-
Content Count
364 -
Joined
-
Last visited
-
Days Won
43
Наташшшка last won the day on December 23 2024
Наташшшка had the most liked content!
About Наташшшка
-
Rank
Любитель
Recent Profile Visitors
The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
-
Наташшшка reacted to a post in a topic: а-ля Чизкейк
-
Наташшшка reacted to a post in a topic: Підчеревина від Марії Михальченко
-
Справжня господиня reacted to a post in a topic: Підчеревина від Марії Михальченко
-
Магда reacted to a post in a topic: Підчеревина від Марії Михальченко
-
Я теж приготувала. Але не знаю, яка вийшла, спробувати не вдалось. Доведеться ще раз готувати)
-
Наташшшка reacted to a post in a topic: Підчеревина від Марії Михальченко
-
Наташшшка reacted to a post in a topic: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
Наташшшка reacted to a post in a topic: Штрудель Вікторія
-
Наташшшка reacted to a post in a topic: Як врятувати крем
-
Наташшшка reacted to a post in a topic: Торт " Бостонский"
-
Наташшшка reacted to a post in a topic: Торт " Бостонский"
-
Наташшшка reacted to a post in a topic: Торт " Бостонский"
-
Наташшшка reacted to a post in a topic: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
inucya reacted to a post in a topic: Кухонні посиденьки (балачки)
-
inucya reacted to a post in a topic: Кухонні посиденьки (балачки)
-
inucya reacted to a post in a topic: Кухонні посиденьки (балачки)
-
Дяна reacted to a post in a topic: Кухонні посиденьки (балачки)
-
inucya reacted to a post in a topic: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
inucya reacted to a post in a topic: Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
-
РАДУШКА reacted to a post in a topic: Кухонні посиденьки (балачки)
-
lana19 reacted to a post in a topic: Кухонні посиденьки (балачки)
-
Спечу багети, куплю авокадо, нап'юсь мартіні і буду його закусювать канапками з печінкою тріски))
-
Я просто не розумію. Не можу все це в голові своїй вкласти. Може я тупа? Чесно, втомилась кожен день переживати\нервувати\чекати плюсика...Вигоріла...Не маю сил. Кажу свекрам - в вас внук на фронті з першого дня! У відповідь - ой, не починай.
-
В мене цієї печінкі тріскі - залежі! Шо, купить авокада і забацать для себе закусон? А я авокадо вибирати не вмію
-
Це свекри. Вони, наче і не за рашку. Але, але...Спілкуватись після такого не буду. Там багато чого було наговорено...
-
А я буду саменька. Малого не відпустили, а мала захворіла. Чоловік на чергуванні швидше за все буде. Тому, нічого не готую. Буду спатки.
-
Ех, Аня, на жаль, змінились не всі. Мені на Різдво родичі видали, що їм дуже шкода руських мальчіков, бо їх же теж вбивають. Я вже дома спитала в чоловіка, чи я хоч не матюкалась? Ні, каже, тільки дуже голосно кричала. Ну а що, треба було промовчати на таке?
-
Натусику, не нервуй
-
Дівчатка, дякую, але ви ціну на нього бачили?))Ні-ні, 70 тищ, то трохи забагато. Хай залишається мрією. О, Аня, та сама історія. Накрилась хлібопіч, духовка, м'ясорубка. Праска на ладан дише...Але то не головне.
-
Ох, Наталочка, це точно не моє)) Єдине, що спадає на думку(саме з матеріального), що б мене порадувало - коштує, як крило боїнга. Тістоміс Ankarsrum хочу. Але розумію, що не куплю його ніколи(
-
Дівчата, я оце подумала, що собі на свята взагалі нічого не купила! Тіко з свекрами посварилась( Треба виправляти ситуацію... Щоб таке собі прикупить?
-
Дівчата, звітую. Качу запекла по рецепту -1,5 години, на решітці, щоб хрумка була скоринка. Звичайна качка виходила м'якша, індокачка трохи твердіша, але все одно норм. Хоча, це ще може бути через мою стару духовку, вона вже зовсім погано пече. По смаку мені подобається. Але це тому, що я люблю м'ясо качки. В такому маринаді немає ніяких інших смаків - лише качка. Якби просто їла, то сказала б, що смачно, але ж обіцяла відзвітувати, то намагалась аналізувати - чи треба б туди солі, чи ще яких спецій? Тепер навіть не знаю...Досолити бажання не виникло, поперчити теж) Чоловік, який просто їв, без отого аналізу, сказав, що смачно. Акуратно спитала, чи додати солі, відповів, що ні, по солі норм(хоча її там немає зовсім)
-
Завтра запечу свою індокачку, то відзвітую, чи нормально, чи погано вийшло.
-
А от ні перцю, ні солі додавати не треба. Так, дивно, але справді було дуже смачно
-
Наталка, я колись давно робила качку-по пекінськи за рецептом з ворожого форуму. Це років 6-7 назад було. Там все дуууже просто - повідривати шкірку від м'яса(не знімати, а просто відділити), занурити качку в окріп, проварити хвилини 2-3, обсушити. Мед один до одного змішати з водою(приблизно по 2 столові ложки того і іншого), змастити цією сумішшю качу і залишити її в холодильнику не накриваючи(щоб шкірка підсихала) мінімум на шість годин. Потім пекти на решітці. Тоді в мене були звичайні качки - вийшло дуже смачно. Качка була м'якенька, з хрумкою шкіркою. Зараз маю індокачку, чи буде результат таким самим добрим - не знаю, завтра спробую.