Перейти до вмісту

Вся активність

Цей потік оновлюється автоматично     

  1. Сьогодні
  2. От би знайти тих, хто знімав розстріл. Та не розстрілювати, а на довічне. І кожну годину показувати їм ото відео. І не давати заплющити очі. Ну, чим вони від "отих" нацистів відрізняються? тільки тим, що зрозумілою нам мовою розмовляють?
  3. Вчора
  4. Вшануймо пам'ять Олександра Мацієвського. Український Герой, розстріляний за вислів - "Слава Україні" Сьогодні Героєві України Олександру Мацієвському виповнилося би 45 років... Світла пам'ять тобі, Герою... 64 (1).mp4
  5. Робила сьогодні Натині Млинці на залишках закваски з начинкою з свинячого серця, смачні вийшли, тоненькі, ніжні, прижився у нас цей рецепт
  6. Останній тиждень
  7. О, ми теж полюбляємо індиче стегно) Я запікаю його при 180 градусах до температури всередині 83 градуси, мені тоді воно найсмачніше, сочне, ніжне, а шкірочка така хрустка Ось, знайшла фотку, хоч біжи в магазин тепер)
  8. Фото окупованих німцями українських міст під час Другої світової війни Львів Донецьк Житомир Харків Київ Німці розвісили свої прапори. Замінили назви вулиць. Таблички німецькою. 2014-2025 Рашисти - росіяни першоприймачі німецьких нацистів роблять те саме Люди! Поки серця стукають, пам'ятайте! Дітям своїм розкажіть про них, щоб запам'ятали! Дітям дітей розкажіть про них, щоб теж запам'ятали! Цих нацистсько-фашистсько-російських виродків, початківців війни Запам'ятайте! Наслідки Другої світової війни, що офіційно завершилася 2 вересня 1945 року. Внаслідок війни загинуло понад 70 мільйонів людей, більшість із яких — мирні жителі. Щоб пам'ятали ...
  9. А це для любителів комедій. Про кухню створення кіно
  10. Так, хочу трохи оновити тему. Ось цей серіал просто супер. Вийшов 2 сезон. Для любителів фантастичних сюжетів.
  11. Твій Вова знає толк в каКлетах, я цілком його в цьому підтримую. Мені більше смакують із хлібом чим повністю м'ясні.
  12. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Вчора все ж таки сходила на базар під дощиком. Прикупила зелені і нарешті зварила той борщ зі щавлю. Сіли ввечері з Вовою і влупили по великій тарілці! А ще я вчора запекла стегно індика, аж 1,7 кг, здорове! За 2 години стало м*якесеньке, смачнесеньке, мені дуже смакує. Вова як завжди просить котлет, де хліба більше за м*яса.
  13. Справжня господиня

    Сирне суфле від Справжньої господині

    От чогось я не дотумкала туди родзинок покласти. Дуже гарно виглядає, дякую, Інно. Хай чоловікові смакує.
  14. Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Неа. Ніякої різниці. Тільки використовується саме лист.
  15. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Натусь, ну, так не буває, що листя отруйне, а черешок - ні. Там листя має точно ті самі якості, що і в щавлю - щавелева кислота. Так як і в щавлю, не можна їсти після того, як викинула рослина квітку. Але тоді і чнрешки теж не можна використовувати в їжу. Саме через велику концентрацію щавелевої кислоти. Людям з подагрою взагалі не можна вживати ні ревінь, ні щавель
  16. Ой, а в ревеню листя їсти не можна, воно отруйне, це я точно знаю
  17. А я сьогодні на вечерю зробила пасту з песто і тунцем. А ще мій брат займається виноградом і цього сезону у нього вийшло прекрасне біле вино способом скін-контакт. То ж паста у нас була під бокал білого сухого, дуже смачно
  18. Я свого часу перепробувала різні способи заморозки, гралася, навіть, із скручуванням листочків в трубочки) Але дійшла висновку, що найлегше і найкраще це просто промити, добре висушити і нарізати крупними полосками. Я так заморожую на пластиковій дощечці, а потім зсипаю в зіп-пакети.
  19. Сьогодні мені ліниво було щось готувати, а в морозилці лежала упаковка з АТБ суміші wok, то зробила філе курки з цією сумішшю і булгуром.
  20. Вперше чую про борщ з ревенем. Все ж таки ревень має специфічний смак як для борщу. Компот, кисіль і пиріжки їла з ним, мабуть борщ на черзі буде .
  21. УкраІнка

    Сирне суфле від Справжньої господині

    Зробила сьогодні з родзинками та журавлиною. Чоловік одразу 1/4 з'їв 😀
  22. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Нема в нас такого. Не росте.
  23. Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Я варю з ревенем замість щавлю. І з кропивою)
  24. Магда, як правильно морозити шпинат? В цьому році вдруге посадила його, в тому році сподобався мені він. Але я його не морозила, самі їли і пораздавала. В цьому році хочу спробувати заморозити.
  25. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Треба сушити вже цибулю багаторічну(зелень), ревінь мрозити - листя на борщ, черешки на пиріжки і кисіль...Треба, але руки не доходять(
  26. Я ще нічого не робила, хоча це ж пора вже шпинат морозити, щавель закривати, а я ще навіть не задумувалась) Я щавель ріжу, трамбую в баночку 350-400 мл, заливаю кип'ятком і закриваю кришкою-твіст. Взимку якраз така баночка у мене йде на каструлю борщу. В кладовці в квартирі стоїть добре, якраз на днях знайшла пару баночок десятилітньої давнини , кажу ж, що я забуваю про свої запаси.
  1. Завантажити більше активності
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×