-
Content Count
187 -
Joined
-
Last visited
-
Days Won
2
Дачниця last won the day on November 13 2023
Дачниця had the most liked content!
About Дачниця
-
Rank
Любитель
- Birthday 10/12/1962
Информация
-
Город
Киев
-
Интересы
люблю жизнь во всех её проявлениях
-
Род занятий
Популяризатор здорового образа жизни
-
Настоящее имя
Татьяна
-
Наташшшка reacted to a post in a topic: Лєчо з кабачків
-
lana19 reacted to a post in a topic: Лєчо з кабачків
-
Ингредиенты: (склянка використовується 250г) - 3 кг кабачків; - 5 шт. солодкого перцю; - 1-2 шт. гіркого перцю; - 2 гол. часнику; - 1 ст. цукру; - 1 ст. рослинної олії; – 0,5 ст. оцту 9%-го; - 400-500 г томатної пасти; - 2 ст. солі Метод Якщо кабачки молоді - насіння не вирізаємо. Нарізаємо кабачки сантиметровими брусками. Перець очищуємо від насіння та розрізаємо навпіл. Очищуємо часник. Готуємо гострий перець. У велику каструлю висипаємо кабачки. Солодкий і гіркий перець, часник пропускаємо через м'ясорубку. Перекручені інгредієнти додаємо до кабачків. Додаємо до овочів цукор, рослинне масло, оцет, сіль, томатну пасту. Все добре перемішуємо і залишаємо на 3 години до виділення рідини з овочів. Каструлю з овочами ставимо на вогонь доводимо до кипіння і варимо 40 хвилин. Періодично помішуючи. Паралельно стерилізуємо півлітрові банки. В гарячі стерилізовані банки розкладаємо лечо та закатуємо стерильними кришками. Закриті банки накриваємо ковдрою і залишаємо до вистигання. Ну дуже смачно! Фото НатальяН. Дякую! Україна Київ Війна росії з Україною День 924
-
inucya reacted to a post in a topic: Кухонні посиденьки (балачки)
-
Живчик reacted to a post in a topic: Кухонні посиденьки (балачки)
-
У мене шеф трамонтіно, куплений у фірмовому магазині. Я його обожнюю
-
Алцьона reacted to a post in a topic: Крекер сирний на смальці
-
Алцьона reacted to a post in a topic: Шоколадне печиво
-
Алцьона reacted to a post in a topic: Шоколадне печиво
-
Алцьона reacted to a post in a topic: Кухонні посиденьки (балачки)
-
Алцьона reacted to a post in a topic: Кухонні посиденьки (балачки)
-
Pitochka reacted to a post in a topic: Хліб Воєнний
-
Ми купували в Агромаркеті.Там вони називаються Дерево-Сад. Садити дерева можна навіть взимку. Але мені більше подобається навесні. З осені можна підготувати ями ,а весною садити. Якщо є можливість, то купувати краще 2-3 річні. Однорічні саджанці довго сидять поки починається плодоношення. Мабуть довго нарощують кореневу систему.
-
До речі, може кому буде цікаво. Зараз продають дерева на яких привито декілька сортів. Я собі таке посадила. На ньому Талгарська красуня, Вільямс і шось третє, я забула😉
-
Бере це група сортів. Вільямс і Клаппа(любимица Клаппа) обидва туди входять. На скільки я знаю вони самозапильні. Просто менеджер хоче більше втюхати
-
Дачниця reacted to a post in a topic: Кухонні посиденьки (балачки)
-
Дачниця reacted to a post in a topic: Овочеве асорті зі сливою і печерицями
-
Білочка на черзі. Треба тільки до дому доїхати
-
Дачниця reacted to a post in a topic: Пирожные ,,Белочки"
-
Спробую обов'язково. Дуже цікаво. Я зазвичай стерилізую у духовці, але з водою. Спробую і без води. Набагато зручніше доставати з каструлі і тд.
-
Дачниця reacted to a post in a topic: Огірки мариновані способом сухої стерилізації
-
Дачниця reacted to a post in a topic: Блины "Клубничное умоохлаждение!"
-
Привіт. На бутрік з свіжим орірком саме те!
-
Смачна утилізація. Що приготувати з пасок, що залишилися після Великодня
Дачниця replied to lana19's topic in lana19
Хоч я не пам'ятаю випадках ,щоб в моїй родині зачерствіла паска, але ідеї не погані. -
Глазурь на желатине для пасок, куличей и любой выпечки
Дачниця replied to Qween's topic in Глазури, помадки
Я намазала товстим шаром -
Глазурь на желатине для пасок, куличей и любой выпечки
Дачниця replied to Qween's topic in Глазури, помадки
Глазур застигла , але цукор перекристарилізувався. Лимон додавала. Що я зробила не так? -
Глазурь на желатине для пасок, куличей и любой выпечки
Дачниця replied to Qween's topic in Глазури, помадки
Тоді 300, дякую -
Глазурь на желатине для пасок, куличей и любой выпечки
Дачниця replied to Qween's topic in Глазури, помадки
SOS заклинило. Маємо 6 середніх пасок. Хочу зробити глазур на желатині. Скільки треба цукру на таку кількість.300 чи 400? -
Типы и виды колера для теста. (Чем смазать дрожжевую выпечку перед отпеканием)
Дачниця replied to lana19's topic in Советы и мастер-классы
З цукром буде більш інтенсивний колір. Мені подобається жовток з молоком чи вершками. Ти права, горить цукор. -
Баскський шоколадний чизкейк
Дачниця replied to Коник's topic in Сладкие пирожки, пироги, ватрушки, сочни, чизкейки
Я таке тільки на Майстер шеф і бачила!!!