Наташшшка 1012 Posted July 15, 2022 Стараюсь хоть щось для хлопців корисне зробити https://www.facebook.com/natkaarya https://www.instagram.com/natalia.monoshyna/?fbclid=IwAR0P52kI8n8Ukgk8qNNRcDOKgX-IIRYQ4k03_5GyPw0XJpGSzag849EiqsY https://www.facebook.com/natkaarya 4 2 musinka, Natali06, РАДУШКА and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
musinka 1976 Posted July 15, 2022 Наташа, приветик! Рада что ты свои замечательные и такие полезные для наших защитников, работы принесла и на форум. Следила за тобой в Инстаграм. Знаю что у тебя совсем нет свободного времени, поэтому и рада что уделила несколько минут нашему форуму. 4 Наташшшка, РАДУШКА, inucya and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 1012 Posted July 16, 2022 Привіт, Неля. Дякую за відгук про мою роботу. Стараюсь хоть щось для хлопців корисне зробити)) А за тему дякую Лані 4 1 inucya, musinka, Алцьона and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 1012 Posted January 22, 2023 Трішки додам фото. Все для наших хлопців. І дівчат, бо багато на фронті і жінок також. 1 1 Алцьона and musinka reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 1012 Posted January 22, 2023 1 1 musinka and Алцьона reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 1012 Posted January 22, 2023 Ще трішечки. Свіженьке. Сьогодні забрали хлопці Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 1012 Posted February 1, 2023 Працюємо 3 musinka, УкраІнка and Магда reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 1012 Posted February 4, 2023 Хлопці все частіше замовляють "дурники" - це я так називаю не статутні шеврони. 4 lana19, Справжня господиня, musinka and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
musinka 1976 Posted February 4, 2023 (edited) 35 хвилин тому, Наташшшка сказав: Хлопці все частіше замовляють "дурники" - це я так називаю не статутні шеврони. Я чомусь гадала що шеврони повинні бути на формі тільки статутні. Но ці шеврони дуже класні! І якщо вони піднімають бойовий дух і настрій нашим хлопцям, так чому б і ні? Edited February 4, 2023 by musinka Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 1012 Posted February 4, 2023 3 години тому, musinka сказав: Я чомусь гадала що шеврони повинні бути на формі тільки статутні. Всякі є)) Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 1012 Posted February 24, 2023 Робота не закінчується Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 1012 Posted February 27, 2023 У мене дежа вю( Це вишивалось у лютому 20-го. Саме зараз знову вишиваю футболки військовим. 3 Дяна, lana19 and musinka reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 1012 Posted March 7, 2023 1 musinka reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 1012 Posted July 8, 2023 Цього разу не для хлопців - для свого, рідного. В темі шевронів, бо сорочка саме така...Які часи, такі і вишиванки... 7 2 1 Дяна, lissaKi, Магда and 7 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
спокусницЯ 6540 Posted July 9, 2023 Яка круть!!!! Дуже стильно! Молодчина! А скажи, це спочатку вишиваєтся, а потім вже сорочку кровь, чи можна і на готовій? 2 Наташшшка and lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
lana19 20605 Posted July 9, 2023 Це найстильніша вишиванка, яку я бачила. Наталка! Ти – неймовірна майстриня! 1 Наташшшка reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3473 Posted July 9, 2023 Наталко, це щось неймовірне! Це така круть!!! Така вишиванка гідна самого Президента! Цікаво, хто розробляв дізайн, звідки вірші, хто пошив. Невже все сама????? Розказуй, бо вмру від цікавості. 3 Наташшшка, lana19 and Дяна reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
musinka 1976 Posted July 9, 2023 Наталка, я завжди знала що ти майстриня в своїй справи, Майстриня з великої літери! Но таке створить це вершина майстерності! Це неперевершено! Така сорочку с достоністю треба представляти на міжнародному уровні! 3 Дяна, Наташшшка and lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
musinka 1976 Posted July 9, 2023 (edited) 23 хвилини тому, справжня господиня сказав: Така вишиванка гідна самого Президента! Во-во, точнісенько. Перша думка, яка прийшла в голову, коли побачила цю вишиванку. Поки розмірковувала як це покоректнеє написати на українській мові, Света вже виразила усі мої думки. Наталка , а шо, слабо? Уяви - твій синок і президент України в однакових вишиванка, створених твоїми золотими руцями Edited July 9, 2023 by musinka 3 Наташшшка, Дяна and lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 1012 Posted July 9, 2023 5 годин тому, спокусницЯ сказав: А скажи, це спочатку вишиваєтся, а потім вже сорочку кровь, чи можна і на готовій? На готовій не вийде - в рукав не залізеш, щоб вишити. 1 година тому, справжня господиня сказав: Цікаво, хто розробляв дізайн, звідки вірші, хто пошив Як завжди, малий огорошив - треба вишиванку, незвичайну, класну, швидко Була лиш ідея розташування вишивки і кольори - сірим на чорному. Вірш, слова на спинці, і картинку,що на правому рукаві прислав малий. Я фактично за день зробила дизайни, а це дуууже не просто, дах їхав, але зробила. Саня вишив (такий собі сімейний підряд). Шити сама не ризукнула - я не дуже в цій справі, а хотілось, щоб було гарно і по правилам), тому попросила пошити знайому швачку(дякую їй дуже за роботу!). Ось в результаті вийшла така сорочка. 1 година тому, musinka сказав: Така сорочку с достоністю треба представляти на міжнародному уровні! Там вона і була Малий по програмі Repower їздив в Швецію. 57 хвилин тому, musinka сказав: Уяви - твій синок і президент України в однакових вишиванка Точно таку не вийде) На цій сорочці знак Третьої штурмової. Але дуже схожа сорочка, саме сірим на чорному, вишита нами є у вчорашнього Ювіляра!)) І я цим пишаюсь! Дякую, дівчата, за відгуки, дуже-дуже приємно! 1 2 3 musinka, спокусницЯ, lana19 and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
lana19 20605 Posted July 9, 2023 6 годин тому, Наташшшка сказав: І я цим пишаюсь! Ми теж тобою пишаємось! 2 Наташшшка and Дяна reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 1012 Posted July 9, 2023 28 хвилин тому, lana19 сказав: Ми теж тобою пишаємось! Дякую, Ланочка 1 lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
musinka 1976 Posted July 9, 2023 6 годин тому, Наташшшка сказав: Там вона і була Малий по програмі Repower їздив в Швецію. Ти попередила мій вопрос - тіки хотіла запитати тебе, верніше уточнити, сорочка була для якого малого? Той що в Австрії чи тому що в Києві. Пробач, но все не можу запом'ятати який з твоїх синів де знаходиться. 6 годин тому, Наташшшка сказав: вишита нами є у вчорашнього Ювіляра!)) І Круто!!! Пишаємося за вас! Саме на День народження чи раніше получив? 3 Наташшшка, lana19 and Дяна reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 1012 Posted July 9, 2023 1 хвилину тому, musinka сказав: сорочка була для якого малого? Нель, для молодшого. Зараз він не в Києві. На сорочці символіка його бригади. 3 хвилини тому, musinka сказав: Саме на День народження чи раніше получив? Трішки раніше. 2 1 2 musinka, lana19, Магда and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites