Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

  1. Today
  2. Девочки,хочу поделиться ( это и не реклама,и я не распространитель). Подарила мне подружка средство для пола и стен Фаберлик. Скептично отношусь к таким средствам,а к Фаберлик тем более. Но раз уж есть,то решила им попользоваться. До этого я мыла пол с добавлением кондиционера для стирки детской одежды. Как раз я занималась консервацией, налепала томат.сока на пол,решила и помыть уже подарком. Это супер. Без запаха,им же я вымыла все- шкафчики,посудомойку, печку. Очень довольна. Решила купить дочке,посмотрела- у него цена очень приятная. Ну и поделилась с вами.
  3. Yesterday
  4. Я не была тут 100 лет...А тут такая красота....СПАСИБО
  5. How to decorate Hermione cookies / Как нарисовать Гермиону / Рисуем глазурью / Скидка на формочку https://youtu.be/nC5w4JqqFX0
  6. Last week
  7. Автор топика, я понимаю что вы рекламируете свой канал и ищете зрителей для просмотра. Но тут форум и люди читают, а информации никакой нет, так как рецепт вы не потрудились написать.
  8. Танюшко, дуже приємно, що рецепт привернув твою увагу! Стосовно соди, то я теж завжди іі відчуваю. Але як то кажуть:» з пісні слів не викинеш»)) Звичайно, що 2 ( хоть і чайних) в пирогі відчутно. Можна спробувати заміісити на розпушувачі, тоді іі не буде так відчутно.
  9. Жанночка, на здоровьице!!! Надеюсь вкус не разочаровал
  10. Earlier
  11. Испекла вчера этот чудесный пирог. Для меня сладости норма,я посылала сахарной пудрой и ем с кофе. Единственно,что мне не понравилось- это сода,я ее погасила уксусом,но вкус слышу все равно. И чернослив очень удачный я купила,в этом пирог очень вкусно. Спасибо,дорогая Наташа. Твои рецепты очень уважаю)
  12. І справді погода не радує. Ех, знову прийдеться чекати 9 місяців. Сподіваюсь, що будуть такі дні, коли не буде дощу. Щоб ти ще одну роботу незвичайну нам показала.
  13. Щиро дякую, моя люба ! ! Ще б трошки теплих днів... ех , тільки прийшло натхнення...Ще маю одну роботу в процессі...
  14. Наталочко, твої створіння надзвичайно гарні та покращують настрій. Ти молодчинка.
  15. @Живчик, Танюшо, дякую!!! Ні- ні, недоліки є, але ж це мій перший раз)) Тому я не засмучуюсь)) наступні покращу)) Танюшо, а ще я дуже рада, що я тебе зацікавила цими дивними створіннями)) Я сама хожу до них і маю величезне задоволення іх бачити)) радію , як ота дитина)))
  16. Наталочко, які недоліки? Ти про що? Нема їх там. Як на мене, то й фарбувати не потібно. Ну дуууже гарно. Мої миші у захваті.
  17. Так…квіти не показую)) покажу своє нове захоплення. Це мої первістки))) пара скандинавських гномів) арт бетон. купа недоліків, тепер я їх бачу.. все ще в поцессі , далі покраска. Але все таки поділюсь))
  18. Наталочко, в тебе все чудово виходить! Який красень- хліб ти зараз печеш! Це ж просто чудо!
  19. Осень - время для Гарри Поттера )
  20. Клас, дуже люблю солону карамель!
  21. Дякую, Ната! Ти знаєш, я як, з твоєї легкої руки, стала пекти на заквасці - я просто фізично і морально відпочиваю, заквасочне тісто це просто віддушина, не передати словами (а особливо, коли стало більш-менш пристойно виходити :) ) як мені подобається працювати з цим тістом! А нічна солодка опара - це взагалі щось космічне :) Але, разом з тим, у мене за пів року +5 кг , так що, думаю, пекти я ці булки буду так, як берньє - дуже рідко, "на Різдво, та на Паску :) Пекла я їх сьогодні, але залишати на завтра вже немає чого :), тепер хіба що спекти ще раз і заховати :)
  22. Наталочко.булочки прямо таки світяться!!! Я така рада, що ти іх все таки спекла і головне , що вони сподобались! Так, запах у них бомбезний)) У мене вони дуже часті гості)), печу для всіх своіх)) Знаєш, мені дуже подобається іх готувати, вони настільки прості , що я готуючих іх відпочиваю душею)) а ти сьогодні пекла? Спробуй залиш на пару днів, побачиш , вони будуть такі ж смачнючі. Я на сьогодні пекла ще в п‘ятницю( бо ці два дні не мала змоги) , то сьогодні , кому не вистачило )) дуже засмутились)
  23. Ну, шо... Сили волі в мене як не було, так і немає - я їх таки спекла. Ната, це бімба-ракєта, а не булки! Смакотіща! А пахли так, що в мене чоловік сміявся - зараз сусіди "за сіллю" прийдуть :) Єдине, що я якось засовалась, і не встигла пригодувати котлетки, а тепер вже, мабуть, і не встигну оцінити сам бургер "в комплексі", бо булки скоро "мелькнуть" :) Оцінила я солодку нічну опару - дуже класно з нею працювати, я багато читала про неї, та все якось руки не доходили спробувати, а тут просто всі 33 задоволення отримала :) Дякую за такий класнючий рецепт! Хто хоробрий, і не боїться +5 см на талії - готуйте сміливо, це дуже смачно, а хто не довіряє собі - робіть пів порції :)
  24. Jefry

    ТОРТ «ПРАГА»

    Супер! Замечательная пошаговая инструкция. Не промахнёшься)))
  25. fronya40

    ТОРТ «ПРАГА»

    Да,торт шикарный. И фотографии! Спасибо.
  26. Natali06

    ТОРТ «ПРАГА»

    Спасибо за рецепт и проделанную работу! Все доходчиво и понятно! Спасибо! Ссылки на сторонние ресурсы( если вы не являетесь активным участником форума) запрещены.
  1. Load more activity
×