Перейти до вмісту

Магда

Пользователи
  • Публікації

    824
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    133

Магда last won the day on 30 червня

Магда had the most liked content!

Про Магда

  • Звання
    Ветеран
  • День народження 22 березня

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Київ
  • Настоящее имя
    Наталя

Відвідувачі профілю

86 687 переглядів профілю
  1. І я таку маю. Класна штука, перетираю ягоди на джем, соуси. Легко, швидко і практично)
  2. Ох, Ната, і сміх, і гріх) Я відразу, коли прочитала про Казахстан, подумала про репресовиних і висланих наших людей. Маю багато знайомих і друзів, чиї баби з дідами чи батьки були заслані і переселені в Казахстан, вони народилися там, а потім при найпершій можливості поверталися додому, це цілі родинні трагедії і історії. Але головне, що вони вдома
  3. Боже, дівчата, які ви класні! Які ми сильні, виявляється. Читаю і реву... Як я хочу аби ми всі могли жити там, де ми хочемо, жити так, як ми хочемо, і що б ніяка падлюка якцапська не сміла і зиркнути в наш бік. Я не можу уявити, що пережила Наталя в окупації і виїзджаючи звідти, пишу - і витираю, не можу зв'язати слів(
  4. А я вчора напекла хліба, зварила рибну юшку і нажарила млинців. Купила свиняче серце на начинку, а моркви в найближчому магазині не було, десь йти шукати стало ліньки, то я замінила моркву кабачком) Піджарила цибулі, додала кабачка півкільцями, засмажила, заправила сметаною, все протушила, і разом з відвареним серцем перебила в блендері. Смачні млинці вийшли, сезон кабачків почався)
  5. Магда

    С Днем рождения!!!

    @Справжня господиня, Світлана! З Днем народження!
  6. А я тільки що жарила кабачки. Вже давно читала в фейсбуці та інстаграмі спосіб жарки, коли кабачки вивалюють в борошні, а потім опускають в стакан з водою, і далі жарять в олії. Сьогодні вирішила спробувати. Я в захваті! Борошно не горить, кабачки не набирають в себе олії, виходить хрумка скоринка і ніжний, аж солодкий, кабачок всередині. Жарила на великій стальній сковорідці 28 см за чотири підходи - взагалі немає горілого борошна, олія звичайно розбризкувалася, але навіть менше ніж при звачайному способі. Тепер тільки так жаритиму, з часничком, така смакота, не можна зупинитися їх поїдати)
  7. Магда

    С Днем рождения!!!

    @Наташшшка! З Днем народження!!! Бажаю здійснення всіх мрій! Купи планів, часу для їх виконання, сил фізичних та енергії душевної! А ще, аби джерки ти свої робила виключно для задоволення, або щоб це був маленький прибутковий приємний бізнес, а всі твої рідні були поряд і допомогали вгамувати твою неспинну енергію!
  8. @Справжня господиня, Світлана! Обізвіться! Все добре?
  9. А ми любимо кабачки) влітку це у нас майже щоденне меню) жарені, тушені, гриль, оладки, пироги. Ціле літо в холодильнику є кабачки, і ніхто не худне і не жаліється Оце згадала, може, піти зробити пиріг від Стелли Штерн з кабачками...
  10. Так, вона маленька, 10 см в діаметрі, з посрібленням на ніжці, з тавром, гарнюня) люблю такі речі.
  11. Світлана, чекаю в гості! Якраз і вечеря готова А ще, не втримаюся, похвалюся - вполювала я ось такий вінтаж вінтажний, американська ікорниця, фото важко вловити всю красу скла, але повірте мені на слово - вона прекрасна) Так що буду пригощати братовим вином з різними добрениками з свіжевпольованого вінтажного посуду)
  12. Баняк борщу, на сніданок вафлі на залишках закваски з свинячим язиком та соусом з брусниці, на обід накрутила шаурми, а на вечерю буде ковбаска запечена з картоплею по-селянськи. Ще тартін спекла, люблю, коли він отак "шкірить зуби"
  13. Пішла читати про сорти троянд, прочитала про чайно-гібридні і про флорібунди, подобаються і ті, і ті) Показую чоловіку твої фото, відкрила йому в інтернеті додатково фото сортів, а він так смиренно каже: все зрозуміло, будуть, значить, у нас троянди - у твоєї коліжанки легка рука)
  14. Яка краса! Мені подобаються абсолютно всі! А ота серединка така цікава на першому фото - то сорт такий, чи перша квітка так розкрилася? А що таке ЧГ? Бо я ще чайник, професійних термінів не розумію
  15. Ната! Я зависла над кожною! Я не знаю яка з них красивіша! Я хочу в кожну впертися носом, бо я через екран відчула їх запах, пружність і оті краплі дощу! Це щось неймовірне, вони як намальовані! Вони точно справжні? Ох, ти заставиш мене кинути все і почати вирощувати троянди, пряні трави і пекти хліб в печі - робити те, про що мрієш
×