-
Content Count
3333 -
Joined
-
Last visited
-
Days Won
98
спокусницЯ last won the day on April 17
спокусницЯ had the most liked content!
About спокусницЯ

-
Rank
Координатор
- Birthday 04/05/1974
Контакты
-
Сайт
https://www.facebook.com/oksana.tort
Информация
-
Пол
Женщина
-
Город
Житомирська обл
-
Интересы
Кондитерка, кулінарія, рукоділля
-
Настоящее имя
Оксана
-
Як шкода! Напевно попались дріжджі не айс ( а тут усе солодке, жирне, тому і не усі справляться)
-
-
-
-
-
-
-
-
Я в тихенькому шоці! Палич, ВИ МІЙ ГЕРОЙ! Стільки було питань, а в результаті, гарнюні які вийшли! А фраза про те, що "Дуже швидко підходило все" просто мене вибила! В цьому році в мене був рекорд. Замісила тісто, і от від цього моменту, до витягнутої пасочки пройшло 13 годин... Я робила грузинську і цю, так син все ж таки сказав, що ця рулить!
-
-
-
Светочка, дякую, за відповідь! Згодна на 100 %
-
-
-
-
-
-
Привіт! Так, проти. Хоча сама по собі, це улюблена глазур. Але, коли доходить діло до останнії пасок, ми її знімаємо і викидаємо, бовіддчуття, що їй вже не добре. Ось цю не робила, але так як воно печеться, думаю краще буде. А я, коли передавала хлопцям, то робила або мокре безе ( йому на пасочках потрібно дати час підсохнути) або звичайний айсинг.
-
-
-
-
спокусницЯ reacted to a post in a topic: росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
-
-
-
Я не вмію ще такого, але оцей розріз бортика... то прям магія! Сподіваюсь, що колись наважусь і я на таку красу! Дякую, Танюша. це дуууже гарно!
-
Квашана капуста від Справжньої господині
спокусницЯ replied to Справжня господиня's topic in Овощные
Цікава технологія. Дякую, що не пожалкувала і поділилась бізнес рецептом, зазвичай це таємниця страшенна! -
Мама робила смажені баклажани так. Оці шайбочки смажених баклажан, трішки майонеза з часником, кільце обсмаженного перцю ( це ще потрібно було підібрати перець, який по діаметру підходить!) В ньому смажена морквочка з цибулею, зверху шматочок помідори і знову майонезік з часником. Було гарно, смачно але я на такий садомазо не здатна, тому спростила. На шайбу смаженого баклажана, змащену майонезом з часником, викладаю ложку суміші смаженої моркви, цибулі, грибів, перця + мілко нарізана помідорка. І зелень зверху .
-
Помідори Ульотні (не консервація)
спокусницЯ replied to Справжня господиня's topic in Салаты и закуски
)))) ага, ото захотіла зрадити, а й не вийшло, усі дороги ведуть додому! -
Помідори Ульотні (не консервація)
спокусницЯ replied to Справжня господиня's topic in Салаты и закуски
Привіт! Прийшла написати про свою "зраду" ) На сторінках фб, в одній з груп, побачила рецепт квашених помідор, зберегла. Час від часу згадувала, але ніяк не доходили руки. І тут усі зірки зійшлись, готую! І звичайно ж, Свєтіку скидаю посилання, зі словами, зроблю розкажу... А Свєтік мене одразу і питає, невже я не знаю автора цього рецепта, Свєту? Чесно, не знала, а якщо чесно, то і не дивилась хто автор)))) І от Свєтік скидає мені посилання сюди. Тепер я знаю, хто ти, Свєта!)))) Тому принесла тобі подяку, за рецепт! Помідори смачні! ( Бо солоденьке не смачним не може бути!))) -
Вітаю! Не згодна, кругом люди ( це я про дундуков). Люди, які переживають еволюцію, змінюючи мову спілкування, тому суржик, це нормальна річ, як перехідний період. В нас стільки років винищували усе справжнє, українське, що потрібно не мало часу, щоб хоч щось повернути. І тут від терпіння багато залежить, бо лагідна українізація то краще цькування.
-
Ингредиенты: Огірки-1кг Цибуля-2 середні шт Перець Болгарський-2 шт Гірчиця Французька зернова - 75г Гірчиця Українська - 75г Цукор-130 гр Сіль-1 ст.л. Куркума-1/2 ч. л. Оцет 6%- 100г Крохмаль будь-який - 1 ст. л. Вода-200мл Метод Овочі нарізаємо на маленькі кубики. Додаємо цукор, сіль, оцет, гірчиці, куркуму. Перемішуємо та залишаємо на 1-3 години щоб овочі пустили сік. Додаємо оцет і тушкуємо на середньому вогні, після закипання, 15 хвилин. Крохмаль розводимо у воді, додаємо в овочі та тушкуємо ще 3-4 хвилин після закипання. Розкладаємо по стерилізованим банкам і закриваємо стерилізованими кришками. Укутуємо. Виходить, приблизно 1,4 л ( закривала в різні маленькі баночки, тому цифра приблизна) Можна їсти ложкою, а можна в бутерброди, шаурму... Україна Житомирська обл Війна росії з Україною День 931
-
Ингредиенты: Перець гострий - 4 стручка Перець солодкий очищений - 300г Груша очищена- 300г Яблучний (винний) оцет 6 % - 150мл Цукор - 500г Желатин - 40г Метод Якщо хочете зробити джем гострішим, не вибирайте з гострого перцю насіння. Овочі та грушу перекрутити на м'ясорубці. ( Каюсь, я замінила грушу яблуком і мені сподобався результат. Думаю кислинка яблука тут дуже доречна). Усі інгредієнти покласти у каструлю. Додати цукор та оцет, перемішати. Довести до кипіння та проварити 1 хвилину. Додати сухий желатин ретельно перемішуючи. Проварити ще 1 хвилину. Розкласти джем по стерилізованим баночкам, накрити стерилізованими кришками і простерилізувати баночки з джемом у каструлі з киплячою водою протягом 10 хвилин. Закрутити. перевернути баночки догори дном і укутати до повного вистигання. Іноді готовий джем потрібно поставити в холодильник, щоб він застиг. В цей раз в мене був желатин на 240 блюм тому джем густий навіть без холоду. Якби я їла солодке, то мені, навіть при тому, що я не люблю гостре, сподобалось! Україна Житомирська обл Війна росії з Україною День 930
-
Ингредиенты: Яйця 3 шт. Цукор 1 склянка Олія рослинна 3 ст.л. Борошно 3,5 склянка Варення 1 склянка Кефір 1 склянка Сода 2 ч.л. Метод Самий смачний варіант, це з вишневим варенням, але виходить з будь-яким. Приготування дуже просте, усе в миску ( крім борошна) перемішати міксером чи ручним віничком, не важливо, всипати борошно, ще раз вимішати. Вилити в форму для випікання ( я полюбляю форму застеляти папером) Випікати при 180 °C до готовності. А що? Буде парочка "Валері" Україна Житомирська обл Війна росії з Україною День 925
-
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
спокусницЯ replied to Natali06's topic in Сарафанное радио
YouTube