-
Публікації
833 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
62
Olima last won the day on 2 травня
Olima had the most liked content!
Про Olima
-
Звання
Ветеран
Информация
-
Пол
Женщина
-
Город
Сумская область
-
-
-
-
-
-
Вчора згадала студентські роки в гуртожитку як ми купляли круглі вафельні коржи, перекладали їх фаршем, обмакували в яйце і смажили. Зараз це виявилося блюдо з модною назвою брізолі .
-
Olima reacted to повідомлення в темі: росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
-
Olima reacted to повідомлення в темі: росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
-
-
Твій Вова знає толк в каКлетах, я цілком його в цьому підтримую. Мені більше смакують із хлібом чим повністю м'ясні.
-
-
-
-
-
-
-
-
Сьогодні мені ліниво було щось готувати, а в морозилці лежала упаковка з АТБ суміші wok, то зробила філе курки з цією сумішшю і булгуром.
-
Вперше чую про борщ з ревенем. Все ж таки ревень має специфічний смак як для борщу. Компот, кисіль і пиріжки їла з ним, мабуть борщ на черзі буде .
-
-
Магда, як правильно морозити шпинат? В цьому році вдруге посадила його, в тому році сподобався мені він. Але я його не морозила, самі їли і пораздавала. В цьому році хочу спробувати заморозити.
-
-
-
-
-
Ого, я пару раз помилувалася лелеками і все. А тут як серіал, народ знає кого як звуть і хто як веде домоустрій у гнізді
-
Дівчата, привіт. Признавайтеся, хто в цьому році вже відкрив сезон заготовок? Я на вихідних закрила баночку щавлю . Ну як закрила? Порізала, перетрусила сіллю, натрамбувала півлітрову банку, закрила капроновую кришкою і в холодильник поставила. Цей спосіб мені найсмачніший в зеленому борщі потім. Раніше заморожувала, але зараз страшно, і місце займає, а головне, що смак програє після морозилки.
-
Паски заварні від Справжньої господині
Olima відповів в тему Справжня господиня в Куличи, пасхи, бабы
Позавчора пекла паски на кладовище. Причому спочатку ніхто не збирався їхати на кладовище, але потім в останній момент з'ясувалося що буде машина і можуть нас забрати із собою. Після роботи в екстренному порядку пекла паски, довго не вагалася за яким рецептом, бо цей варіант безпрограшний. Причому все так вийшло гарно та швидко, що в 18.00 годин почала заварювати тісто , а в 22.30 паски вже були помащені та прикрашені. -
Всі вже пишуть хто що готував, а я напишу що на завтра планую варити борщ, бо вчора пахали город, то повикопувала цибулю і часник, що з того року залишилися невибраними, а зараз ця зелень рак гарно наросла. То буде завтра борщ з зеленою цибулею і часником зеленим з салом .
-
Таке я люблю. А останнім часом частенько роблю філе курки підсмажити невеличкими кусочками і туди додати пачку замороженої овочевої суміші wok, в АТБ продається. Ще за бажанням можна в кінці додати трохи варений рис або булгур. Якось ніколи не купували такі суміші, окрім мексиканської, а тут в інтернеті натрапила на такий спосіб використання цієї суміші і нам сподобалося.
-
Оце і зупиняє, як пригадаю як на рибні котлети те м'ясо видираю . В морозильнці лежить дві тушки кефалі, що з ними робити не знаю, то можливо спробую хлібець запекти трохи згодом, бо треба після пасхального столу відійти. Сьогодні вже рідненького супчику закортіло.
-
Olima підписався на Рибний хлібець
-
Світлана, поясни желатин ти не замочувала? Рецепт зацікавив, бачу що в голові засяде поки не спечу.
-
Світлана, я тут. У нас все нормально, я не в Сумах мешкаю. У Інни із Сум також все нормально. Ці тварі поцілили у центр міста, вже більше трьох десятків загиблих.
-
Булки аж сяють, пиріжки в рота просяться, а що за ватрушка?