Перейти до вмісту

Olima

Пользователи
  • Публікації

    768
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    44

Olima last won the day on 20 липня

Olima had the most liked content!

Про Olima

  • Звання
    Ветеран

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Сумская область

Відвідувачі профілю

3 579 переглядів профілю
  1. Аня, у мене також сльози градом з очей, при чому сиджу на роботі і стримую себе, а не виходить. Як би була дома, то мабуть істерика зі мною сталася від цієї несправедливості. Така істерика у мене вже один раз була на початку війни, коли в якомусь сюжеті я побачила з якими почестями на болотах хоронили якогось мобіка, а мене зсередини розривало як так, він же вбивця, які почесті, агов, люди схаменіться. Ненавиджу цих zалуп та vиродків.
  2. Світлана, пережили такий жах, але живі. Більше відписала в Кухонних посиденьках.
  3. Вчора у нас пройшов дуже гарний дощ і зараз навіть прохолодно, але на цьому гарні новини закінчуються. Всі 8 шахедів , які прозвучали вчора в новинах по Україні всі вони були в нашому місті і майже в моєму районі, бо ціль в яку вони летіли, знаходиться поряд де я живу. Сиділи в підвалі, були маленькі дітки, які плакали та не могли заснути, як же жалко діток та стареньких людей. Зазвичай по тривозі ми нікуди не ходили, окрім першого часу від початку повномасштабної війни, але в цей раз бігли під вибухи аж "поли заверталися". Майже все місто та села поряд були без світла та води 20-21 годину. Воду, правда, в нашому районі якось вдень дали. Вчора спати лягла десь о 22.00, бо просто не було вже сил. На роботі нарешті під тривогу нас почали виганяти в укриття або щоб люди виходили далеко від території підприємства. Як же я цих покидьків ненавиджу
  4. У нас сьогодні ввечері нарешті пройшов гарний, спокійний дощ. Після такого пекла зазвичай такі штормові дощі з градом та шквалами бувають, а в цей раз на диво все добре пройшло. Я їхала в сад поливати, на півдорозі розпочався дощ, то я вся мокра і щаслива повернулася додому. Трохи легше дихати стало. На завтра наче знов дощ стоїть.
  5. Сьогодні я "совершила подвиг", у таку спеку та при збільшеному відключенні світла я встигла спекти пиріг Юність з абрикосами. Абрикоси свої, вже закінчуються, чому я дуже рада, бо кожний день впродовж тижня ввечері приходилося їздити їх збирати до саду. Роздавала всім бажаючим, бо я не люблю абрикосове варення (хоча 4 баночки півлітрові зварила), а куди їх ще прилаштувати я не знаю. А компоти у таку спеку у мене також бажання не було робити. В морозилку класти також не варіант, хоч би те що там лежить не розмерзлося. Ще у мене починають буріти помідори, бідненькі, як вони тільки на сонці витримують, бо поливати я їх не встигаю, тільки огірки та жоржини з айстрами поливаю. По світлу сьогодні зовсім скажений графік 17 годин без світла, але ми і без світла бачимо які рашисти п.ідори .
  6. Дівчата, пригощайтеся варениками-пиріжками з лохиною. Ще була молода картопля та вже пішли свої кабачки, то насмажила їх з майонезом та часничком.
  7. Танюша, ось для мене із того що ти перерахувала лякає тільки 21-й поверх. Тут 4-й поверх іноді стає як підняття на Говерлу, а на 21 це вже Еверест.
  8. Неля, вітаю. Бажаю гарно відпочити у колі рідних. Заздрю по-білому .
  9. В нас був зварений борщ, окрошка, каКлетки, в морозильці була печінка, тому як завжди зробила печінковий торт за рецептом Світлани. А ще своя полуничка, рання майже відійшла і починає стигнути пізня. Її ми так їмо, в морозилку класти не буду і варення не буду варити. Ще на вихідних треба їхати обривати червону порічку і що з нею робити? Мабуть ризикну в морозилку як завжди відправити.
  10. Інна, оце ти мені нагадала про гарбуз. У мене ще досі лежить гарбуз рожевий банан. Сходила, подивилася на нього і знову назад його поклала, він цілий, ніде не підгниває, але щось готувати з нього мені ліньки. А так сьогодні окрошка, вареники з полуницею. Ще сьогодні їду в сад поливати, то вирву весь шпинат, то треба щось з нього приготувати. Пару днів тому пекла трубочки
  11. Спочатку не зрозуміла, але потім переклала і
  12. Наташа, роби окремим рецептом, бо тут у переписці потім не знайдеш як треба буде.
  13. Чекаємо з покроковим звітом
  14. Джерки зачётні Наталочка, а ну розкривай секрет джерок. Пиши рецепт що, де, яке м'яско, скільки його та скільки грам солі, спецій та скільки градусів в сушці. Хочу також спробувати зробити їх.
  15. У нас ціна на полуницю 120 грн., але її ще толком не має на базарі та і засуха у нас, дощів давно не було. Своєї я вже три рази по +-1 кг вибрала ранньої, поливаю кожного дня її. Поки що їмо так, варення варити не буду, бо ще стоїть з минулих років, мабуть буду морозити, а там як буде. У мене її не багато, то зовсім надіюсь, що поїмо її всю та трохи пригощу родичів, які без саду. У мене сушилка Ізідрі і сусідка також собі купила, то ми піддони одна одній даємо у сезон. Яблука в цьому році повинні бути, то буду сушити, хоча ціна на електрику кусюча буде. Але я вже трохи приловчилася спочатку яблука прив'ялити на балконі, а досушувати вже в сушці, але це від погоди ще залежить. Неля, вітаю з обновочкою, хай смажить гарні Вам вкусняшки. А Принцесу не можна полагодити? Моя ще працює, але так боюся, щоб не зламалася. Без неї вже не уявляю як піцу у духовці можна пекти, і кабачки в ній найсмачніші, на пательні зовсім не такі на смак.
×