель чи млинців тільки мелькнуло)
  4. Ось, знайшла, це виявляється з сайту sterngotovit.com
  5. Та якраз і жарю в борошні на олії) Ріжу поздовж товщиною десь трішки меньше сантиметра, обвалюю в борошні і жарю) Подаю з сметаною, розмішаною з кропом, сіллю, та часником. А ще люблю на грилі піджарити і змазати соусом з перебитим в блендері кропом з олією і часником. Або в духовці на деці під грилем, змащеними олією з італійськими травами. О, ще роблю кабачковий пиріг на сирному тісті, рецепт не пам'ятаю де знайшла, мабуть тут, на форумі, зараз фотку знайду. Добре, що нагадала, на вихідних обов'язково спіймаю світло і спечу, він дуже смачний
  6. Вчора поки писала відповідь, на сервері вимкнули світло, тому відправила вже сьогодні після того як повечеряли жареними цукіні з соусом зі сметани, кропу та часничку. До цукіні була вчорашня тушена курка. Пригостили мене свіжими молоденькими домашніми цукіні - яка це смакота, вони аж солодкі! Я сама з'їла подвійну порцію, до курки навіть черга не дійшла. Ніколи не розуміла, як люди умудряються худнути на кабачах)
  7. Значить так) вчора у нас не було світла з 15.00 до 22.00. Багатоповерховий будинок, все на електриці. На вечерю був салат з капусти, огірків, кропу, консервованої кукурудзи, болгарського перцю і заправлений сметаною. До салату сосиски, купований свіжий чорний хліб, на десерт ягоди, морозиво. Після десятої вечора з'явилося світло я швиденько зварила молоду картоплю в молоці і зажарила мюнхенські ковбаски на обід. Сьогодні ввечері прийшла з роботи - світла вже не було. Повечеряли салатом з руколи, салату, огірка, в'ялених помідорів, з базиліком, моцарелою, петрушкою, залишками вчорашньої кукурудзи, заправленого соусом з гіркої гірчиці, гірчиці в зернах, олії, меду, лимонного соку та часничку. До салату знову були сосиски (за бажанням :) ), купована чабата і вино. На десерт абрикоси і морозиво. З'явиться світло - стушу курку на завтра. В принципі, для нас зараз не проблема відсутність світла на вечір. Ми влітку майже не їмо всяких гарнірів як там каші, картопля, от кабачки не можна приготувати - це так, не зручно, любимо овочі гриль, поки не можемо зробити, замінюємо салатами. Стараюся продукти купувати і готувати не багато, щоб з'їсти за раз і готую щось швидке в основному і порційне - ковбаски, курячі стегенця, тушені пупки в скороварці, свинячий язик знову ж таки в скороварці. На гарнір огірки/помідори чи салат. В минулий зимовий блекаут у нас зламався холодильник( Тепер хвилююся за новий, бо кожного року міняти холодильники дорогувато і бажання геть немає. А температура в ньому без електроенергії піднімається за 6 годин до 10 градусів в холодильній камері і до -10 в морозильній, правда, швидко і опускається до встановленої, але такі гойдалки точно не на користь техніці. Влітку мені блекаут легше переживати, хоч і жара без кондиціонера, зате довгий світловий день, багато ягід, овочів, фруктів. А от взимку і депресивніше, і гарячого чогось випити чи з'їсти проблема. Та я коли починаю нити - відразу нагадую собі, що це я в своїй квартирі, сплю в своєму ліжку, а хлопцям та дівчатам в окопах хоч взимку, хоч влітку в неймовірну кількість раз тяжче фізично, ніж мені. Головне аби вони там вистояли, а мені нити і жалітись нічого, бо не дай Бог, прийдуть до нас московити, тоді точно не про їжу будемо думати(
  8. Нарешті співпав мій графік відключень з графіком форуму - зайшла почитати всі новини, бо ж сумно без вас, дівчата. А у мене новин ніяких, крім того, що я зараз хліб не печу( взагалі відключила свою духовку, засушила закваску. А у мене аж фізична ломка за тістом, за свіжим хлібом, за запахом(
  9. Магда

    С Днем рождения!!!

    Світлана, прийми і від мене вітання з Днем народження! Бажаю нашої Перемоги і здійснення всіх мрій і бажань!
  10. Ната, я все прекрасно розумію і захоплююся людьми, які умудряються поєднувати в житті все-все: і дім, і роботу, і сад-город, ще й мають якесь хоббі-рукоділля. Я однозадачна - за один раз роблю щось одне, тому і часу мені весь час не вистачає) У мене є колега, яка батьківське подвір'я повністю засадила різними квітами, має мільйон троянд різних сортів. Мотається вона туди майже кожні вихідні, на роботу виїжджає звідти вже в понеділок серед ночі, а це за 150 км. Весь час проводить в саду, і весь час не встигає нічого зробити. Розказує, що працює до ночі з налобним ліхтариком. Жаліється на жука бронзовку, який, гад такий, пожирає її білі троянди. Зате, коли вона показує фото свої красунь - я в екстазі! Питаюся - ти хоч встигаєш налюбуватися ними? Бо ж вирощує не на продаж, а для себе, для душі. Сміється, що таки пару раз з кавою походила поміж кущів) Я з відкритим ротом роздивляюся її фото і кажу, "коли виросту" - обов'язково посаджу хоч пару кущиків, дуже хочу плетисті Пале Рояль і Флорентину) Але поки що це все мрії)
  11. Магда

    Россия напала на россию!!!

    Цілий вечір спостерігаю за подіями в Махачкалі, переживаю аби за одним днем не обійшлося) От тільки досі не зрозуміло заради чого почалася там стрілянина, про український слід за замовчуванням я мовчу. Писали московицькі тг канали, що один з синів заарештованого глави якогось там району тримав кафе на березі моря, а його закрили. Дуже цікаво, головне аби не зупинялися.
  12. Яка неймовірна квітка! А колір так взагалі щось нереальне. Пішла погуглила що ж то за сорт такий, я таких ще не бачила. У мене вже складається список сортів троянд, які я буду колись вирощувати Як мені хочеться вирощувати квіти, я просто мрію, як рано-вранці виходжу в росу з чашкою кави і роблю "обхід" своїм квітам , але я прекрасно розумію, що заради отого ранково-кавого кайфу потрібно буде цілими днями потрудитися добре)
  13. Я раніше любила замовляти його в чеському ресторанчику. Але тепер стараюся не зловживати такою випічкою, а то тільки подивлюся на неї - і вже плюс пару кілограм)
  14. Дівчата, трішки краси нам в стрічку. Сьогодні були у справах за містом, я помітила поле люпину. Не змогла стриматись, зупинилися, я нарвала букет. Довго ще їздили, квіти парилися в розкаленій машині в таку жару, а приїхали додому - я відразу підрізала кінчики і поставила у вазу. Вже двічі доливала воду, квіти випивали її, але піднялися і ожили. Тепер не налюбуюся, з кухні вийти не можу).
  15. Я вже пару днів ходжу і думаю про деруни) Та все щось кожного разу не виходить. То після роботи вже немає сил і бажання, то потрібно доїсти те, що в холодильнику лежить. Відклала на вихідні. А тут з цим відключенням світла скільки всього потрібно зробити, що точно не до дерунів( Може завтра... Я вже підготувалася до сьогоднішнього відключення: швиденько розігріла борщ на плиті, запекла індиче стегно в духовці, залила кип'яток в термос, змолола кави. Ввечері зроблю салат з зелені, запалимо свічки, відкриємо вино.
×