Jump to content

Магда

Пользователи
  • Content Count

    397
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    47

Магда last won the day on April 12

Магда had the most liked content!

About Магда

  • Rank
    Любитель
  • Birthday March 22

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Київ
  • Настоящее имя
    Наталя

Recent Profile Visitors

2591 profile views
  1. Магда

    Хлеб на остатках закваски

    Є таке але я йому дуже вдячна, що він сміливо та самовіддано пробує та їсть всі мої кулінарні потуги Експерементів я не боюся
  2. Магда

    Хлеб на остатках закваски

    Таки правда, над формовкою мені ще треба працювати. І тісто справді таке м'яке, що його досить важко сформувати. Я коли почала, то з пеленанням у мене якось не дуже вийшло, і я швиденько скрутила його батардом, цей спосіб мені чогось легший, хоча формувальник з мене ще той) А кислинку я вивела коли більше матчасть вивчила: думаю, в мене закваска перекисала, бо в квартирі у мене жарко, а кормила я її скромно двічі на день 1:2:2. Тепер кормлю теж двічі на день, але вже 1:5:5. І якраз оці залишки в мене і назбиралися на цей хлібчик. І, чесно кажучи, я переживала, щоб залишки закваски знову не почали кислити, але хліб прекрасний, навіть у мене) Перед цим я пару раз пекла знаменитий хліб із псіліумом та насінням чіа із хлєбомолів. А вчора чоловік заявив, що цей хліб смачніший, ніж попередній. І після вечері стоптав гарну таку скоринку з молоком) Питаю: чим? в тому ж скільки всього різного, а це простий білий хліб, каже - в цьому аромат дуже гарний і яскравий смак, той в порівнянні прісний. Отак!
  3. Магда

    Хлеб на остатках закваски

    Спекла я цей хліб, вийшов супер, ніжний, м'якусенький, тісто гарно місилося і розтягувалося. Тепер моя душенька спокійна - за тиждень годування закваски назбиралося якраз на хлібину. А то кожного разу викидати скільки прекрасної закваски у мене рука ледве піднімалася. Над формовкою і розрізом ще треба працювати. Ната, а отакий надрив - це в мене переброд, чи недоброд? Схиляюся більше до переброда, бо коли я зробила розріз, то тісто відразу розслабилося і трішки попливло. Але на смак це абсолютно не вплинуло, скоринка хрустка, м'якуш ніжний, ароматний, без кислинки. Дякую за прекрасний рецепт, думаю, він стане моїм постійним
  4. @Natali06, Ната, я таки їх зробила! Красоти ще немає, зате смак неймовірний! Я нарешті добилася солодкого здобного тіста на заквасці без кислинки. Які ж вони смачні, це, мабуть, найсмачніші пампухи, які я коли-небудь їла!
  5. Так ось вона, красуня @Natali06, Ната, дякую, що ділишся з нами плодми трудів своїх! Якраз зараз роблю хліб на твоїй заквасці, вона прекрасна, тісто неймовірне, в мене нарешті виходять оті такі бажані "волокна" :) Дякую!
  6. І я люблю) Вже перечитала в цю темку, пропіарила папушник в кулінарній групі в fb, закупилася Вінницьким млинарем)
  7. Магда

    С Днем рождения!!!

    @Natali06, @lana19, дівчата, дякую! В мене сьогодні прекрасний день! Скільки прекрасних привітань і побажань від найочікуваніших і найнеочікуваніших людей! Дякую вам, і маю надію, що всі побажання справді здійсняться
  8. Вітаю з новим ґаджетом! Нехай радує! А сирне тісто з рисовим борошном це справді дуууже смачно. Я якось під постом Клопотенка у FB про сирники прочитала комент, що, мовляв, роблю все за вашим рецептом, тільки борошно замінила на рисове, результат приємно здивував. Я спробувала - і справді, це дуже смачно, набагато смачніше ніж на пшеничному. З тих пір так і роблю сирники за рецептом Клопотенка, але з рисовим борошном. А сирні вафлі на рисовому борошні - це, мабуть, взагалі бомба! Треба буде й собі обов'язково спробувати.
  9. Уррра! Нарешті відкрилася головна сторінка, а то я все "огородами" ходила :)
  10. Він таки неймовірний, і до цього печива з таким кремом - просто не передати словами. Я ж робила все етапами, розтягла на два дні, і пробувала спочатку окремо крем, окремо просто печиво - смачно. Але з цим пюре - це щось таке ніжне і смачне, аж-аж. Я дуже рада, що таки збігала за тою аскорбінкою і зробила саме цей джем, бо спочатку думала полінуватися і зробити печиво з вареним апельсином, перетертим з цукром. Тепер розумію, що було б не те.
  11. @lana19, Лана, це божественно! Я коли читала рецепт, склала собі в уяві поєднання смаків, але результат перевищив все! Це неймовірно, дуже делікатно, дуже смачно! Дякую, це печиво точно стане частим на моєму столі
  12. Звичайно, зараз тільки спеціально спущуся в аптеку за аскорбінкою :) Бо чедер на печенюшки купила відразу, як тільки рецепт прочитала, а про аскорбінку весь час забуваю. При чому, йду мимо аптеки, згадую, що мені щось потрібно було, заходжу, стою, втикаю, мучусь, згадати не можу :) Так у мене з'явилися безмежні запаси флосу, спазмалгона, креона, зубних йоршиків. А про аскорбінку весь час згадую, коли вже перед сном для релакса відкриваю форум, бачу рецепт і аж підскакую - аскорбінка! А печиво я вчора спекла - дуже смачне, таке, як я собі і уявляла, крихке, сирне, в міру солонувате. Правда, в мене немає перфорованих силікованих ковриків, тому воно в мене не таке гарне, але я все рівно дуже задоволена :) Тепер дуже хочу зібрати з джемом, кремом і спробувати ввечері з винцем фотозвіт обов'язково виставлю, я дуже задоволена результатом, дякую за такий цікавий рецепт
  13. @lana19, а що дає аскорбінка? Бо я вже і заварний крем зробила, і печиво спекла, а джем не зробила - все ніяк аскорбінку не куплю. А кортить вже готове печиво спробувати. Упс, дочиталася Завтра спеціально сходжу за аскорбінкой)))
  14. У мене сьогодні цілий день, коли заходила на форум (з планшета на андроїді і з ноута) відкривалася така сторінка: Я вже було дуже засмутилася, а ж поки випадково не натиснула на посилання на форум, яке виклала у себе в FB. Посилання відкрилося і ось я на форумі :)
  15. Сьогодні у нас на вечерю була ця рибка. Було дуже смачно, скумбрія вийшла сочна, але зовсім не жирна і без характерного присмаку. Дуже вчасно мені ваш рецепт попався - якраз мала розморежу скумбрію, але хотілося чогось легкого. На гарнір була рисова вермішель, прекрасне поєднання. Дякую, рецепт пішов в закладки.
×