Jump to content

Natali06

Администраторы
  • Content Count

    11636
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    401

Natali06 last won the day on September 21

Natali06 had the most liked content!

7 Followers

About Natali06

  • Rank
    Администратор
  • Birthday 06/06/1966

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Знаменка Украина/центр
  • Интересы
    Цветы, хлебопечение.
  • Настоящее имя
    Наталья )

Recent Profile Visitors

7204 profile views
  1. Танюшко, дуже приємно, що рецепт привернув твою увагу! Стосовно соди, то я теж завжди іі відчуваю. Але як то кажуть:» з пісні слів не викинеш»)) Звичайно, що 2 ( хоть і чайних) в пирогі відчутно. Можна спробувати заміісити на розпушувачі, тоді іі не буде так відчутно.
  2. Жанночка, на здоровьице!!! Надеюсь вкус не разочаровал
  3. Щиро дякую, моя люба ! ! Ще б трошки теплих днів... ех , тільки прийшло натхнення...Ще маю одну роботу в процессі...
  4. @Живчик, Танюшо, дякую!!! Ні- ні, недоліки є, але ж це мій перший раз)) Тому я не засмучуюсь)) наступні покращу)) Танюшо, а ще я дуже рада, що я тебе зацікавила цими дивними створіннями)) Я сама хожу до них і маю величезне задоволення іх бачити)) радію , як ота дитина)))
  5. Так…квіти не показую)) покажу своє нове захоплення. Це мої первістки))) пара скандинавських гномів) арт бетон. купа недоліків, тепер я їх бачу.. все ще в поцессі , далі покраска. Але все таки поділюсь))
  6. Наталочко, в тебе все чудово виходить! Який красень- хліб ти зараз печеш! Це ж просто чудо!
  7. Наталочко.булочки прямо таки світяться!!! Я така рада, що ти іх все таки спекла і головне , що вони сподобались! Так, запах у них бомбезний)) У мене вони дуже часті гості)), печу для всіх своіх)) Знаєш, мені дуже подобається іх готувати, вони настільки прості , що я готуючих іх відпочиваю душею)) а ти сьогодні пекла? Спробуй залиш на пару днів, побачиш , вони будуть такі ж смачнючі. Я на сьогодні пекла ще в п‘ятницю( бо ці два дні не мала змоги) , то сьогодні , кому не вистачило )) дуже засмутились)
  8. Natali06

    ТОРТ «ПРАГА»

    Спасибо за рецепт и проделанную работу! Все доходчиво и понятно! Спасибо! Ссылки на сторонние ресурсы( если вы не являетесь активным участником форума) запрещены.
  9. З Днем Народження, моя Украіно!!! Щиро вітаю всіх за святом!!!
  10. Natali06

    С Днем рождения!!!

    Иннусичка, поздравляю С Днем Рождения!!!
  11. Танюшик, дякую! Так, звісно, що закваска є на форумі. Але якщо твоя закваска робоча, то сміливо бери свою. Зроби пів порціі рецепту. До речі, я зновуна ніч поставила опару)))) дуже вже вони гарні..)) тим паче, що кухні в мене зараз немає.... розгромили все ))) так що ці булочки для мене , як виручалочки)
  12. Наталочко!!! Яка краса!!!! Яке розкриття!!! Я в захваті! Яка ти молодчинка! ( піймала себе на думці, що я розмовляю одними знаками оклику)))) дякую, моя люба ,що поділилася рецептом і дала змогу побачити просто феєричне розкриття!!!! Фото- Наталочко, а підкажи , у тебе борошно різного помолу, які то марки ?
  13. Наталочко, що значить розуміти між рядками))), так і є )), можеш пекти, але істи заборонено!))Ну хіба що, тільки лизнути язиком))) )))))) або тільки вдихнути іх аромат.... Але повір, це на кілька днів)))
  14. Спасибо , Иннусичка! Они просто бомбезные! Забыла дописать способ употребления: булочку разрезать пополам горизонтально, на срез положить котлетку или колбасу, на колбасу- огурчики по корейски от Анжелы . Все это отправляем в рот))))) Настоятельно рекомендую именно как бургер! Противопоказания: если бережете фигуру - печь запрещается! Апатамушто если они есть, остановится нельзя!))))) Конечно брать Зернари!)) Я пеку на тех, что с «багетиком» Ставлю опару на ночь. Мне так удобнее, да и больше так нравится.
×