Jump to content

Natali06

Администраторы
  • Content Count

    11941
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    474

Natali06 last won the day on August 26

Natali06 had the most liked content!

7 Followers

About Natali06

  • Rank
    Администратор
  • Birthday 06/06/1966

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Знам’янка Украіна /центр
  • Интересы
    Цветы, хлебопечение.
  • Настоящее имя
    Наталя

Recent Profile Visitors

12709 profile views
  1. Свєтік, та звісно що знала! Бо коли слив , як .. « ото» , то чуйствуєш все довкола)))) Свєтуль, давай свій рецепт! Бо сливи просто бомбезні!
  2. Ингредиенты: На банку 3л: Помідори – 2кг Часник – 1 головка. На 1 л яблучного соку: Сіль – 50г Цукор – 50г Метод Часник очистити, томати 30 секунд бланшувати в окропі, потім дерев'яною паличкою зробити зверху 2-3 проколи, щоб шкірка у їх не потріскалася. Закип'ятити яблучний сік із сіллю та цукром. Томати укласти в трилітрову банку, пересипаючи часником і залийте їх окропом за допомогою половника, накрийте банки стерилізованими кришками і дайте настояться помідорам в окропі 10 хвилин. Після цього зніміть з банок кришки для консервації, по черзі одягнувши на кожну банку чисту стерилізовану пластмасову кришку лійку, злийте воду назад у каструлю і знову прокип'ятіть. Зробіть другу заливку і дайте відстояти помідорам вдруге в окропі 10 хвилин. Залити томати гарячим яблучним соком. Швидко закатати і перевернути догори дном до остивання. Не знаю, як на смак. Робила вперше .Відгук буде після дегустації. Україна Знам'янка Війна росії з Україною День 570
  3. Ингредиенты: На 3 банки об'ємом 0,8л Соиви - 1,5кг Гвоздика - 10 бутонів Мелена кориця- 1 ч. л. Запашний перець - 10 горошин Для маринаду: Вода - 700мл Цукор - 500г Оцет яблучний (6%)- 50мл Метод 1. Сливи промийте, наколіть вилкою, опустіть у киплячу воду і бланшуйте 2-3 хвилини. 2. У чисті банки розкладете прянощі і наповніть їх зливами. 3. У киплячу воду всипте цукор і нагрівайте її, помішуючи, поки цукор повністю не розчиниться. Влийте оцет. 4. Залийте сливи киплячим маринадом. 5. Закрутіть кришки, переверніть банки догори дном і дайте їм повністю охолонути. Сливи, мариновані цілком, виходять такими ніжними, що просто тануть у роті! А готувати їх дуже просто. Не доведеться видаляти кісточки. Вибирайте щільні сливи, краще не перезрілі, а трохи недозрілі. Можна взяти суміш жовтих та рожевих слив: вони будуть дуже красиво виглядати і в банці та на тарілці. Украіна Знам'янка Війна росії з Україною День 570
  4. Боюсь , що в більшості розіян, не те щоб бажання не має, у них навіть мозгових клітин для цього замало...
  5. Ингредиенты: Помідори Сіль Цукор Олія Метод Помидори промити. Пропустити плоди через соковитискач, Сік закип'ятити. Залишити каструлю з соком на плиті приблизно на добу (якщо велика каструля), щоб сік відстоявся і повністю охолонув. Далі слід процідити сік. Перелити сік у наволочку або мішок (Як від цукру. Білий). Підвісити мішок із соком. Вниз поставити таз для збирання рідини. Залишити на ніч. Вранці перекласти відціджену пасту в каструлю. Додати за смаком - рослинну олію, сіль, трохи цукру. Прогріти пасту повністю на невеликому вогні протягом 30 хвилин (приблизно). Пасту періодично помішувати. Розкласти пасту по стерильним баночкам і закатати кришками. Украіна Знам'янка Війна росії з Україною День 549
  6. Ингредиенты: Слива "Угорка" - 1кг Оливкова олія – 2 (3) ст. л. Суміш "Прованські трави" 1 ст.л. Сухий чебрець 1 ч.л. Часник - 1 зубчик Цукор – 1 ч.л. Сіль 1 ч. л. Заливка: Оливкова олія Цукор Сіль Розмарин - кілька гілочок, якщо немає свіжого, - сухий Метод Сливу помити і розділити на 2 половинки. Кістку видалити. Замаринувати на добу в травах, часнику та оливковій олії. Розкласти слву на деко з папером для випічки в один шар зрізом верх. Духовку нагріти до 150с, поставити листи і виставити температуру 120с. Тримала години три-чотири. Міняти деко місцями час від часу, а останні пів години включити конвекцію. Окремо в сотейнику приготувати заливку з оливкової олії, розмарину та чебрецю. Додати трохи цукру та солі. Довести до 70С. Часник не додавати (за бажанням). Достатньо того. що поклали, коли замаринували сливу, щоб його аромат не забивав аромат трав та сливи. Баночки простерилізувати в духовці, викласти в них акуратно зливу і залити гарячим ароматним маслом. Украіна Знам'янка Війна росії з Україною День 548
  7. З Днем Незалежності!!! Слава Украіні! Слава ЗСУ!!!
  8. Natali06

    Наші улюбленці

    Коли спека перетворює кота на рідину. Знайомтесь : Х‘ю Гласс. Мій Х‘юшик))) є варіанти чому в нього таке ім‘я?
  9. Анжелік, сонечко, принесла тобі величезну подяку за цей рецепт!!! Це. мій улюблений перчик! Дякую!!!
  10. Нелічка, ну заісно,якщо купувати у Розіна, то без варіантів. Для мен5 Розіна поки найкраща. Всі троянди просто чудові! Але ж вони теж, близько до донецькоі обл. Чи працюють тепер? Та троянда, що ти питаєш- пересорт. Маю такі дві. І все ж від одноі компаніі.
  11. Та тоді треба ті пагорби вкривати , та ще полив бажано крапельний.. де його взяти. Садила як могла))
  12. Ось моі пересорти. І це тільки крапля. Бо ото погонишся за дешевими, і зразу маєш пересорт. Але і непоганий, хоч і не те, що хотіла) оця червона, це взагалі бомбо! Квітка стоіть стаканчиком. Не розвалюється, пелюстки збиті. Не має в неі отой розпатланості. Ну краса ж! А пересорт))
  13. Танюш, та звісно, що можна і металічній формі випікать. На смак це не впливає. Але я скільки печу в скляній формі, нічого з нею не трапляється. Вона ж заповнена тістом, а значить нагрів іде равномірний. Тісто частину нагріву бере на себе
×