Перейти до вмісту

спокусницЯ

Модераторы
  • Публікації

    3 329
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    97

спокусницЯ last won the day on 14 вересня 2024

спокусницЯ had the most liked content!

Про спокусницЯ

  • Звання
    Координатор
  • День народження 05.04.1974

Контакты

  • Сайт
    https://www.facebook.com/oksana.tort

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Житомирська обл
  • Интересы
    Кондитерка, кулінарія, рукоділля
  • Настоящее имя
    Оксана

Відвідувачі профілю

19 422 перегляду профілю
  1. спокусницЯ

    Тісто для піци Пітера Рейнхарта

    Я не вмію ще такого, але оцей розріз бортика... то прям магія! Сподіваюсь, що колись наважусь і я на таку красу! Дякую, Танюша. це дуууже гарно!
  2. спокусницЯ

    Квашана капуста від Справжньої господині

    Цікава технологія. Дякую, що не пожалкувала і поділилась бізнес рецептом, зазвичай це таємниця страшенна!
  3. спокусницЯ

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Мама робила смажені баклажани так. Оці шайбочки смажених баклажан, трішки майонеза з часником, кільце обсмаженного перцю ( це ще потрібно було підібрати перець, який по діаметру підходить!) В ньому смажена морквочка з цибулею, зверху шматочок помідори і знову майонезік з часником. Було гарно, смачно але я на такий садомазо не здатна, тому спростила. На шайбу смаженого баклажана, змащену майонезом з часником, викладаю ложку суміші смаженої моркви, цибулі, грибів, перця + мілко нарізана помідорка. І зелень зверху .
  4. спокусницЯ

    Помідори Ульотні (не консервація)

    )))) ага, ото захотіла зрадити, а й не вийшло, усі дороги ведуть додому!
  5. спокусницЯ

    Помідори Ульотні (не консервація)

    Привіт! Прийшла написати про свою "зраду" ) На сторінках фб, в одній з груп, побачила рецепт квашених помідор, зберегла. Час від часу згадувала, але ніяк не доходили руки. І тут усі зірки зійшлись, готую! І звичайно ж, Свєтіку скидаю посилання, зі словами, зроблю розкажу... А Свєтік мене одразу і питає, невже я не знаю автора цього рецепта, Свєту? Чесно, не знала, а якщо чесно, то і не дивилась хто автор)))) І от Свєтік скидає мені посилання сюди. Тепер я знаю, хто ти, Свєта!)))) Тому принесла тобі подяку, за рецепт! Помідори смачні! ( Бо солоденьке не смачним не може бути!)))
  6. спокусницЯ

    Солов'їна пісня

    Вітаю! Не згодна, кругом люди ( це я про дундуков). Люди, які переживають еволюцію, змінюючи мову спілкування, тому суржик, це нормальна річ, як перехідний період. В нас стільки років винищували усе справжнє, українське, що потрібно не мало часу, щоб хоч щось повернути. І тут від терпіння багато залежить, бо лагідна українізація то краще цькування.
  7. спокусницЯ

    Реліш огірково-гірчичний

    Ингредиенты: Огірки-1кг Цибуля-2 середні шт Перець Болгарський-2 шт Гірчиця Французька зернова - 75г Гірчиця Українська - 75г Цукор-130 гр Сіль-1 ст.л. Куркума-1/2 ч. л. Оцет 6%- 100г Крохмаль будь-який - 1 ст. л. Вода-200мл Метод Овочі нарізаємо на маленькі кубики. Додаємо цукор, сіль, оцет, гірчиці, куркуму. Перемішуємо та залишаємо на 1-3 години щоб овочі пустили сік. Додаємо оцет і тушкуємо на середньому вогні, після закипання, 15 хвилин. Крохмаль розводимо у воді, додаємо в овочі та тушкуємо ще 3-4 хвилин після закипання. Розкладаємо по стерилізованим банкам і закриваємо стерилізованими кришками. Укутуємо. Виходить, приблизно 1,4 л ( закривала в різні маленькі баночки, тому цифра приблизна) Можна їсти ложкою, а можна в бутерброди, шаурму... Україна Житомирська обл Війна росії з Україною День 931
  8. спокусницЯ

    Джем " Чилі-Груша (яблуко) "

    Ингредиенты: Перець гострий - 4 стручка Перець солодкий очищений - 300г Груша очищена- 300г Яблучний (винний) оцет 6 % - 150мл Цукор - 500г Желатин - 40г Метод Якщо хочете зробити джем гострішим, не вибирайте з гострого перцю насіння. Овочі та грушу перекрутити на м'ясорубці. ( Каюсь, я замінила грушу яблуком і мені сподобався результат. Думаю кислинка яблука тут дуже доречна). Усі інгредієнти покласти у каструлю. Додати цукор та оцет, перемішати. Довести до кипіння та проварити 1 хвилину. Додати сухий желатин ретельно перемішуючи. Проварити ще 1 хвилину. Розкласти джем по стерилізованим баночкам, накрити стерилізованими кришками і простерилізувати баночки з джемом у каструлі з киплячою водою протягом 10 хвилин. Закрутити. перевернути баночки догори дном і укутати до повного вистигання. Іноді готовий джем потрібно поставити в холодильник, щоб він застиг. В цей раз в мене був желатин на 240 блюм тому джем густий навіть без холоду. Якби я їла солодке, то мені, навіть при тому, що я не люблю гостре, сподобалось! Україна Житомирська обл Війна росії з Україною День 930
  9. Ингредиенты: Яйця 3 шт. Цукор 1 склянка Олія рослинна 3 ст.л. Борошно 3,5 склянка Варення 1 склянка Кефір 1 склянка Сода 2 ч.л. Метод Самий смачний варіант, це з вишневим варенням, але виходить з будь-яким. Приготування дуже просте, усе в миску ( крім борошна) перемішати міксером чи ручним віничком, не важливо, всипати борошно, ще раз вимішати. Вилити в форму для випікання ( я полюбляю форму застеляти папером) Випікати при 180 °C до готовності. А що? Буде парочка "Валері" Україна Житомирська обл Війна росії з Україною День 925
  10. спокусницЯ

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Ой, про сітки! На алішці скупила силіконові. В порівняні з фірмовими пластиковими Езідрі, це казка! сушила слайси полуниці, мандаринки, помідори, відстає шикарно! Там де брала вже нема, але ось схожі. Круглі трішечки товстіші ніж квадратних, квадратні можна вирізати на любий розмір, брала 40*40 і вони дешевше круглих. Дивитись варто не по 1 чи 3 шт, а по 8-10. І ще на них можна пекти Доставка, зараз, з Китаю, навіть менше двух тижнів грн.367.29 | 8 шт., многоразовые силиконовые листы для обезвоживания фруктов https://a.aliexpress.com/_EIdKnll грн.205.70 | 10 шт., силиконовые антипригарные коврики для приготовления пельменей https://a.aliexpress.com/_EvbETWB
  11. спокусницЯ

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Полуницю сьогодні брала по 80, не дуже велику. А от позавчора в Житомирі отаку красуню по 100 грн
  12. спокусницЯ

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Привіт, дівчата! В мене теж спочатку Езідрі була. Вирішила докупити лотки, а вони вартують по ціні зірки. Тому ризикнула взяти Бєломо. Ось тут описала усе Тільки в мене Ezidri Snackmaker FD500 тому Беломо підходить. ДА! Збиралась купляти лотки, але виявилось, що на олх буває ціла сушарка по вартості 5 лотків. Тому так зручніше. Бо пастілу краще спочатку просушити на двох, а потім вже на одну поставити.
  13. Звичайно товстим! І все одно мало)))) Зробила якось сину паску мрії, порізала і кожний шматок намастила. О! Сказав, що це ідеальна пропорція)))
×