-
Публікації
863 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
155
Магда last won the day on 30 листопада
Магда had the most liked content!
Про Магда
-
Звання
Ветеран
- День народження 22 березня
Информация
-
Пол
Женщина
-
Город
Київ
-
Настоящее имя
Наталя
-
-
-
-
Мені тепер ще більше кортить отримати ці банки, покрутити їх, прицілитися)
-
-
Ну шо ж... я їх вже замовила, тепер замість однієї задачі (непомітно підкинути їх в кладовку, а потім "зненацька знайти") додалася ще одна - відкрити
-
-
-
Наташшшка, я теж маю 2 таких, колись давно купила в Сільпо, вони мені так подобаються, відкриваються легко, правда, я в них нічого не консервувала, лише квашу та сухі гриби зберігаю. А це вирішила, що буде зручно в них помідори консервувати, таки купила 6 шт., буду з чоловіком торгуватися за місце в кладовці) Написала, і тепер зрозуміла, що одна справа просто закрити банку з чимось холодним для зберігання, а інша - закрити гарячу консервацію, мабуть таки відкрити буде тяжко... Хоча я ж закриваю помідори у великі банки з горловиною 100мм, нормально відкриваються. В любому випадку, купила - буду пробувати) Спробуй ще, може, кришки змінити, їх можна купити окремо, може проблема в них
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ще трішки поспамлю вас, ось маю такий гарнющий глек для оливкової олії, мені його презентувала колега, каже коли побачила - відразу про тебе згадала)
-
Мої всі корені з Черкащини, але з різних країв області, та мама росла на Тернопільщині, тому я іноді не знаю з якого регіону у нас в сім'ї ті чи інші слова) А мені ж з дитинства вони всі правильними були)
-
-
Дякую, Наталю, це теж не вся колекція) А у сховище ми не ходимо( Максимум - це сидимо в коридорі. Бо і йти особливо якось нікуди, до метро відносно далеко, та і не глибоке воно в нашому районі, підвали та паркінги якось не внушають довіри, так і пересиджуємо вдома. Але майже кожного ранку після таких обстрілів у мене спонтанне бажання зробити щось на перспективу - якусь заготовку, чи покупку на майбутнє, як ті банки сьогодні. І кава з гарненької чашечки - то святе) Нічого у тих якцапів не вийде ніколи
-
-
У нас мак перетирали у великій глиняній макітрі спеціальної форми великим дерев'яним макогоном, але теж шулИки. Я мак перетирати так і не навчилася, бо це справді важко. Але змалечку пам'ятаю який смачний саме перетертий, перебитий у блендері, кавомолці, варений - це все не те абсолютно.
-
-
Перед минулим новим роком робили фотосесію свої скарбам, люблю різні молочники, соусники, пашотниці, але ж зберігати це все вже абсолютно немає де)
-
Зараз пошукаю фото, похвалюся своїми скарбами. А от про хом'яка - то правда) Сьогодні після ночі обстрілів вибрала собі на наступний сезон банки-твіст 1,7 літри з горловиною 110 мм, такі класні, і хочеться купити, і зберігати немає де
-
-
Наталю, така прекрасна колекція! Роздивлялася довго - все таке гарне! І Одарка з Карасем, і дівчатка-балерини перед виступом, спецівники - неймовірні! Відчувається колекціонер-знаток і цінитель
-
-
-
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
Магда відповів в тему Natali06 в Сад, огород ..Выращиваем сами
Класнючі! -
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
Магда відповів в тему Natali06 в Сад, огород ..Выращиваем сами
Ната, мені це дуууже знайоме))) Я так з посудом - ставити реально нікуди, одна шафка на кухні вже просто не закривається, якщо щось дістати і не поставити на теж саме місце - все, всі "пасочки" заваляться. А мені ж все потрібне, я всім цим користуюся. І кожного разу зарікаюся щось купувати, і обов'язково побачу щось ну дуже-дуже гарне і рідкісне, а далі все як в тумані) -
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
Магда відповів в тему Natali06 в Сад, огород ..Выращиваем сами
Дівчата, які ви молодці! Які гарні квіти! Я так мрію посадити і мати свої Надивлюся ваших фото - і хочу і рози, і першоцвіти, і хризантеми, і все-все. І колись я таки це зроблю -
Дозрів мій халапеньо, маю трішки смакоти та красоти в баночках Пляшка Просеко поряд на фото - обов'язковий гаджет) як виявилося, це найкращий гніт для перцю) Ось намагаюся передати колір соусу з халапеньо, він такий красивий, але брак світла не дає показати природнього кольору, він такий глибокий зелений, аж світиться. І смак з цього перцю вийшов ніжніший і м'якший, дуже смачно. Минулого року робила з перцю баранячий ріг, ось колір для порівняння - яскравий червоний, дуже гарний, на смак більш міцніший. Обидва соуси дуже смачні, навіть не знаю який кращий. Одне знаю, що на кожен рік це тепер мій обов'язковий соус. Дуже рекомендую!
