Перейти до вмісту

Фрекен Бок

Пользователи
  • Публікації

    883
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    15

Фрекен Бок last won the day on 13 травня

Фрекен Бок had the most liked content!

Про Фрекен Бок

  • Звання
    Ветеран
  • День народження 01.01.1970

Информация

  • Пол
    Не определился
  • Город
    Кривой Рог
  • Настоящее имя
    Татьяна

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам

  1. Фрекен Бок

    Вишнева начинка

    Дуже рада, що могла бути корисною ❤️
  2. Фрекен Бок

    Вишнева начинка

    Ингредиенты: Інгредієнти Вишня без кісточок 450-500 гр Цукор 125 гр Крохмаль кукурудзяний 25 гр Метод В посуді з товстим дном (у мене пательня) положити вишні та половину цукру. Дати постояти, щоб зʼявився сік. На повільному вогні довести до кипіння та розчинення цукру (приблизно хвилину). Залишок цукру змішати з крохмалем та додати в вишню, акуратно та ретельно перемішати. Знову довести до кипіння та проварити до згущення крохмалю. Охолодити. У мене вперше в житті із пиріжків не витекла вишнева начинка).Ділюсь! Раптом не я одна така))
  3. Ингредиенты: Цукати 250 гр (будь-які, у мене апельсинові, журавлина та ізюм *Ром (коньяк) 3 ст. л. *Цедра лимона та апельсина *Цукровий сироп: 100 гр цукру + 100 гр води довести до кипіння, залити цукати. Залишити на ніч. Опара *Вода тепла 120 гр *Дріжджі пресовані 4 гр *Борошно 112 гр Змішати та залишити на 2 години або до до початку осідання шапочки. Тісто *Дріжджі пресовані 12 гр *Борошно 450гр *Яйця 170 гр (холодні!) *Цукор 57 гр Добре вимісити в тістомесі крюком протягом 7-10 хвилин. Тісто поки ще щільне, але поступове стає мʼякім та пластичним, збирається в гладку купку. Жовтки *120 гр (холодні) *Сіль 4 гр *Цукор 57 гр Просто змішати. Масло вершкове (холодне!) 160 гр Білий шоколад (краплями або шматочками) 120 гр Метод З'єднати опару і тісто, почати вимішувати крюком, поступово додаючи . Вимішувати 7-10 хвилин|мінути|, до розвитку клейковини. Коли тісто відставатиме від стінок діжі, шматочками поступово ввести вершкове масло (холодне) В кінці замісу має вийти гладке тісто, яке збирається в кулю і відстає від стінок діжі. В кінці замісу додати цукати (попередньо відцідіти сироп) і білий шоколад. Вимішувати 1-2 хвилини до розподілу в тесті цукатів та шматочків шоколаду. Залишити тісто дозрівати на 1 годину. Потім зробити обминку та залишити ще на 40 хвилин. Розкласти по паперовим формами (у мене 7 штук розміром 9х9 см, по 230 гр). Залишити в теплі на повну расстойку. Випікати при Т 160-170 * 25-30 хвилин. Після повного охолоджування покрити глазур'ю. Дівчата, це щось! Нарешті я знайшла свою ідеальну паску. За смаком та текстурою дуже нагадує панеттоне. Але потрібно сильне борошно з високим вмістом білка. Та вручну я таке не осилю, лише тістоміс. Багато літер, але все логично та розумна кількість часу, не захмарно.
  4. Ингредиенты: Молоко 200 мл Яйця 2 шт Дріжжи 10 гр сухих (або 30 гр пресованых) Цукор 65 гр Сіль 12 гр Борошно 450-500 гр. Масло вершкове розм'якшене 65 гр Метод У хлібопічку скласти дріжджі, борошно, тепле молоко, сіль, цукор, яйця. Добре вимісити тісто (у мене режим Пельмені). Наприкінці поступово ввести розм'якшене вершкове масло і знову добре вимісити. Дати підійти до збільшення в 2-2,5 рази. Далі обім'яти та сформувати пиріжки. Готовим пиріжкам також дати відстоятися близько години. Випікати при температурі 180 * 25-30 хвилин. Дуже приємне тісто, універсальне, підійде і для солодких, і для несолодких пиріжків та пирогів. Спробуйте!
  5. Фрекен Бок

    Декор "Шоколадні гнізда"

    Ингредиенты: Шоколад Метод Найефектніший, найпростіший і великодніший декор! Працює з будь-яким шоколадом будь-яких кольорів. Можна зробити десятки та зберігати в прохолодному місці. Намагалася зробити із лівої плитки шоколаду, не вийшло. З того, що на головному фото – легко. У морозилці охолодила плоску тарілку для торта, на неї тонко відсадила розтоплений шоколад. Шоколад не темперувала! Ножем збирала нитки, руками в рукавичках закручувала. Шоколад гнеться, поки повністю не охолонув. Охолонув - тримає форму. video5280545342767513260.mp4 Джерело - інтернет Україна Кривий Ріг Війна росії з Україною День 790
  6. Ингредиенты: ТІСТО: гарбуз 200 г борошно 200 г цукор 200 г яйця курячі 2 шт. масло вершкове 100 г родзинки 1 склянка розпушувач 1 ст. ложка цукор ванільний 20 г сіль щіпка СИРОП: вода 150 мл цукор 4 ст. ложки апельсин 1\3 шт. лимон 1\2 ш Метод Гарбуз попередньо нарізати на кубики і запекти в духовці до готовності. Подрібнити запечений гарбуз у неоднорідне пюре. Розм'якшене вершкове масло збити з цукром. Додати борошно та розпушувач із сіллю. Додати пюре з гарбуза. Добре збити. Додати яйця і все ще раз добре збити. Додати промиті та висушені родзинки. Добре вимішати. Викласти тісто в змащену маслом форму для кексів. ( Можна випікати як одним великим кексом, так і маленькими порційними кексами) 50 хвилин при 180*С до сухої палички. Обов'язково перевірте сухою паличкою чи пропечений кекс, якщо паличка виходить волога, то ще випікайте кекс 10-15 хвилин. Для сиропу апельсин і лимон порізати кружальцями. Додати цукор та воду. Кип'ятити на малому вогні 5 хвилин до невеликого загусання сиропу. Готовий випечений кекс проколоти дерев'яною паличкою наскрізь і залити зверху порціями весь сироп, розподіляючи його по всій поверхні кексу. Дати вистояти кексу 1-2 години. На цей раз я не просочувала сиропом кекс, а покрила лимонною глазур'ю. Гарбуз сорту Хоккайдо, тому такий яскравий колір у тіста. Гарбуз попередньо запекти в духовці або в мікро без додавання води. 200 гр - вага вже запеченого гарбуза. Україна Кривий Ріг Війна росії з Україною День 607
  7. Фрекен Бок

    Пузанина вареная в сувиде

    Выглядит аппетитно. Это другое название подчеревка?
  8. Вчора згадалося, що цього року не з'їдено жодного кавуна. Не хотілося, хоча я обожнюю кавуни. Поговорили з дівчатами, майже всі так. #херсонцеукраїна
  9. Ингредиенты: На 8 булок Тесто: Мука пшеничная в/с - 250г Дрожжи сухие быстродействующие - 4г Сахарный песок - 40г Соль 1/2 ч. л. Сливочное масло 30г Молоко теплое - 125мл Яйцо - 1/2 шт. Начинка: Масло сливочное - 50г Соль - 1/6 ч. л. Сахарный песок - 1/2 ст. л. Покрытие: Сливочное масло - 75г Сахарная пудра - 75г Яйцо (большое) - 1/2 шт. Мука пшеничная - 75г Растворимый кофе - 1 ст. л Кипяток - 1 ст. л Метод Тесто для булок я замешиваю в хлебопечке. Для этого все ингредиенты, кроме сливочного масла и 1 ст. л муки (от общего количества), отправляем в ведерко хлебопечки. Далее - режим "пельмени" (можно и "пицца"). Через 10 минут замес останавливаем, добавляем размягченное сливочное масло и оставшиеся 1 ст. л муки. Снова включаем замес на 10 минут. Оставляем тесто для подъема на полтора часа в хлебопечке. Начинка Смешиваем сливочное масло, соль и сахар. Убираем в холодильник. Покрытие Размягченное сливочное масло смешиваем с сахарной пудрой, добавляем яйцо, затем муку. Растворимый кофе разводим в горячей воде (или варим очень крепкий кофе) и по желанию смешиваем с кофейным ликёром или кофейной эссенцией (не добавляла). Перекладываем крем в целлофановый (или кондитерский) мешок и убираем в холодильник. Тесто выкладываем на слегка подпыленный мукой стол, делим на 8 равных частей. Из кусочков теста делаем небольшие лепешки, на них выкладываем кусочки охлажденного сливочного масла. Теперь край каждой лепешки нужно собрать и тщательно слепить, чтобы масло во время выпечки не вытекло. Формируем круглые булочки и выкладываем на противень, застеленный бумагой для выпечки, швом вниз. Даем булочкам увеличиться вдвое. На пакете с кремом отрезаем небольшой уголок и выкладываем крем на булочки. Ставим в разогретую до 230 °C (конвекция - 210 °C) духовку. Сразу снижаем температуру до 200 °C (с конвекцией - 180 °C) и печем до готовности 15-20 минут. Время выпечки зависит от вашей духовки. Готовые булочки выкладываем на решетку и ничем не накрываем. Заметки Звісно ж розріз. Булки невагомі всередині, у порожнині шматочок солонуватого вершкового масла, зовні солодка кавова скоринка. Це божественно. Якщо в житті є місце подвигу – печіть вранці, до сніданку. Свіжі яскравіші, ніж наступного дня. А я більш не буду Малазійські кавові булочки Ротибой. Дуже смачні. У зв'язку з ракетними ударами по Кривому Рогу, що почастішали, вирішила спекти. Війна з росією, день 207 Україна. Кривий Ріг. Вересень 2022 року.
  10. Фрекен Бок

    Вот такие "добрые гости" ....

    Наши мужики из-за границы в Украину толпами возвращались, чтоб воевать. Наташа, что это за недоразумение здесь завелось? Это троль какой-то?
  11. Для меня в этой войне такие тани страшнее бурятов. Эти люди жили рядом с нами, знают, кто мы, переобулись в один миг, и мы теперь нацисты и бандеровцы и так нам и надо. То есть «восИмь лет» говно это в них бурлило? Пока они с нами хлеб пекли? Под обстрелами ВСУ за рецептами сюда бегали? Иногда черти меня заносят в рашисткие комментарии. И волосы дыбом.
  12. Фрекен Бок

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Девочки, привет. Хочу-хочу электрогриль. Кто-то пользуется? Получаются овощи и грибы как в кафешке? На что обратить внимание при выборе? Сразу скажу, что приборы по 10000 не рассматриваю)))
  13. Фрекен Бок

    Торт Морковный (Carrot cake)

    Лен, можно обойтись без тростникового сахара? И можно ли испечь бисквит одной порцией в маленькой мультиварке?
  14. Девочки, не все же меня видят в Инстаграме и на ФБ, покажусь на родном форуме))) У меня за это время появилась новая девочка Агния
  15. Спасибо большое. Мейк сухой пастелью, брови - акварельный карандаш.
×