Jump to content
Магда

М'ясний рулет з в'яленими помідорами та моцарелою

Recommended Posts

Ингредиенты:

Телятина, пашина - 1 шт. (~0,5 кг)

В'ялені помідори - 7-8 шт. 

Моцарела - 1 кулька 125 гр. 

Помідори сушені

Орегано

Перець свіжезмелений

Сіль

20200515_193245.jpg

 

Часто пашина продається вже абсолютно підготовлена для подальшої обробки, іноді потрібно тільки підрівняти краї. 

Пашину викласти на харчову плівку, зверху також накрити плівкою, злегка відбити молоточком для відбивання м'яса.

Зняти верхню плівку, натерти м'ясо сіллю, свіжезмеленим чорним перцем та сушеним орегано.  Накрити назад плівкою, перевернути мясо ненатертою стороною наверх. Зняти харчову плівку, так само посолити, поперчити. Посипати зверху сушеними томатами. Моцарелу натерти на крупну тертку, викласти рівним шаром на м'ясо. В'ялені помідори порізати на дрібні шматочки, викласти поверх моцарели. 

Скрутити рулет, допомагаючи собі харчовою плівкою, на якій лежало м'ясо. Обв'язати рулет бавовняною ниткою. Залишити замаринуватися на пару годин. Покласти у форму і запікати при температурі 180°С хвилин 50. 

Готовий рулет відразу загорнути у фольгу, витримати з пів годинки. 

Виходить дуже запашне м'яско, в'ялені помідори з розплавленою моцарелою утворюють смачну начинку. 

На гарнір до цього рулетика прекрасно підходить пюре з кореня селери або ж спаржа чи броколі. 

Спробуйте, це смачно :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Ох. Наталочко.....  Яка ж смакота.... :smilie_essen:  Я б такий  шматочок, поклала до рота і смакувала.... " І не хай весь світ зачекає!!!"

 Дякую , моя дорога, за   твоі  чудові рецепти!:girlprik:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×