Jump to content

спокусницЯ

Модераторы
  • Content Count

    3243
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    90

спокусницЯ last won the day on December 5

спокусницЯ had the most liked content!

About спокусницЯ

  • Rank
    Координатор
  • Birthday 04/05/1974

Контакты

  • Сайт
    https://www.facebook.com/oksana.tort

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Житомирська обл
  • Интересы
    Кондитерка, кулінарія, рукоділля
  • Настоящее имя
    Оксана

Recent Profile Visitors

4572 profile views
  1. спокусницЯ

    Кекс "Зебра"

    Ой, в мене це постійна історія! Або поставлю грітись, ща буду і воно як бахне на всю мікрохвильової! Або як ти, забуду)) прям забуватєльна скринька якась))))
  2. Ура! Запрацювало!)))) Я рада! Чоловік, на службі, далеко від мене, відремонтував одну ХП. Я ж йому одразу рецептик. А в нього блін вийшов. Таж сама проблема, Саф-момент.
  3. Jefry, вийшло? В мене знову був випадок, знайома спекла на купленій пачці Саф момент, то виріс на пів відерця. Дала свої дріжджі, з морозки, хлібчик просто краса!
  4. спокусницЯ

    Кекс "Зебра"

    Дівчата, як воно?
  5. В мене таке було, після отих блекаутів. Думала, що вже хп накрилась. Не виростав хлібний, хоч плач! Все вирішила нова пачка. Виявилось, що навіть лежачи в морозильній камері, оті відключення світла привели до зіпсування. І, на маленьких пакетиках саф момента теж не росте. Користуюсь тільки Fermipan super 2in1 500g. тому, чекай свіжі і нехай удача буде з тобою!
  6. Привіт! Рада бачити! А от скажи, які дріжджі, в якій фасовці використовуєш?
  7. спокусницЯ

    Кекс "Зебра"

    Так, Света, рецептів повно! І у всіх різний склад. Цей рецепт ще з моїх шкільних років, витриманий))) Але ще хочу спробувати рецепт на олії, Свєтланка давала https://www.facebook.com/media/set/?set=a.986513515431289&type=3 А поки мій синуля за день уминає пів порції...
  8. Ингредиенты: Яйця 4 шт ( 240 г) Цукор 320 г Сметана 250 г Маргарин (масло) розтоплений 100г Сода 0,5 ч.л Борошно 360 г ( 200+160) Какао 40 г Розпушувач 2 ч.л з гіркою. (1+1) Кекс "Зебра" Для початку тару, в якій будете робити тісто, зважте і запишіть вагу. В миску вбиваємо яйця, додаємо цукор, сметану, маргарин( масло), соду. Все ретельно перемішати, я це роблю міксером. Отриману масу розділити на дві однакові частини, по вазі. Ось для чого ми зважували тару перед початком приготування. В одну частину додаємо 200 г борошна+1ч.л. (з гіркою) розпушувача. В другу частину додаємо 160 г борошна + 40 г какао + 1ч.л. (з гіркою) розпушувача. Форму ( 30 см в діаметрі) застелити папером для випічки. Тісто викладати по ложці, одну білого, одну шоколадного, потім на білі плямки викладаємо шоколадне... ось такий, рівненький виходить кекс на 1 порцію, в формі на 30 см діаметром А це "шмат бедра Зебри" в тій же формі, 30 см, але на 2 порції. Випікалось дуже довго, після 40 хв температуру зменшила до 165 градусів, щоб пропікся раніше, ніж згорів) Більше так не буду робити. Більше порція, більше форма! Тоді швидше пропікається, меньше висихає і вище підніметься. Смачного! Україна Житомирська область Війна росії з Україною День 618
  9. спокусницЯ

    Рулеты аля плацинды

    це точно! Фото- проковтнути язика. Светочка, дякую, за рецепт, ставлю в чергу, на перше місце ( як тільки синуля дожує те що вже є)))
  10. спокусницЯ

    Червоний оксамит з Орео

    Наталь, краса яка!!! Дякую, за рецепт! Хочу уточнити скільки розпушувача? І я вірно зрозуміла, желатин замочити в воді? А скільки води і який желатин звичайний чи листовий?
  11. Ех, шкода такого вже нема, теж любила цієї марки булгур. Наташа підсадила на булгур з овочами.
  12. Це точно! Тому, почекаю, коли і мені повезе))
  13. тут тільки спробувавши можна вирішити, чи буде добре. А ще, можна поричку заморозити, а коли буде калина, тоді спробувати зміксувати. ( так, калину, радять зивати з куща вже тоді, коли на вулиці мінусова температура)
  14. Дякую! Як тепер жити, без цієї ...дури? ))) ставлю в список бажалок!
×