Перейти до вмісту

Наташшшка

Пользователи
  • Публікації

    318
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    33

Наташшшка last won the day on 10 липня

Наташшшка had the most liked content!

Про Наташшшка

  • Звання
    Любитель

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам

  1. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Привіт, дівчата. Рада зустрічі, нарешті)) Бо свєтя і звязок трохи загуляли) В нас більш менш все норм. Літають грьобані шлюхеди над нами, але без прильотів. Світланка, Справжня господиня, пішла до тебе в профіль шукати Ульотні помідори. Помідорів не знайшла, але посміялась з того, що ти "писинерка"
  2. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    В нас зовсім легенький дощик пройшов. Мало, хотілося б ще. Але добре, що хоч так. Температура трохи впала, аж дихати легше.
  3. Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    А ми останні дні живемо на огірках, помідорах і малині))) Готувати не встигаю, світла немає, спека скажена
  4. Тварі, [****]и...слів не підберу( Бідні діти! Хворі і перелякані! Пишуть про загиблих на заводі. І Кривий Ріг... Господи, вбий всю русню! Всю! Ці тварі жити не повинні!
  5. Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    В нас сьогодні борщик, молода картопелька з масличком, кропом і часничком, тушений кролик, салат з усім свіженьким, тільки зірваним з городу(пекінка, помідорки, огірочки, цибулька), налисники з м'ясом і солодкі до абрикосового сиропу. Ну скажіть, що я молодець
  6. Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Дякую, дівчата. В мене духовка газова, то вимикання світла в цьому плані не критичне. А ще малюпуська на 10 літрів електрична, але до неї ще не звикла і через відсутність світла поки і не можу експерементувати особо в ній. Кабачків вже купу повикидала. Треба піти знову купку вибрати)) Салати весь час роблю, бо щось капусти забагато, і, в основному, пекінка, то тільки в салат, куди її ще? Благо, помідорів і огірків теж достатньо.
  7. Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Наталочка, а як кабачки готуєш? Я їх дуже люблю, але смажити не хочу, хочу щось легше, без жиру\олії. Може запіканку спробувати? Кабачків море.
  8. Наташшшка

    Россия напала на россию!!!

    От точно. Хай би перестріляли одне одного!
  9. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Неля, вреднючий? По собі знаю Вітаю! Хороша покупка)
  10. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Анжеліка, з минулого року пів морозилки соку( Якось соком не йде він у нас. Зефіром було б непогано. Ланочка, дякую! Є з чого вибрати))
  11. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Дівчата, рятуйте, куди можна прилаштувати вишневий сік? Компоти, киселі і т д - не варіант. Може хтось робив якісь цукерки желейні, чм щось подібне? Соку багатенько, вилити шкода
  12. Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Ех, і трубочок хочу, і дерунів... Накришила салату - Асберг+огірочки+дайкон+цибулька\кріп - в заправку додала домашній яблучний оцет, свіжий мед = смакота! І яєць насмажила, бо щось зовсім часу нема готувати. А на вечерю треба щось думати, щоб і швидко, і смачно)
  13. Ингредиенты: На 1кг готового, порізаного м’яса: Сіль нітритна – 25гр Цукор – 3гр Гірчиця(порошок) – 2гр Часник сушений –3гр Перець чорний – за смаком, десь 1-2гр Копчена паприка – 3гр Метод Перш за все нам потрібне нежирне м’ясо. Це може бути і свинина, але без сала, жиру. В мене – курятина. Зрізаю весь жир. Ріжу м’ясо шматочками товщиною десь 6-8мм. Зважую, і додаю спеції. Звичайно, спеції можна класти на свій смак. В моєму випадку немає вираженої гостроти і смаку трав – просто солоненьке, смачне м’ясо. Саме так подобається хлопцям, гострих джерок вони не хочуть. Ретельно перемішую шматочки м'яса з спеціями. Накриваю кришкою\тарілкою\плівкою і ставлю в холодильник на 12-20годин. Розкладаю м'ясо на лотки і вмикаю сушарку. Сушу 6 годин при температурі 60 і ще 1 годину при температурі 65 градусів. Орієнтуйтесь на стан шматочків, вони мають бути сухі. Даю схолонути і розкладаю по зіп пакетам. За день-два м'ясо трішки пом'якшиться, це нормально. З кілограма м'яса виходить десь 350 гр джерок. В мене на 8 лотків вміщається 4кг м'яса. Вихід видно на фото - 1392гр Запитуйте, якщо я щось провтикала і не написала. Україна Війна росії з Україною День 829
  14. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    А я випадково виявила, що моя сушарка на 30 лотків, а не на 15(( І ці лотки ще дорожчі. Капець. Дівчата, поясніть нерозумній, про джерки сюди кидати рецепт і фотки, чи ото "створити"- "тему" і тд? Бо вже нова партія маринується, сьогодні знов сушитиму.
  15. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Сьогодні буду чергову партію маринувати, то постараюсь все розписати\пофоткати
×