-
Публікації
872 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
161
Магда last won the day on 23 грудня
Магда had the most liked content!
Про Магда
-
Звання
Ветеран
- День народження 22 березня
Информация
-
Пол
Женщина
-
Город
Київ
-
Настоящее имя
Наталя
-
Наташшшка reacted to повідомлення в темі:
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
-
Справжня господиня reacted to повідомлення в темі:
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
-
РАДУШКА reacted to повідомлення в темі:
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
-
Natali06 reacted to повідомлення в темі:
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
-
lana19 reacted to повідомлення в темі:
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
-
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
Магда відповів в тему Natali06 в Сарафанное радио
Світлана, він така мразота, йому плювати на людей в принципі, і на своїх, і на нас тим паче. Воно щось намалювало в своїй хворій голові і тепер любими способами намагається добитися свого. Для нього люди - просто ресурс. А нам потрібно вистояти, інакше нас просто не стане. Одесити зараз показують приклад всій країні. -
Магда reacted to повідомлення в темі:
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
-
Магда reacted to повідомлення в темі:
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
-
Магда reacted to повідомлення в темі:
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
-
Магда reacted to повідомлення в темі:
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
-
-
-
Світлана, на рахунок кількості води не можу сказати, бо в автоклаві ніколи нічого не робила, а от в скороварці роблю різну тушкованку м'ясну, то води наливаю до половини банок, банки так, щільно закручую. В мою входить якраз 4 півлітрових банки тушкованки Зазвичай роблю з вечора, зранку дістаю, поки все добре, т-т-т. А з цим паштетом, мені здається, можна не хвилюватися - він же робиться не для тривалого зберігання, за тиждень з ним нічого не станеться, на якому б режимі він не готувався.
-
-
-
-
Світлана, все роблю інтуітивно: баночки паштетом заповнюю неповними на палець до верху. Мені в скороварку поміщається 4 таких баночки. Можливо, другим ярусом помістилися б ще стільки ж, але я не наважилися. Тому чотири баночки ставлю в скороварку на бавовняну серветку, наливаю до половини банок води, закриваю клапан і стерилізую на програмі "м'ясо" 30 хвилин. Інші баночки так само на серветці, але води наливаю майже на палець не до верху банок, стерилізую в каструлі на плиті хвилин 50. Різниці в смаку я не помічаю, що на плиті, що в скороварці. В скороварці, звичайно, зручніше - поставив і забув, а на плиті таки потрібно воду контролювати. Я в скороварці і тушонку м'ясну роблю, лише ставлю півлітрові банки і на годину часу, швидко, зручно, смачно.
-
-
-
Та люди добрі! Мої шкафчики вже не закриваються! Але плівку таки пошукаю
-
Такої у мене немає, я додумалася лише пергамент та фольгу різної ширини купувати. От тепер думай - що мені більше треба: оті "чепчики" чи широка плівка
-
І я відразу подумала, що мені треба більші, аби на мою велику миску для замісу хліба натягувалися) Я на МейкАпі купила шапочки для душу - я їх на корзинки з хлібом натягую, а от миску, поки тісто вистоюється, затягую плівкою, але мені не вистачає ширини рулона, доводиться декілька полосок натягувати. Потрібно буде зайти в Аврору, їх зараз багато кругом відкрилося.
-
Магда підписався на Паштет печінковий
-
Ингредиенты: 500 г печінки 3 яйця 100 г вершкового масла 1 цибулина 1 морква Сіль, перець На вершковому маслі протушити цибулю та натерту моркву. В блендер закласти печінку, сирі яйця, влити розтоплене вершкове масло, додати цибулю з морквою, посолити, поперчити. Все гарно перебити до однорідної маси. Розлити в баночки, щільно закрутити кришки і стерилізувати хвилин 40-60, залежить від розміру банок. Я стерилізую в скороварці 30 хвилин, даю вихолонути під кришкою. Рецепт знайшла в інсті, в оригіналі була куряча печінка, я робила з телячої і мені здалося, що для телячої печінки потрібно давати трішки більше масла. Паштет виходить дуже ніжний, м'який, не приторний, для сніданку ідеальний. З однієї порції у мене виходить 6 ось таких 270 мл баночок і одна 200 мл.
-
Зараз зроблю, але у мене немає гарного фото, все ніколи було сфоткати бо ми ним снідали, а зранку не до фото, головне з дому на роботу вчасно вибігти)
-
-
-
Була і у мене думка наробити таких напівфабрикатів, але все якось не зберуся, в будень ввечері вже немає сил хоч зі світлом, хоч без нього, а у вихідні стараємося коли вдома світла немає піти десь прогулятися чи закупитися. А ще я давно хотіла похвалитися - знайшла в інсті швидкий рецепт печінкового паштету. Все настільки просто і смачно, я в захваті, а на сніданок, коли немає світла просто прекрасно: міцний чай з термоса і бутерброд з цим паштетом. А рецепт елементарний: сира печінка, сирі яйця, пасерована на маслі цибуля (я ще від себе додала туди моркву), розтоплене вершкове масло, сіль, перець - все перебити в блендері, розлити в маленькі баночки, щільно закрутити кришку і стерилізувати хв, 30-40 в залежності від розміру баночок. Я розливаю в баночки 270 мл і стерилізую в скороварці 30 хв. Все!
-
Мені тепер ще більше кортить отримати ці банки, покрутити їх, прицілитися)
-
Ну шо ж... я їх вже замовила, тепер замість однієї задачі (непомітно підкинути їх в кладовку, а потім "зненацька знайти") додалася ще одна - відкрити
-
Наташшшка, я теж маю 2 таких, колись давно купила в Сільпо, вони мені так подобаються, відкриваються легко, правда, я в них нічого не консервувала, лише квашу та сухі гриби зберігаю. А це вирішила, що буде зручно в них помідори консервувати, таки купила 6 шт., буду з чоловіком торгуватися за місце в кладовці) Написала, і тепер зрозуміла, що одна справа просто закрити банку з чимось холодним для зберігання, а інша - закрити гарячу консервацію, мабуть таки відкрити буде тяжко... Хоча я ж закриваю помідори у великі банки з горловиною 100мм, нормально відкриваються. В любому випадку, купила - буду пробувати) Спробуй ще, може, кришки змінити, їх можна купити окремо, може проблема в них
-
Ще трішки поспамлю вас, ось маю такий гарнющий глек для оливкової олії, мені його презентувала колега, каже коли побачила - відразу про тебе згадала)
-
Мої всі корені з Черкащини, але з різних країв області, та мама росла на Тернопільщині, тому я іноді не знаю з якого регіону у нас в сім'ї ті чи інші слова) А мені ж з дитинства вони всі правильними були)
-
Дякую, Наталю, це теж не вся колекція) А у сховище ми не ходимо( Максимум - це сидимо в коридорі. Бо і йти особливо якось нікуди, до метро відносно далеко, та і не глибоке воно в нашому районі, підвали та паркінги якось не внушають довіри, так і пересиджуємо вдома. Але майже кожного ранку після таких обстрілів у мене спонтанне бажання зробити щось на перспективу - якусь заготовку, чи покупку на майбутнє, як ті банки сьогодні. І кава з гарненької чашечки - то святе) Нічого у тих якцапів не вийде ніколи
