Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

  1. Yesterday
  2. Last week
  3. Це швидкий та простий рецепт, який приготувати зможе кожен! Приготуйте цей рецепт своїм рідним вони будуть у захваті! Вода - 200 г Сіль - 2 г Вода - 70 г Борошно - 270 г Олія - 50 г Дріжджі - 8 г Перець 80 г Цибуля - 60 г Помідор - 160 г Кріп - 6 г Яйця - 4 шт
  4. Вітаю в ялинковій темі. Ми вже з ялинкою. Цьогоріч Микола раніше прийшов, то і 'робочий кабінет' раніше йому треба. Ну і очікування свята набагато емоційніше, ніж післясвяття, тому саме час любуватись ялинкою і чекати дива. і куди ж нам без залізниці))
  5. Декілька днів пропадала на кухні)) Накрутила млинців у морозилку- половина просто із сирим фаршем, для решти фарш обсмажила з цибулькою і картоплею, порізаною дрібними кубиками - привіт Оленці)) Млинці сюди пекла на сироватці - привіт Іннусі)) https://mooka.com.ua/forums/topic/2230-блины-на-сыворотке/ Ще робила цими днями крученики із салом і часничком, салат з крабочками і плавленим сирком, картоплю в горщиках, котлети рибні рублені, вінегрет. А із солодким розслабилась, бо попала в центрі міста на шкільну ярмарку, збирали кошти звісно нашим зсу-котикам, і я нагребла купу домашніх смаколиків)
  6. спокусницЯ

    Кекс "Зебра"

    Ой, в мене це постійна історія! Або поставлю грітись, ща буду і воно як бахне на всю мікрохвильової! Або як ти, забуду)) прям забуватєльна скринька якась))))
  7. справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Вчорашня вечеря. Гарбуз у сметанному соусі, СМАКОТА!!! Сьогодні вечеряємо пеленгасом запеченим, пішла готувати. Все, пеленгаса вже нема, сфоткати не вспіла. Був на 650г. СМААААЧНООООО,,,,,!!!!!!!
  8. Максим Chef

    Різдвяний пиріг

    Цей швидкий та простий рецепт приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок! вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши вершково-мандариновий десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця, щоб дізнатися рецепт чудового різдвяного десерту! Мандарин 450 г Желатин 10 г Вершкове масло 150 г Печево 380 г Вершковий сир 200 г Цукрова пудра 150 г Йогурт 220 г
  9. Ура! Запрацювало!)))) Я рада! Чоловік, на службі, далеко від мене, відремонтував одну ХП. Я ж йому одразу рецептик. А в нього блін вийшов. Таж сама проблема, Саф-момент.
  10. Earlier
  11. Дякую за пораду. Спробую. Проблема, що я не люблю працювати в рукавичках. Знаю, що рукам шкідливо, але мені важливо відчувати все на дотик(( Але ж пече...ось печу четверту порцію, то пальці вже горять.
  12. справжня господиня

    Печенье с предсказаниями

    Купи х/б тонкі перчаточки, як ото офіціанти носять. Чи просто якісь тонкі з пупиришками для всяких робіт. В мене такі синтетичні тонесенькі, теж одягаю як пеку млинці.
  13. Для рівненьких печеньок зробила трафарет під килимок.Ще б якісь рукавички, щоб пальці не пекло при скручуванні печеньок))
  14. справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    В мене цей великий коврик рідко використовується (тому що великий!), бо є ще два антипригарних на кожне деко, вони трохи іншої якості. Їх мені присилали з Одеси роки зо 2 раніше цього від Саші. Служать досі, вони самі найкращі!!! Ніякий сілікон не зрівняється!!!
  15. Мені цей коврик і досі слугує. Просто ванлав))) Маю ще два силіконові, щоб медовики пекти по три коржі за раз. Так вони хоч і класні, але з антипригарним - небо і земля!!
  16. справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Алла, побачила в твоєму рецепті печива ссилку на антипрігарний коврик від Інтерпромторга. Не дивуйся, але мені той самий Олександр ще років 10 назад подарував такий свій коврик великого розміру, я йому на сайті відгук-рекламу писала. Дуже гарна річ! "Тесен мир..."
  17. вечір неділі... мааам, на завтра тре щось на ярмарку благодійну. Колочу тісто на печенюхи з передбаченнями) https://mooka.com.ua/forums/topic/3918-печенье-с-предсказаниями/
  18. справжня господиня

    Закуска из сельди праздничная

    Іро, а ти спробуй! Ну хай трошки не так красиво буде, як в мене, але ж смачно! І взагалі, треба удосконалюватися, рости над собою. От з оселедця і почни.
  19. irysska

    Закуска из сельди праздничная

    Світланко, удочери мене ☺️ обіцяю бути слухняною. Я не зможу ту рибину нормально розібрати, руки з дупи.
  20. Сьогодні зварила суп з консервованим лососем і пшоном, плавленими сирками. Ще приготувала чечевицю із зажаркою і кетчупом. І самий простий кексик спекла, на кефірі.
  21. Зранку було +7, туман і трохи вітру. Вдень світлішало, темнішало, мінлива хмарність. Ось зараз піднявся сильний поривчастий вітер і вже +2. На ніч -3 обіцяють, але без опадів наче.
  22. У нас то сніг, то перевернеться на дощ. На дорозі склянка. Вітер здійнявся.
  23. справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Ото в нас погодка, сьогодні +12 і сонце, завтра -3, а у четвер обіцяють сніг.
  24. Селедка большая 1 шт. Яйцо вар. (только белок) 1 шт. Морковка маленькая вареная 1 шт. Сырок плавленный мягкий 1 шт. Луковица маленькая 1 шт. (лучше белая или синяя) Масло слив. 10 -15 г Горчица 1 ч.л. Зеленый лук 2-3 пера Селедка нужна среднесоленая и чем крупнее, тем лучше. Я для этого блюда солю сама заранее. Селедку выпотрошить, снять шкуру. Брюшко мясо не отрезать, сохранить как можно целее. Нам важна ширина селедки! Снять аккуратно 2 филе с костей, сохраняя как можно аккуратнее их целостность. Это самое сложное в рецепте, дальше пошло все проще. Удалить все реберные кости, мелкие косточки по желанию.Филе кладем на доску, очень острым тонким ножом ведем вдоль филе, срезая мясо на толщину прим. 4-5 мм. Самый тонкий край у хвоста срежем. Так же делаем со вторым филе. Т.е. должны получится 2 пласта филе одинаковой толщины по всей поверхности. Срезанное мясо измельчим в мелкий кубик. Белок яйца, половинку морковки, луковичку (можно половинку) - порезать небольшим кубиком. Луковы кубик можно немного подмариновать, еще вкуснее будет. Плавленный сырок натереть на мелкую терку. Вмешать в него мягкое масло, горчицу, раздавить вилкой до однородной пасты. В эту пасту добавить селедочный кубик и яйцо, морковку, лук, мелкопорезанный зеленый лук - все аккуратно перемешать. На столе положить пищевую пленку, сверху одно филе мясом вверх. По всей длине рыбы разложить эту массу, накрыть сверху вторым филе (мясом вниз) ВАЛЕТОМ, подправить руками форму, чтобы было красиво. Аккуратно плотно закрутить получившийся рулет в пленку как конфетку. Положить в холодильник минимум на ночь. Для подачи пленку снять, нарезать рулет тонким острым ножом на порции толщиной прим. 2-2,5 см, красиво выложить на блюдо. ЭТО ОООЧЕНЬ КРАСИВО И ОООЧЕНЬ ВКУСНО!!!!! Девочки, это один из хитовых моих заказов! Всегда по 2 селедки заказывали! Я писала дольше, чем это делать. Можно все заранее приготовить, время только на подготовку селедки надо. Завернутый в пленку рулет можно хранить в холодильнике несколько дней, проверено. Ну и яйца-овощи я беру из общего котла, все равно для праздника будете варить и яйца, и др. Рецепт подсмотрен в одном нашем ресторане, разгадан и приготовлен. Там вместо плавленного сырка был крем-чиз типа Филадельфии, я упростила рецепт.
  25. Та, мабуть, і я так робитиму. Вчора було швидко треба, тому і купила готову приправу. На смак вона приємна і навіть без піску ))) тільки гострувата.
  26. Алцьона

    Швидке печиво на сметані

    Зрозуміло, замішую на півтори порції))
  27. Я сьогодні наробила картопельки в горщиках. Дітям без грибочків, дорослим із шампіньйонами. Завтра перемажу коржі Спартака сметанкою і буде ще і тортик на десерт. Облюбувала напікати гору коржів медовика і спартака на зберігання. А тоді так швидко тортика можна зробити, коли солоденького припече.
  28. Виглядає вітамінненько! Така жовтогаряча
  1. Load more activity
×