lana19 20 733 Опубліковано: учора в 16:14 1 година тому, fronya40 сказав: Вообще ,мертво. Не хоче підніматися . Чтобы использовать свежие дрожжи, сначала раскрошите их на мелкие кусочки. После этого их можно добавить к сухим ингредиентам или размягчить в теплой воде и продолжить приготовление по рецепту. Свежие дрожжи отлично подходят для хлеба, требующего длительного и медленного подъема теста, так как они активируются быстрее, чем сухие дрожжи, и дольше остаются активными. З інструкції до цих дріжджів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 990 Опубліковано: учора в 16:18 Чпт мені відповів,що таке тісто не можна в холод,воно важке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 733 Опубліковано: учора в 17:01 В холод можно любое дрожжевое тесто. Оксана твій Папошник вела череві холод і все ок Може на здобу їх треба більше, якщо вони хороші і працюють? Може ти їх у надто гаряче молоко поклала? Ці дріжджі Dr. Oetker Frische Hefe призначені для класичної дріжджової випічки — хліба, булочок, пирогів, солодких плетених виробів та пасок. Вони забезпечують ніжний, пухкий м’якуш і характерний аромат свіжого тіста. --- Для якої випічки підходять - Хліб і багети — рівномірний підйом і пориста структура. - Булочки та бріоші — м’які, повітряні, з тонкою скоринкою. - Солодка випічка: паски, плетениці, пироги з фруктами. - Піца та коржі — еластичне тісто, легко розкачується. --- Інструкція з використання 1. Підготовка дріжджів - Упаковка містить 42 г свіжих дріжджів. - Зберігати в холодильнику при температурі 0–10 °C. 2. Розведення - Дріжджі можна розчинити у теплій воді чи молоці (близько 30–35 °C). - Можна додавати прямо в борошно, якщо рецепт передбачає заміс із рідиною. 3. Пропорції - Одна упаковка (42 г) розрахована приблизно на 500–1000 г борошна, залежно від рецепта. - Для солодкої випічки (паски, пироги) зазвичай використовують більше дріжджів, ніж для хліба. 4. Заміс тіста - Змішайте борошно, рідину, дріжджі, цукор/сіль та жири (масло, маргарин). - Замісіть до еластичності. 5. Підйом тіста - Накрийте й залиште у теплому місці на 30–60 хвилин, поки об’єм не збільшиться удвічі. - Обімніть і дайте ще раз підійти (за рецептом). 6. Випікання - Випікайте при температурі 180–220 °C. - Час залежить від виду виробу: хліб — 30–40 хв, булочки — 15–20 хв, паски — до 50 хв. --- Важливі поради - Не використовуйте занадто гарячу рідину (>40 °C) — дріжджі загинуть. - Сіль додавайте окремо від дріжджів (не прямо на них), інакше ріст сповільниться. - Для більш насиченого смаку можна робити опару: спочатку змішати дріжджі з частиною борошна та рідини, дати піднятися, потім додати решту. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 990 Опубліковано: учора в 19:45 Ну я ж знаю начебто всі правила..але ось так...дома я теж робила маніпуляції з холодильником... У результаті получилось все,я зробила ще 4 шт з другого тіста. Фух фух фух.Так що в цьому році я з пасочками. Буду німців пригощати . Фух!!! 7 lana19, Справжня господиня, lissaKi та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 733 Опубліковано: 12 годин назад Танечка! Як гарно! Ти справжня українська господиня! 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 506 Опубліковано: 8 годин назад Христос воскрес! Мої цьогорічні паски, папушник та олександрійська. Пеклися в одних і тих же формах, однакова кількість тіста закладалася, на фото спереді лівий - папушник, права - олександрійська. Абсолютно різні рецепти, текстури і смаки, але дуже смачні і ті, і ті. Цього року вирішила не прикрашати глазур'ю. 5 lissaKi, Natali06, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 733 Опубліковано: 3 години назад Наталя! Пасочки ідеальні! 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах