-
Content Count
3243 -
Joined
-
Last visited
-
Days Won
90
спокусницЯ last won the day on December 5
спокусницЯ had the most liked content!
About спокусницЯ

-
Rank
Координатор
- Birthday 04/05/1974
Контакты
-
Сайт
https://www.facebook.com/oksana.tort
Информация
-
Пол
Женщина
-
Город
Житомирська обл
-
Интересы
Кондитерка, кулінарія, рукоділля
-
Настоящее имя
Оксана
-
-
Ой, в мене це постійна історія! Або поставлю грітись, ща буду і воно як бахне на всю мікрохвильової! Або як ти, забуду)) прям забуватєльна скринька якась))))
-
-
-
Хлеб с манной крупой в хлебопечке
спокусницЯ replied to спокусницЯ's topic in Рецепты для хлебопечек
Ура! Запрацювало!)))) Я рада! Чоловік, на службі, далеко від мене, відремонтував одну ХП. Я ж йому одразу рецептик. А в нього блін вийшов. Таж сама проблема, Саф-момент. -
-
-
-
-
-
-
Хлеб с манной крупой в хлебопечке
спокусницЯ replied to спокусницЯ's topic in Рецепты для хлебопечек
Jefry, вийшло? В мене знову був випадок, знайома спекла на купленій пачці Саф момент, то виріс на пів відерця. Дала свої дріжджі, з морозки, хлібчик просто краса! -
-
-
Дівчата, як воно?
-
-
-
Хлеб с манной крупой в хлебопечке
спокусницЯ replied to спокусницЯ's topic in Рецепты для хлебопечек
В мене таке було, після отих блекаутів. Думала, що вже хп накрилась. Не виростав хлібний, хоч плач! Все вирішила нова пачка. Виявилось, що навіть лежачи в морозильній камері, оті відключення світла привели до зіпсування. І, на маленьких пакетиках саф момента теж не росте. Користуюсь тільки Fermipan super 2in1 500g. тому, чекай свіжі і нехай удача буде з тобою! -
Хлеб с манной крупой в хлебопечке
спокусницЯ replied to спокусницЯ's topic in Рецепты для хлебопечек
Привіт! Рада бачити! А от скажи, які дріжджі, в якій фасовці використовуєш? -
-
Так, Света, рецептів повно! І у всіх різний склад. Цей рецепт ще з моїх шкільних років, витриманий))) Але ще хочу спробувати рецепт на олії, Свєтланка давала https://www.facebook.com/media/set/?set=a.986513515431289&type=3 А поки мій синуля за день уминає пів порції...
-
-
Ингредиенты: Яйця 4 шт ( 240 г) Цукор 320 г Сметана 250 г Маргарин (масло) розтоплений 100г Сода 0,5 ч.л Борошно 360 г ( 200+160) Какао 40 г Розпушувач 2 ч.л з гіркою. (1+1) Кекс "Зебра" Для початку тару, в якій будете робити тісто, зважте і запишіть вагу. В миску вбиваємо яйця, додаємо цукор, сметану, маргарин( масло), соду. Все ретельно перемішати, я це роблю міксером. Отриману масу розділити на дві однакові частини, по вазі. Ось для чого ми зважували тару перед початком приготування. В одну частину додаємо 200 г борошна+1ч.л. (з гіркою) розпушувача. В другу частину додаємо 160 г борошна + 40 г какао + 1ч.л. (з гіркою) розпушувача. Форму ( 30 см в діаметрі) застелити папером для випічки. Тісто викладати по ложці, одну білого, одну шоколадного, потім на білі плямки викладаємо шоколадне... ось такий, рівненький виходить кекс на 1 порцію, в формі на 30 см діаметром А це "шмат бедра Зебри" в тій же формі, 30 см, але на 2 порції. Випікалось дуже довго, після 40 хв температуру зменшила до 165 градусів, щоб пропікся раніше, ніж згорів) Більше так не буду робити. Більше порція, більше форма! Тоді швидше пропікається, меньше висихає і вище підніметься. Смачного! Україна Житомирська область Війна росії з Україною День 618
-
це точно! Фото- проковтнути язика. Светочка, дякую, за рецепт, ставлю в чергу, на перше місце ( як тільки синуля дожує те що вже є)))
-
-
спокусницЯ bookmarked a post in a topic Рулеты аля плацинды
-
спокусницЯ bookmarked a post in a topic Хлеб с манной крупой в хлебопечке
-
Наталь, краса яка!!! Дякую, за рецепт! Хочу уточнити скільки розпушувача? І я вірно зрозуміла, желатин замочити в воді? А скільки води і який желатин звичайний чи листовий?
-
-
-
Ех, шкода такого вже нема, теж любила цієї марки булгур. Наташа підсадила на булгур з овочами.
-
Соус из красной смородины "Восточные мотивы"
спокусницЯ replied to спокусницЯ's topic in Фруктовые/цветочные
Це точно! Тому, почекаю, коли і мені повезе)) -
-
-
Соус из красной смородины "Восточные мотивы"
спокусницЯ replied to спокусницЯ's topic in Фруктовые/цветочные
тут тільки спробувавши можна вирішити, чи буде добре. А ще, можна поричку заморозити, а коли буде калина, тоді спробувати зміксувати. ( так, калину, радять зивати з куща вже тоді, коли на вулиці мінусова температура) -
Соус из красной смородины "Восточные мотивы"
спокусницЯ replied to спокусницЯ's topic in Фруктовые/цветочные
Дякую! Як тепер жити, без цієї ...дури? ))) ставлю в список бажалок!