Вся активність
Цей потік оновлюється автоматично
- Остання година
-
Shinergyspn зареєструвався на сайті
- Сьогодні
-
Намагаюсь, по можливості, не вмикати праску, духовку, пилосос. Сушарка однак працює, то в порівнянні з нею мої машинки майже нічого не тягнуть. А кота наша спить незалежно від того - є світло, чи нема) Іноді я їй трохи заздрю.
-
Cuttercqx зареєструвався на сайті
-
-
-
-
-
-
-
-
В мене з єлектроплитою нічого не приготувати, окрім ліпити пельмені та вареники А Мурзік вже давно не з нами, сумуємо за ним досі. Була добра грілка)))
-
-
-
-
Малюю плани, чи читаю щось в рідері. Чи спати лягаємо з пухнастою подружкою. Ось кому добре, коли світла немає! мама лягає, то вона до мами під бочок. Красота!
-
Світлана, коли не має світла, то я наче в ступорі якомусь знаходжуся. Нічого мені робити не хочеться, в основному в телефоні втикаю. А пельмені я на вихідних робила, десь 2 кг вийшло, а по факту їх вже майже не має. Синочок нічого не хоче їсти коли є пельмені. А ще на вихідних холодець варила і картоплю тушкувала
-
Дівчата, коли нема світла, то я ось чим займаюся. Ліплю вареники та пельмені! Оце на фото вчора ліпила вареники з картоплею+печінка куряча+цибуля жарена. Тісто на раскатку, вирубаю кружечки, начинку заліплюю і на підложці заморожую. Також роблю пельмені на пельменниці. Вже 2,5 кіло пельменів в морозилці, ввечері зважу скільки вареників вийшло. А що ви робите, коли немає світла?
- Вчора
-
Zodiacrpd зареєструвався на сайті
-
Backlitfpw зареєструвався на сайті
-
Amazonnnmvi зареєструвався на сайті
-
Pouringnjl зареєструвався на сайті
-
Cuttervai зареєструвався на сайті
-
Holographicbvf зареєструвався на сайті
- Останній тиждень
-
Speakerplw зареєструвався на сайті
-
DavidNog зареєструвався на сайті
-
miscreantardor5 змінив свою фотографію
-
Ну, так. Згодна. Старша невістка моя з луганщини, та варить борщ без буряка. а для мене то взагалі непоймищо, а не борщ. Свекруха ніколи зажарку не робила, кидала усе у киплячий бульон. То борщ був світленький. В мене яскравий, та багатий на смак. Свекр казав - як вино))). З квашеними помідорами я рази два теж варила. не сподобалося,
-
Ага, зрозуміла) ну ти знаєш, у всіх нас борщі різні) Навіть коли сам вариш, і то кожногоразу різний. Я дуже люблю борщ з кислинкою. Помідори завжди квашу і потім перетираю на сік. Але добавляю небагато, бо я ж не одна ім) а так хочеться…. я взагалі кваснину люблю добавляти в червоні супи не тільки в борщ. А от коли ми були в Бориславі, то там борщі білі. Замість томату впіджарку вони кладуть сметану.
-
Та ні. Борщ смачний. Але, тільки, якщо на бульоні. А український рідна баба такий варила, що ніякого м'яса там взагалі не треба було! Свекруха моя теж кацапський варила. Ми поки жили разом, то завжди видно було, чий сьогодні борщ їмо)))
-
Анічка, бачиш, тепер ти знаєш, що таке шулики, а не тільки ламанці) Про борщ, ти маєш на увазі, відрізнявся від кацапського? Є у нас лікар( за першою освітою повар)він служив у Іваново, то ми все його просили приготувати щі. Хотіли скуштувати що то воно є) Як ми його тільки не просили. Ні! Нізащо не хотів іх готувати. Казав» щі, хоть х?? Полощі») Ото мабуть і борщ такий)
-
Яка ніжна краса! Хіба в нього можна олію наливати?! Ні! Держати тільки для краси і милуватися! 🤩
-
Мені тепер ще більше кортить отримати ці банки, покрутити їх, прицілитися)
-
Я тобі більше скажу - піддіти ножем легенько кришку, щоб повітря зайшло, в цій банці фактично неможливо - форма банки не дозволяє Якщо тобі вдасться подружитись з цими банками\кришками - маякни мені) Бо в мене тепер просто стоять, боюсь, що як щось закрию, то не зможу відкрити в потрібний момент
-
Ну шо ж... я їх вже замовила, тепер замість однієї задачі (непомітно підкинути їх в кладовку, а потім "зненацька знайти") додалася ще одна - відкрити
-
Я вперше закрила в них помідори. Закривала вночі, була вже сонна і втомлена, то вирішила, що треба ще й гарненько так затягнути Ну шо я маю тобі сказать...коли довелось відкривати, то вже думала, що простіше відбити дно чи горличко разом з кришкою. Ми вдвох з чоловіком відкривали ту банку більше години. Вдруге я вже її не затягувала - легенько закрила - відкривала ножем, інакше не змогла. Кришки брала окремо.
-
Наташшшка, я теж маю 2 таких, колись давно купила в Сільпо, вони мені так подобаються, відкриваються легко, правда, я в них нічого не консервувала, лише квашу та сухі гриби зберігаю. А це вирішила, що буде зручно в них помідори консервувати, таки купила 6 шт., буду з чоловіком торгуватися за місце в кладовці) Написала, і тепер зрозуміла, що одна справа просто закрити банку з чимось холодним для зберігання, а інша - закрити гарячу консервацію, мабуть таки відкрити буде тяжко... Хоча я ж закриваю помідори у великі банки з горловиною 100мм, нормально відкриваються. В любому випадку, купила - буду пробувати) Спробуй ще, може, кришки змінити, їх можна купити окремо, може проблема в них
-
gabbyastronomy3 змінив свою фотографію
-
Будете сміятися, але... рідні сестри (мої баби) були з одного роду, але... одна - 100% кацапка, то ніяких шулик ніколи не робила. А в другої (рідна моя) чоловік був українцем. То вона робила ламанці. Оце я тільки зараз взнала, що вони і є шулики. До речі, вони й борщ варили різний зовсім. І паски пекли різні!
-
Я не знаю що це Вперше чую.
-
Натуся, я такі(мабуть) купила. І це просто капець. ЇЇ неможливо відкрити. Ключ до неї не підходить. Гарна, так, але точно не купувала б, якби знала як відкривається
-
Ще трішки поспамлю вас, ось маю такий гарнющий глек для оливкової олії, мені його презентувала колега, каже коли побачила - відразу про тебе згадала)
-
Мої всі корені з Черкащини, але з різних країв області, та мама росла на Тернопільщині, тому я іноді не знаю з якого регіону у нас в сім'ї ті чи інші слова) А мені ж з дитинства вони всі правильними були)
-
Дякую, Наталю, це теж не вся колекція) А у сховище ми не ходимо( Максимум - це сидимо в коридорі. Бо і йти особливо якось нікуди, до метро відносно далеко, та і не глибоке воно в нашому районі, підвали та паркінги якось не внушають довіри, так і пересиджуємо вдома. Але майже кожного ранку після таких обстрілів у мене спонтанне бажання зробити щось на перспективу - якусь заготовку, чи покупку на майбутнє, як ті банки сьогодні. І кава з гарненької чашечки - то святе) Нічого у тих якцапів не вийде ніколи
-
Ну значить Гриша з ваших краів) А в нас звучить як шуликИ, тому і різало мені слух) Я думаю, що а маленькій ступочці мак перетерти взагалі нереально. Сестра в мене була , як кажуть ширококостна і завжди здавалася великою) а може то ми були занадто малі) Але на макогоні добре працювала) Ятільки зараз зрозуміла, що з дитинства я більше шуликів і не іла(
-
У нас мак перетирали у великій глиняній макітрі спеціальної форми великим дерев'яним макогоном, але теж шулИки. Я мак перетирати так і не навчилася, бо це справді важко. Але змалечку пам'ятаю який смачний саме перетертий, перебитий у блендері, кавомолці, варений - це все не те абсолютно.
-
Наталочко, дуже вишукана краса!!! Листаю фото туди і назад) і розумію, що кожне фото , ні не фото, кожен набір під настрій) Кожного дня можна змінювати настрій) святковий, меланхолічний, романтичний ) От тільки сусіди не дають нам спокійно пити каву і жити своє життя( Як ти сьогодні? Ходите в укритття?
-
Перед минулим новим роком робили фотосесію свої скарбам, люблю різні молочники, соусники, пашотниці, але ж зберігати це все вже абсолютно немає де)
-
Newsletter
