Jump to content

Магда

Пользователи
  • Content Count

    342
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    35

Магда last won the day on July 5

Магда had the most liked content!

About Магда

  • Rank
    Любитель
  • Birthday March 22

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Київ
  • Настоящее имя
    Наталя

Recent Profile Visitors

2171 profile views
  1. Магда

    Заморозка продуктов

    Відкрила темку похвалитися цьогорічними заготовками, дивлюся - а тут я із шпинатом))) Значить так, згадую, що перерила тоді кучу інформації і нічого нового не знайшла. Цього разу шпинат помила, просушила, порізала і заморозила в пакетиках. А цупкі стебла перебила блендером і теж заморозила, будуть на крем-суп))) За літо я як завжди наморозила зелені різної, перебитої з оливковою олією та сіллю - кропу, петрушки, базиліку, фенхелю, кінзи. Перевиконала план із заморозки перцю і помідорів чері. А ще цього року у мене експеремент - заморозка кабачків і баклажінів. Морозила двома способами - крупні кубіки пробланшувала хвилину, обдала льодяньою водою, просушила, розклала на силіконовому коврику в один шар, заморозила і в пакети поскладала. Це планую використовувати на супи та рагу. Але сам спосіб мені не дуже сподобався, досить важко позбутися зайвої вологи. А другий спосіб - кабачки порізала товстими кілечками, баклажани язичками. Кабачки відразу розклала на деко, збризнула оливковою оліією і відправила на 18 хвилин під гриль. Баклажани посолила, через півгодинки обсушила, виклала на деко, змазала оливковою олією, і теж на 15-18 хвилин під гриль. Коли овочі вихилоли заморозила їх поштучно на силіконовому коврику, потім розклала в пакети. Це будуть вже готові заготовки під намазку різними соусами, гарнір до м'яса і таке інше. Як воно буде на смак - зима покаже)))
  2. Магда

    С Днем рождения!!!

    Ната, з Днем народження!!!
  3. Я теж думаю, що йти не варто. Зрозуміло, що совість і душа велять підти проститися, але зараз не можна проводити такі масові заходи. І мені здається, що якщо на похорон буде організована явка працівників лікарні - то у поліції будуть питання до керівництва лікарні.
  4. Магда

    С Днем рождения!!!

    Анжела, прийми і мої найщиріші вітання!
  5. Магда

    Телятина запечена

    Хто зна, навіть не задавалася таким питанням, думаю, доведеться методом "научного тика" - перевіряючи весь час температуру м'яса термометром. Тут головне не пересушити. Цікаво. Таня, якщо зробиш - похвастаєшся потім?
  6. Зі святом всіх!
  7. Магда

    С Днем рождения!!!

    Інна, прийми і мої вітання з Днем народження!!!
  8. Магда

    С Днем рождения!!!

    Тоха, З Днем народження!!!
  9. Всіх бухгалтерів та аудиторів із професійним святом! Бажаю, що б в житті завжди був баланс із професійним та особистим, і щоб все, що ви робите, приносило задоволення від результату!
  10. Магда

    Хлеб из кунжутной пасты

    Дуже цікаво. А якого розміру форма для цих пропорцій? Борошно так і проситься, аж не віриться, що така щільна випічка виходить без борошна і крохмалю.
  11. Дивіться, що знайшла: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=678165196104825&id=185732108159976 Не знаю, чи правильно я вставила посилання із facebook, надіюся, що у вас відкриється. Це відео про Покровський розплідник троянд. Я б це назвала трояндовим заповідником, так мене вразило це відео. Важко уявити його маштаби і скільки праці, сил і завзяття в нього вкладено.
  12. Оце так сила волі! Вітаю, це круто!
  13. Ммм, виглядають дуже смачно, аж відчувається легесеньке пухке тісто. Уявляю, які вони смачні, я б свою совість в такому випадку сама б тихесенько придавила, що б не заважала)))
  14. Класний кекс Люблю дуже якраз поєднання ревіня з полуницею, виходить такий делікатний, ніжний смак.
×