Вся активність
Цей потік оновлюється автоматично
- Сьогодні
-
DennisKep зареєструвався на сайті
-
Rubberpwv зареєструвався на сайті
-
Shinergysdj зареєструвався на сайті
-
BryantHob зареєструвався на сайті
- Вчора
-
-
Shinergyxmw зареєструвався на сайті
-
Значить ще шафок нада!
-
Та люди добрі! Мої шкафчики вже не закриваються! Але плівку таки пошукаю
-
Ура! Вы стали обладателем зареєструвався на сайті
-
І те, і те. В мене плівка ширша і вужча, шапочки для душу, "чепчики" з аврори, три набора силіконових кришечок різного розміру - все нада
-
-
Такої у мене немає, я додумалася лише пергамент та фольгу різної ширини купувати. От тепер думай - що мені більше треба: оті "чепчики" чи широка плівка
-
Ааа, зрозуміла. Треба пошукати. Наталка, а ширша плівка теж мала? В мене є шириною 50см
-
-
-
Plastichex зареєструвався на сайті
-
-
-
-
Дяна bookmarked повідомлення в темі Паштет печінковий
-
-
-
-
Fast Moving NYC зареєструвався на сайті
- Останній тиждень
-
І я відразу подумала, що мені треба більші, аби на мою велику миску для замісу хліба натягувалися) Я на МейкАпі купила шапочки для душу - я їх на корзинки з хлібом натягую, а от миску, поки тісто вистоюється, затягую плівкою, але мені не вистачає ширини рулона, доводиться декілька полосок натягувати. Потрібно буде зайти в Аврору, їх зараз багато кругом відкрилося.
-
Магда підписався на Паштет печінковий
-
Ингредиенты: 500 г печінки 3 яйця 100 г вершкового масла 1 цибулина 1 морква Сіль, перець На вершковому маслі протушити цибулю та натерту моркву. В блендер закласти печінку, сирі яйця, влити розтоплене вершкове масло, додати цибулю з морквою, посолити, поперчити. Все гарно перебити до однорідної маси. Розлити в баночки, щільно закрутити кришки і стерилізувати хвилин 40-60, залежить від розміру банок. Я стерилізую в скороварці 30 хвилин, даю вихолонути під кришкою. Рецепт знайшла в інсті, в оригіналі була куряча печінка, я робила з телячої і мені здалося, що для телячої печінки потрібно давати трішки більше масла. Паштет виходить дуже ніжний, м'який, не приторний, для сніданку ідеальний. З однієї порції у мене виходить 6 ось таких 270 мл баночок і одна 200 мл.
-
Вони типа на тазік для води щоб як раніше ноги розмочити
-
Дааа? Мені треба більші! Щоб на форму для багетів натягувались. Тільки не зрозуміла, чому для педікюру великі))
-
Зараз зроблю, але у мене немає гарного фото, все ніколи було сфоткати бо ми ним снідали, а зранку не до фото, головне з дому на роботу вчасно вибігти)
-
Shinergyxrn зареєструвався на сайті
-
Я користуюсь шапочками для душу. Мені зручно. А ще є більші для педикюру, вони на деко підходять. 😁
-
О! Я в аврорі схожі брала. Постійно користуюсь - то тарілку, то миску прикрити. Хотіла ще взяти - нема вже. А Домовичка в нашому селі немає
-
ОтМагда, будь ласка, зроби окремим рецептом той паштет, бо тут загубиться. А мені сподобався, планую зробити. Не знаю куди всунути - купила от такі пакетики. Вони дуже зручні¡ Мені влітку подарували декілька і я надягала їх на розрізані кавуни, ну дуже зручно! Взагалі-то вони для тарілок чи іншого посуду. Думала купити на Тему, а в сусідньому Домовичку сьогодні по акції! Шото не там вставилося.
-
Коврики, сетки, ткань, фольга и бумага для выпечки
Справжня господиня відповів в тему fronya40 в Незаменимые помощники на кухне
Купила собі зараз отакий сіліконовий коврик для запікання. Давно на нього заглядала на Тему, але побачила в сусідньому мегазині Домовичок. Розмір 40*30 якщо розгорнутий, але можна кнопками зробити менший і з бортиками, якщо щось рідке запікати. -
З Днем Збройних Сил Украіни! Маємо надію і віру тільки на них! СлаваУкраіні! Слава тим, хто нас захищає! Зі святом святого Миколая!
-
Extractionqkl зареєструвався на сайті
-
Була і у мене думка наробити таких напівфабрикатів, але все якось не зберуся, в будень ввечері вже немає сил хоч зі світлом, хоч без нього, а у вихідні стараємося коли вдома світла немає піти десь прогулятися чи закупитися. А ще я давно хотіла похвалитися - знайшла в інсті швидкий рецепт печінкового паштету. Все настільки просто і смачно, я в захваті, а на сніданок, коли немає світла просто прекрасно: міцний чай з термоса і бутерброд з цим паштетом. А рецепт елементарний: сира печінка, сирі яйця, пасерована на маслі цибуля (я ще від себе додала туди моркву), розтоплене вершкове масло, сіль, перець - все перебити в блендері, розлити в маленькі баночки, щільно закрутити кришку і стерилізувати хв, 30-40 в залежності від розміру баночок. Я розливаю в баночки 270 мл і стерилізую в скороварці 30 хв. Все!
-
Намагаюсь, по можливості, не вмикати праску, духовку, пилосос. Сушарка однак працює, то в порівнянні з нею мої машинки майже нічого не тягнуть. А кота наша спить незалежно від того - є світло, чи нема) Іноді я їй трохи заздрю.
-
В мене з єлектроплитою нічого не приготувати, окрім ліпити пельмені та вареники А Мурзік вже давно не з нами, сумуємо за ним досі. Була добра грілка)))
-
Малюю плани, чи читаю щось в рідері. Чи спати лягаємо з пухнастою подружкою. Ось кому добре, коли світла немає! мама лягає, то вона до мами під бочок. Красота!
-
Світлана, коли не має світла, то я наче в ступорі якомусь знаходжуся. Нічого мені робити не хочеться, в основному в телефоні втикаю. А пельмені я на вихідних робила, десь 2 кг вийшло, а по факту їх вже майже не має. Синочок нічого не хоче їсти коли є пельмені. А ще на вихідних холодець варила і картоплю тушкувала
-
Дівчата, коли нема світла, то я ось чим займаюся. Ліплю вареники та пельмені! Оце на фото вчора ліпила вареники з картоплею+печінка куряча+цибуля жарена. Тісто на раскатку, вирубаю кружечки, начинку заліплюю і на підложці заморожую. Також роблю пельмені на пельменниці. Вже 2,5 кіло пельменів в морозилці, ввечері зважу скільки вареників вийшло. А що ви робите, коли немає світла?
- Раніше
-
miscreantardor5 змінив свою фотографію
-
Ну, так. Згодна. Старша невістка моя з луганщини, та варить борщ без буряка. а для мене то взагалі непоймищо, а не борщ. Свекруха ніколи зажарку не робила, кидала усе у киплячий бульон. То борщ був світленький. В мене яскравий, та багатий на смак. Свекр казав - як вино))). З квашеними помідорами я рази два теж варила. не сподобалося,
-
Ага, зрозуміла) ну ти знаєш, у всіх нас борщі різні) Навіть коли сам вариш, і то кожногоразу різний. Я дуже люблю борщ з кислинкою. Помідори завжди квашу і потім перетираю на сік. Але добавляю небагато, бо я ж не одна ім) а так хочеться…. я взагалі кваснину люблю добавляти в червоні супи не тільки в борщ. А от коли ми були в Бориславі, то там борщі білі. Замість томату впіджарку вони кладуть сметану.
-
Та ні. Борщ смачний. Але, тільки, якщо на бульоні. А український рідна баба такий варила, що ніякого м'яса там взагалі не треба було! Свекруха моя теж кацапський варила. Ми поки жили разом, то завжди видно було, чий сьогодні борщ їмо)))
-
Анічка, бачиш, тепер ти знаєш, що таке шулики, а не тільки ламанці) Про борщ, ти маєш на увазі, відрізнявся від кацапського? Є у нас лікар( за першою освітою повар)він служив у Іваново, то ми все його просили приготувати щі. Хотіли скуштувати що то воно є) Як ми його тільки не просили. Ні! Нізащо не хотів іх готувати. Казав» щі, хоть х?? Полощі») Ото мабуть і борщ такий)
-
Newsletter
