Jump to content

Магда

Пользователи
  • Content Count

    151
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Магда last won the day on June 4

Магда had the most liked content!

About Магда

  • Rank
    Любитель
  • Birthday March 22

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Київ
  • Настоящее имя
    Наталя

Recent Profile Visitors

988 profile views
  1. Дівчата, я обов'язково похвастаюся своєю духовкою, але трішки пізніше, у мене зараз дуууже поганий інтернет. Можливо, й справді, краще створити темку про духовки, щоб не спамити в аерогрилях :)
  2. Перечитала все, що написала - і зрозуміла, що, мабуть, не в тій темі, просто підхопила захват коліжанки Тані-Фроні від електродуховки. А я про свою можу говорити безкінечно довго :)
  3. Інна, я користуюся цілий рік, всі сезони. Санскрін обов'язковий, найкраще наявність в кремові фізичних і хімічних фільтрів, дуже дешево такі креми коштувати не будуть. Але без них не можна, бо і пігментація лишня, і різні небажані (т-т-т) новоутворення на шкірі під впливом сонця можуть виникати. В місті, коли я на роботі цілий день, я використовую основу під макіяж і bb-крем з SPF 30. А влітку вдень, коли знаю, що буду на вулиці - не меньше 50. Ось мої: Всі вони різної консистенсії, по різному ведуть себе на лиці в жару під макіяжем. В мене під жодним з них лице не потіє (в мене комбінований тип шкіри). La Roche-Posay має кремово-мусову текстуру, мені не жирнить, комфортний на шкірі під макіяж, злегка вибілює. Можна купити в аптеках і в інтернет магазинах, на тому ж makeup. Японський Sanplay має легку рідку водянисту текстуру, мені не жирнить шкіру, але вибілює. Користуюся ним рідко, бо маю чутливу шкіру, він у мене викликає дерматит. Купила в інтернет магазині корейської косметики. Американський thinkbady за текстурою справжній густий жирний крем, але в жару на лиці веде нормально, під макіяж теж може підійти, залежить від типу шкіри, заявлений як гіпоалергенний. Мажу ним все тіло, купувала на IHERB. Як і любу косметику, санскріни потрібно підбирати під себе, все індивідуально. Ще, їх потрібно обов'язково добре змивати з лиця, я використовую гідрофільну олію (я адепт корейської системи догляду за обличчям).
  4. Ната, ага :) Я вибирала між цим рептом і рецептом Лєни Міловіци "ребра в соєвому соусі". Переміг твій, бо в мене був бульйон, який потрібно було пристроїти, і стояло давно відкрите вино, яке чомусь не вразило за вечерею. Моя скороварка теж гарно гріє, і є в ній на режимі "мультиварка" тушкування, але в мульті все-таки мені більше подобається. От не знаю, якось в мультиварці виходить саме тушковане, а в скороварці або зашкварене, або водянисте. Коли купили скороварку, я мультю відправила на висилки, але потім перепросила і знову виставила на стіл, люблю, коли всі гаджети в готовності і доступності стоять. Чоловік сміється, каже, якби наша кухня була вдвічі більша - мені б все рівно місця не вистачало б ))) Ех, треба було б м'яско зфоткать - таке гарне було, соус густий, карамельний, з полєнти такими краплями стікав... Але всьо, вірте мені на слово, по крайній мірі, до наступного разу :)
  5. Несу свою дяку за рецепт. Сьогодні приготувала це м'яско - ну дуууже смачно! От тільки не було в мене вдома нічого томатного, так я знайшла позаминулорічний ткемалі - пішов на ура до винця, соус вийшов просто неймовірний. Тушила в мультиварці, якось, моя скороварка для такого тушіння, коли потрібно щоб соус аж закарамелізувався, мені не дуже подобається. Зате, поки в мульті тушкувалося м'ясо, в скороварці приготувала на гарнір полєнту. Обід вийшов на славу, ще раз дякую за рецепт
  6. Магда

    Кабачки-гриль

    Думаю, вийде класно, головне, не сильно придавлювати кришку при закриванні, щоб сік не видавити. А так, мені здається, вийде ще скоріше і однаково смачно. Я взагалі, думаю спробувати в духовці на фукції гриль спробувати (в мене він досить потужний в ній), так ще швидше буде, бо відразу більше кабачків закладу. Я як Матроскін, влітку в мене кругом кабачки )))
  7. Магда

    Батон молочно-сливочный

    Іншої думки і бути не може ))) просто, щоб вийшов такий смачний батон - потрібно, щоб вийшло таке гарне тісто))) а до того всього мають бути руки "прямі" прикладені, бо в мене і хлібопічка така сама, і комбайн з тістомісом, а такого тіста ніколи не виходило, дивлюся на фото - аж потрогати хочеться.
  8. Інгредієнти: Кабачки - 3 шт. Оливкова олія - 50 мл. Часник - 3 зубчики Кріп - великий пучок Приготування: Кабачки помити, обсушити. Сковороду-гриль розігріти до максимуму. В блендері на пульсуючому режимі потрібно перебити в пасту кріп, часник, сіль та оливкову олію. Тепер головне: кабачки потрібно нарізати по мірі того, як вони будуть жаритися, щоб вони не пустили соку і не стекли. Я нарізую їх поздовж, на полоски товщиною 8-10 мм. Під сковорідкою зменшити вогонь до трішки більшого за середній, і викласти полоски кабачків (не солити!). Обжарювати з кожного боку хвилин по 5-7, щоб кабачки помітно пом'якшали та до появи характерних гриль-полосочок. Дуже важливо при перевертанні використовувати щіпці або лопатку і ні в якому разі не виделку, бо при проколюванні кабачка з нього витече весь смачнющий сік. Кабачки зняти на тарілку та відразу ж змастити зеленим соусом. Дуже смачно, коли їх викладати пірамідками один на один - вони тоді краще проходять соусом. Ідеально підходять як гарнір або, навіть, як самостійна страва. Смачного.
  9. Інна, з задоволенням, зараз виставлю.
  10. Побігла, свої перевірила - в мене все на місці, чи вже відремонтували? :)
  11. Магда

    Батон молочно-сливочный

    Наталю, хліб прекрасний, а я не перестаю любуватися тістом, таке ж воно ідеальне, гладеньке, сатинове, просто неймовірне!
  12. Таня, я дуже рада, що тобі сподобався рецепт! Я кабачки в принципі можу кілограмами їсти то ж жарені без олії і борошна саме те. Часто на вечерю влітку в нас буває кабачки-гриль із заварним житнім хлібом і помідорами, смакота.
  13. А я думала, я знаю про кухонні гаджети все... Тільки що прогуглила, перший раз про таке чую, ото я турок! А є різниця в результаті між звичайною гриль сковорідкою і такою? І чому не вразила? Не зовсім уявляю спосіб приготування, мені здається, там не рівномірно розподіляється температура, та й не світить мені такий прибор - в мене електрична плита. Але ж цікаво! Вік живи, і вчися вік.
×