Jump to content

Магда

Пользователи
  • Content Count

    317
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    29

Магда last won the day on May 17

Магда had the most liked content!

About Магда

  • Rank
    Любитель
  • Birthday March 22

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Київ
  • Настоящее имя
    Наталя

Recent Profile Visitors

1764 profile views
  1. О, це про мене))) Шо там його їсти? Раз - і немає :)
  2. Магда

    Галеты

    Галети справді прекрасні. І я дуже люблю заварне тісто, так що ми вже і повечеряли Це дуууже смачно! Випробувано :) Начинка: фета, вершки, молодий часник, в'ялені помідори в олії, спеції копчені томати, оливки, базилік, кріп. Дякую, Ірина, за цікаву і корисну ідею вечері.
  3. Магда

    Мука

    Я ходила на офіційний сайт виробника - у них є і таке, і таке борошно, правда, те, що 10,3 білок було у біло-синій пачці. А хтось тут, по-моєму, @lana19, писав, що дзвонив виробнику уточнював спеціально, що борошно з білком 11,3 таки.
  4. Неймовірні круасани! Дуже гарні.
  5. Магда

    Хлебопечки Panasonic

    Збігала швиденько зфоткала :) Оті біленькі крупинки на фото - то дріжджі, які розлітаються коли засипаєш їх в диспенсер і коли він клацає так, що серце завмирає :) Вони потім ще й елекризуються і їх важко витерти. Але з часом я перестала на це звертати увагу :) Перепробувала я майже всі програми (крім безглютенового і не робила ще фрукти в сиропі), від 257-ї відрізняється на житньому і французькому (основні мої програми) скоринка - тут вона ніжніша і тоньша, а в мене чоловік любить якраз таку як в попередній хлібопічці, щоб аж крихти розліталися коли кусаєш. На режимі "пельмені" роблю тісто на лозанью - просто неймовірне виходить. А ще тут на штирі, на який ніж кріпиться є спеціальний паз - він не дає ножу залишатися в буханці, це справді круто, ще жодного разу в цій хлібопічці я не виколупувала ножа з гарячої буханки, а в 257-й постійно. Саме відро має більш гладкіше покриття, чим в попередній, правда, я вже не зовсім пам'ятаю яке воно було нове в 257, її ми купували ще в 2008 році. Нова хлібопічка класна, місить тихенько, дизайн симпатичний, я жодного разу не пошкодувала, що ми її купили. Нове є нове, завжди краще від старого. Єдина претензія - це оте клацання клапана для дріжджів :), а ще коли вночі - люди добрі, рятуйте :)
  6. Магда

    Хлебопечки Panasonic

    Круто, вітаю з обновкою! Ми теж змінили свою пенсіонерку 257 на нову модель, правда, взяли теж, як і попередня, з диспенсером, якраз були нормальні знижки на Розетці. І все в ній класно, але в цій моделі виробник чомусь вирішив дріжджі подавати через додатковий диспенсер в кришці. Боже, як він клацає! Якщо попередню свою хлібопічку я не ставила пекти на ніч, бо відро з часом розшаталося і гуркотіло так, що ми серед ночі прокидалися, то в цій клапан з дріжджами видає таких голосних вісім пострілів підряд, що я вночі кидаюся в холодному поту і все чекаю коли сусіди в поліцію подзвонять :) Але все рівно, якщо хлібопічка - то тільки Panasonic :) Ми свою стару віддали чоловіковим батькам - то мама тепер зірка серед своїх подруг, бо їхні хлібопічки не вміють всьо того, що її вміє, і в неї хліб смачніший виходить :)
  7. Це жахливо. Це вже просто якісь кари єгипетські!
  8. В Сільпо зараз продається прекрасний північноамериканський мінтай, 80 грн/кг. Риба крупна, не переморожена, без лишнього льоду. Рекомендую.
  9. Магда

    Заморозка продуктов

    Дівчата, а хто як шпінат морозить? Привалило мені 2 кг шпінату, я завжди просто складаю листочки стопочкою, скручую і так заморожую. Тепер думаю - може, є якийсь оригінальний лайфхак що б його компактно заморозити?
  10. Магда

    Суп гороховий

    @inucya, Дякую, мені дуже приємно! Це найбільша приємність :) Дуже апетитний супчик у тебе на фото, і я б оце такого з'їла б, якраз похолодало - хочеться "зимових" супів. А то я, як та черепаха з Веселої каруселі з дитинства (що за сезонами не встигала перевдягатися), сьогодні окрошку зробила :)
  11. Магда

    Телятина запечена

    Ну ось, як і обіцяла - фоткаю свого "лінивчика". Шматок заважив 1,860 кг. І це таки лопатка, просто так обрізана. Шматочок чималенький, якраз впритик під мою гастроємність і на 3 літри води.
  12. Ингредиенты: Телятина, пашина - 1 шт. (~0,5 кг) В'ялені помідори - 7-8 шт. Моцарела - 1 кулька 125 гр. Помідори сушені Орегано Перець свіжезмелений Сіль Часто пашина продається вже абсолютно підготовлена для подальшої обробки, іноді потрібно тільки підрівняти краї. Пашину викласти на харчову плівку, зверху також накрити плівкою, злегка відбити молоточком для відбивання м'яса. Зняти верхню плівку, натерти м'ясо сіллю, свіжезмеленим чорним перцем та сушеним орегано. Накрити назад плівкою, перевернути мясо ненатертою стороною наверх. Зняти харчову плівку, так само посолити, поперчити. Посипати зверху сушеними томатами. Моцарелу натерти на крупну тертку, викласти рівним шаром на м'ясо. В'ялені помідори порізати на дрібні шматочки, викласти поверх моцарели. Скрутити рулет, допомагаючи собі харчовою плівкою, на якій лежало м'ясо. Обв'язати рулет бавовняною ниткою. Залишити замаринуватися на пару годин. Покласти у форму і запікати при температурі 180°С хвилин 50. Готовий рулет відразу загорнути у фольгу, витримати з пів годинки. Виходить дуже запашне м'яско, в'ялені помідори з розплавленою моцарелою утворюють смачну начинку. На гарнір до цього рулетика прекрасно підходить пюре з кореня селери або ж спаржа чи броколі. Спробуйте, це смачно :)
  13. Будь ласка, Наталю :) Я буду рада, якщо суп сподобається.
  14. @inucya, в ідеалі філе курки або індички, але тоді потрібно або дрібно порізати овочі, або доварити їх окремо вже без мяса, щоб не перетворити філе на вату. Але я часто варю його з нежирною телятиною.
  15. Ингредиенты: Бульйон - 1 л. М'ясо - 500 гр. Цибуля - 1 шт. Морква - 1 шт. Вершкове масло 30 гр. Борошно - 1 ст.л. Сир твердий - 100 гр. Жовток яєчний - 2 шт. Вершки 20% - 100 мл. Сіль, перець, мускатний горіх Метод З м'яса, цибулі і моркви відварити бульйон. Овочі покласти цілими або розрізати пополам. Я в бульйон завжди ще кладу лавровий лист, насіння кропу і болгарського перцю, але це на любителя, опція не обов'язкова. Відібрати окремо пару черпачків готового бульйону, дістати м'ясо, овочі перебити блендером, м'ясо порізати на дрібні шматочки. В окремій каструлі, в якій вже і буде готуватися сам суп, розтопити вершкове масло. Піджарити на ньому борошно до золотистого кольору, зняти з вогню, розвести бульйоном, який відлили до перебивання овочей. Добре розмішати, щоб не було грудочок. Додати бульйон з перебитими овочами, посолити, викласти м'ясо, довести до кипіння, прогріти 5 хвилин. Твердий сир (в мене гауда) натерти на крупній тертці, додати в суп, добре розмішати. Жовтки збити з вершками, влити в суп, весь час помішуючи. Прогріти ще пару хвилин. Приправити свіжезмеленим чорним перцем-горошком та натертим мускатним горіхом. Подавати із зеленню та грінками. Я зверху ще потерла пармезан. Суп смачний, ситний, вершковий-вершковий.
×