Перейти до вмісту

Вся активність

Цей потік оновлюється автоматично     

  1. Сьогодні
  2. Вчора
  3. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Значить ще шафок нада!
  4. Та люди добрі! Мої шкафчики вже не закриваються! Але плівку таки пошукаю
  5. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    І те, і те. В мене плівка ширша і вужча, шапочки для душу, "чепчики" з аврори, три набора силіконових кришечок різного розміру - все нада
  6. Такої у мене немає, я додумалася лише пергамент та фольгу різної ширини купувати. От тепер думай - що мені більше треба: оті "чепчики" чи широка плівка
  7. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Ааа, зрозуміла. Треба пошукати. Наталка, а ширша плівка теж мала? В мене є шириною 50см
  8. Останній тиждень
  9. І я відразу подумала, що мені треба більші, аби на мою велику миску для замісу хліба натягувалися) Я на МейкАпі купила шапочки для душу - я їх на корзинки з хлібом натягую, а от миску, поки тісто вистоюється, затягую плівкою, але мені не вистачає ширини рулона, доводиться декілька полосок натягувати. Потрібно буде зайти в Аврору, їх зараз багато кругом відкрилося.
  10. Ингредиенты: 500 г печінки 3 яйця 100 г вершкового масла 1 цибулина 1 морква Сіль, перець На вершковому маслі протушити цибулю та натерту моркву. В блендер закласти печінку, сирі яйця, влити розтоплене вершкове масло, додати цибулю з морквою, посолити, поперчити. Все гарно перебити до однорідної маси. Розлити в баночки, щільно закрутити кришки і стерилізувати хвилин 40-60, залежить від розміру банок. Я стерилізую в скороварці 30 хвилин, даю вихолонути під кришкою. Рецепт знайшла в інсті, в оригіналі була куряча печінка, я робила з телячої і мені здалося, що для телячої печінки потрібно давати трішки більше масла. Паштет виходить дуже ніжний, м'який, не приторний, для сніданку ідеальний. З однієї порції у мене виходить 6 ось таких 270 мл баночок і одна 200 мл.
  11. Вони типа на тазік для води щоб як раніше ноги розмочити
  12. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Дааа? Мені треба більші! Щоб на форму для багетів натягувались. Тільки не зрозуміла, чому для педікюру великі))
  13. Зараз зроблю, але у мене немає гарного фото, все ніколи було сфоткати бо ми ним снідали, а зранку не до фото, головне з дому на роботу вчасно вибігти)
  14. Я користуюсь шапочками для душу. Мені зручно. А ще є більші для педикюру, вони на деко підходять. 😁
  15. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    О! Я в аврорі схожі брала. Постійно користуюсь - то тарілку, то миску прикрити. Хотіла ще взяти - нема вже. А Домовичка в нашому селі немає
  16. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    ОтМагда, будь ласка, зроби окремим рецептом той паштет, бо тут загубиться. А мені сподобався, планую зробити. Не знаю куди всунути - купила от такі пакетики. Вони дуже зручні¡ Мені влітку подарували декілька і я надягала їх на розрізані кавуни, ну дуже зручно! Взагалі-то вони для тарілок чи іншого посуду. Думала купити на Тему, а в сусідньому Домовичку сьогодні по акції! Шото не там вставилося.
  17. Купила собі зараз отакий сіліконовий коврик для запікання. Давно на нього заглядала на Тему, але побачила в сусідньому мегазині Домовичок. Розмір 40*30 якщо розгорнутий, але можна кнопками зробити менший і з бортиками, якщо щось рідке запікати.
  18. Natali06

    Вітаємо!

    З Днем Збройних Сил Украіни! Маємо надію і віру тільки на них! СлаваУкраіні! Слава тим, хто нас захищає! Зі святом святого Миколая!
  19. Була і у мене думка наробити таких напівфабрикатів, але все якось не зберуся, в будень ввечері вже немає сил хоч зі світлом, хоч без нього, а у вихідні стараємося коли вдома світла немає піти десь прогулятися чи закупитися. А ще я давно хотіла похвалитися - знайшла в інсті швидкий рецепт печінкового паштету. Все настільки просто і смачно, я в захваті, а на сніданок, коли немає світла просто прекрасно: міцний чай з термоса і бутерброд з цим паштетом. А рецепт елементарний: сира печінка, сирі яйця, пасерована на маслі цибуля (я ще від себе додала туди моркву), розтоплене вершкове масло, сіль, перець - все перебити в блендері, розлити в маленькі баночки, щільно закрутити кришку і стерилізувати хв, 30-40 в залежності від розміру баночок. Я розливаю в баночки 270 мл і стерилізую в скороварці 30 хв. Все!
  20. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Намагаюсь, по можливості, не вмикати праску, духовку, пилосос. Сушарка однак працює, то в порівнянні з нею мої машинки майже нічого не тягнуть. А кота наша спить незалежно від того - є світло, чи нема) Іноді я їй трохи заздрю.
  21. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    В мене з єлектроплитою нічого не приготувати, окрім ліпити пельмені та вареники А Мурзік вже давно не з нами, сумуємо за ним досі. Була добра грілка)))
  22. РАДУШКА

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Малюю плани, чи читаю щось в рідері. Чи спати лягаємо з пухнастою подружкою. Ось кому добре, коли світла немає! мама лягає, то вона до мами під бочок. Красота!
  23. Світлана, коли не має світла, то я наче в ступорі якомусь знаходжуся. Нічого мені робити не хочеться, в основному в телефоні втикаю. А пельмені я на вихідних робила, десь 2 кг вийшло, а по факту їх вже майже не має. Синочок нічого не хоче їсти коли є пельмені. А ще на вихідних холодець варила і картоплю тушкувала
  24. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Дівчата, коли нема світла, то я ось чим займаюся. Ліплю вареники та пельмені! Оце на фото вчора ліпила вареники з картоплею+печінка куряча+цибуля жарена. Тісто на раскатку, вирубаю кружечки, начинку заліплюю і на підложці заморожую. Також роблю пельмені на пельменниці. Вже 2,5 кіло пельменів в морозилці, ввечері зважу скільки вареників вийшло. А що ви робите, коли немає світла?
  25. Раніше
  26. РАДУШКА

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Ну, так. Згодна. Старша невістка моя з луганщини, та варить борщ без буряка. а для мене то взагалі непоймищо, а не борщ. Свекруха ніколи зажарку не робила, кидала усе у киплячий бульон. То борщ був світленький. В мене яскравий, та багатий на смак. Свекр казав - як вино))). З квашеними помідорами я рази два теж варила. не сподобалося,
  27. Ага, зрозуміла) ну ти знаєш, у всіх нас борщі різні) Навіть коли сам вариш, і то кожногоразу різний. Я дуже люблю борщ з кислинкою. Помідори завжди квашу і потім перетираю на сік. Але добавляю небагато, бо я ж не одна ім) а так хочеться…. я взагалі кваснину люблю добавляти в червоні супи не тільки в борщ. А от коли ми були в Бориславі, то там борщі білі. Замість томату впіджарку вони кладуть сметану.
  28. РАДУШКА

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Та ні. Борщ смачний. Але, тільки, якщо на бульоні. А український рідна баба такий варила, що ніякого м'яса там взагалі не треба було! Свекруха моя теж кацапський варила. Ми поки жили разом, то завжди видно було, чий сьогодні борщ їмо)))
  29. Анічка, бачиш, тепер ти знаєш, що таке шулики, а не тільки ламанці) Про борщ, ти маєш на увазі, відрізнявся від кацапського? Є у нас лікар( за першою освітою повар)він служив у Іваново, то ми все його просили приготувати щі. Хотіли скуштувати що то воно є) Як ми його тільки не просили. Ні! Нізащо не хотів іх готувати. Казав» щі, хоть х?? Полощі») Ото мабуть і борщ такий)
  1. Завантажити більше активності
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×