Перейти до вмісту

Olima

Пользователи
  • Публікації

    844
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    65

Olima last won the day on 24 червня

Olima had the most liked content!

Про Olima

  • Звання
    Ветеран

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Сумская область

Відвідувачі профілю

88 412 перегляду профілю
  1. Вчора цілий день йшов дощ, то замість того щоб поїхати в сад, готувала на кухні. Зварила молодої картоплі з салатом із капусти, млинців з творогом накрутила, а ще печінковий торт зробила. Фотку тільки торта зробила
  2. Світлана, з днем народження ! В першу чергу бажаю миру, здоров'я, ну а потім щоб збувалися всі твої мрії Торт смачний, навіть не сумніваюся, тільки я б собі більший шматочок залишила, а начальниці поменше . Така шашличниця у мене є, подарувала мені її невістка років 20 тому. Колись робили на ній шашлики, подобалося, але з появою нових кухонних приблуд, про неї забула.
  3. Наташа, троянди чудово-суперові. Я з трояндами поки не подружилася, декілька кущів є від старої хазяйки, але щось вони чаморошні сидять треба їх викинути, в на їх місце посадити інші сортові. Зато у мене розквітла півонія Бартзела. Дощі заливають у нас, то сьогодні зранку встигла з'їздити до дощу полуницю вибрати і знов дощ.
  4. Ех, цю коробочку та до мене би відправити.
  5. Завидуйте виродки кацапські, ви нас ракетами з шахедами, бо ви на інше не здатні окрім вбивати, а ми, українці, торти печемо та квіти садимо, бо ми нація, а ви ГНІЙ.
  6. Світлана, ти як? Бо сьогодні в Дніпрі був жах.
  7. У нас окрошку роблять на березовому соці, який закис. Це сама найсмачніша окрошка для мене. Можу її їсти поки не закінчиться, як кажуть до одурі.
  8. Світлана, які враження від битої редиски? Зараз весь інтернет майорить цим рецептом. P S. У нас сьогодні окрошка. Я вже об'їлася її та лежу на дивані, ледь дихаю
  9. Вчора згадала студентські роки в гуртожитку як ми купляли круглі вафельні коржи, перекладали їх фаршем, обмакували в яйце і смажили. Зараз це виявилося блюдо з модною назвою брізолі .
  10. Твій Вова знає толк в каКлетах, я цілком його в цьому підтримую. Мені більше смакують із хлібом чим повністю м'ясні.
  11. Сьогодні мені ліниво було щось готувати, а в морозилці лежала упаковка з АТБ суміші wok, то зробила філе курки з цією сумішшю і булгуром.
  12. Вперше чую про борщ з ревенем. Все ж таки ревень має специфічний смак як для борщу. Компот, кисіль і пиріжки їла з ним, мабуть борщ на черзі буде .
×