Jump to content
Магда

Кабачки-гриль

Recommended Posts

Інгредієнти:

Кабачки - 3 шт. 

Оливкова олія - 50 мл. 

Часник - 3 зубчики

Кріп - великий пучок

Приготування:

 

Кабачки помити, обсушити. Сковороду-гриль розігріти до максимуму.
В блендері на пульсуючому режимі потрібно перебити в пасту кріп, часник, сіль та оливкову олію.
Тепер головне: кабачки потрібно нарізати по мірі того, як вони будуть жаритися, щоб вони не пустили соку і не стекли. Я нарізую їх поздовж, на полоски товщиною 8-10 мм. 
Під сковорідкою зменшити вогонь до трішки більшого за середній, і викласти полоски кабачків (не солити!). Обжарювати з кожного боку хвилин по 5-7, щоб кабачки помітно пом'якшали та до появи характерних гриль-полосочок. Дуже важливо при перевертанні використовувати щіпці або лопатку і ні в якому разі не виделку, бо при проколюванні кабачка з нього витече весь смачнющий сік.
Кабачки зняти на тарілку та відразу ж змастити зеленим соусом. Дуже смачно, коли їх викладати пірамідками один на один - вони тоді краще проходять соусом.
Ідеально підходять як гарнір або, навіть, як самостійна страва. 

Смачного. 

 

 

1374851188_121.jpg

Edited by Магда
Додавання головного фото

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ох ,Наталочко,  яке ж смачнюче фото! Аж слюнки потекли... :vkusno1: Дякую за рецепт! І за тонкощі в приготуванні! :girlhand:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Оооо! Натуль, , знаєш, що я придумала? ( я все думаю, де ж ту сковрідку взять?:girl_184:) А якщо іх приготувати в вафельниці з насадками для грилю? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 минут назад, Natali06 сказал:

А якщо іх приготувати в вафельниці з насадками для грилю? 

Думаю, вийде класно, головне, не сильно придавлювати кришку при закриванні, щоб сік не видавити. А так, мені здається, вийде ще скоріше і однаково смачно. Я взагалі, думаю спробувати в духовці на фукції гриль спробувати (в мене він досить потужний в ній), так ще швидше буде, бо відразу більше кабачків закладу. Я як Матроскін, влітку в мене кругом кабачки )))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Итак,я сделала так. В измельчителе перебила укроп, чеснок,соль,оливковое масло. Получился соус.

Кабачки в своей сковороде кучу наготовила и сложила слоями в  керамическую утятницу,перемазав соусом.

Это бомба! 

Холодным тоже очень вкусно.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×