Jump to content

Дачниця

Пользователи
  • Content Count

    188
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Дачниця last won the day on November 13 2023

Дачниця had the most liked content!

About Дачниця

  • Rank
    Любитель
  • Birthday 10/12/1962

Информация

  • Город
    Киев
  • Интересы
    люблю жизнь во всех её проявлениях
  • Род занятий
    Популяризатор здорового образа жизни
  • Настоящее имя
    Татьяна

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ингредиенты: Тісто: Борошно - 2 склянки з гіркою від хлібопічки Сіль - щіпка Маргарин чи олія - 200 г Жовтки - 3 шт. Сметана - 300 г Розпушувач - 1 ч. л. Начинка: Яблука - 1,5 кг Цукор та кориця - за смаком Манка - 2 ст. л. Обмазування: Білки - 3 шт. Цукор - 1 склянка звичайна Маргарин або масло розтопити змішати зі сметаною і жовтками, трохи посолити. Розпушувач змішати із борошном і замісити м'яке тісто. Довго місити не треба. Зібрали в колобочок і вистачить. Відправляємо його в холодильник, а самі в цей час чистимо яблука. Видаляємо серцевину. Зрізати чи не зрізати шкірку – це справа смаку. Ріжемо яблучка не дрібно. Кожну четвертинку на 2-3 частини, залежно від розміру яблука. Охолоджене тісто (його можна зробити напередодні ввечері) ділимо не дві нерівні частини. Ту частину, що трохи більше, на підпиленому борошном столі розкочуємо за розміром листа. На тісто розсипаємо 1 ст. л. манки та викладаємо яблука. Зверху до смаку сиплемо цукор і корицю і знову манку. Розкочуємо меншу частину і прикриваємо начинку зверху. До речі, розкочене тісто зручно переносити, накрутивши його на качалку. Якщо верхній шар тіста подекуди порвався - нічого страшного. Краї пирога щільно защипуємо. Білки збиваємо з цукром до суміші м'яких піків, або трохи м'якше, і обмазуємо ними пиріг. Останні 15-20 хвилин я вогонь зробила трохи тихіше. Програма: Випікаємо за 200 градусів Час приготування: 40 хв. Україна Київ Війна росії з Україною День 1010
  2. Дачниця

    Лєчо з кабачків

    Ингредиенты: (склянка використовується 250г) - 3 кг кабачків; - 5 шт. солодкого перцю; - 1-2 шт. гіркого перцю; - 2 гол. часнику; - 1 ст. цукру; - 1 ст. рослинної олії; – 0,5 ст. оцту 9%-го; - 400-500 г томатної пасти; - 2 ст. солі Метод Якщо кабачки молоді - насіння не вирізаємо. Нарізаємо кабачки сантиметровими брусками. Перець очищуємо від насіння та розрізаємо навпіл. Очищуємо часник. Готуємо гострий перець. У велику каструлю висипаємо кабачки. Солодкий і гіркий перець, часник пропускаємо через м'ясорубку. Перекручені інгредієнти додаємо до кабачків. Додаємо до овочів цукор, рослинне масло, оцет, сіль, томатну пасту. Все добре перемішуємо і залишаємо на 3 години до виділення рідини з овочів. Каструлю з овочами ставимо на вогонь доводимо до кипіння і варимо 40 хвилин. Періодично помішуючи. Паралельно стерилізуємо півлітрові банки. В гарячі стерилізовані банки розкладаємо лечо та закатуємо стерильними кришками. Закриті банки накриваємо ковдрою і залишаємо до вистигання. Ну дуже смачно! Фото НатальяН. Дякую! Україна Київ Війна росії з Україною День 924
  3. У мене шеф трамонтіно, куплений у фірмовому магазині. Я його обожнюю
  4. Ми купували в Агромаркеті.Там вони називаються Дерево-Сад. Садити дерева можна навіть взимку. Але мені більше подобається навесні. З осені можна підготувати ями ,а весною садити. Якщо є можливість, то купувати краще 2-3 річні. Однорічні саджанці довго сидять поки починається плодоношення. Мабуть довго нарощують кореневу систему.
  5. До речі, може кому буде цікаво. Зараз продають дерева на яких привито декілька сортів. Я собі таке посадила. На ньому Талгарська красуня, Вільямс і шось третє, я забула😉
  6. Бере це група сортів. Вільямс і Клаппа(любимица Клаппа) обидва туди входять. На скільки я знаю вони самозапильні. Просто менеджер хоче більше втюхати
  7. Білочка на черзі. Треба тільки до дому доїхати
  8. Спробую обов'язково. Дуже цікаво. Я зазвичай стерилізую у духовці, але з водою. Спробую і без води. Набагато зручніше доставати з каструлі і тд.
  9. Дачниця

    Пузанина вареная в сувиде

    Привіт. На бутрік з свіжим орірком саме те!
  10. Хоч я не пам'ятаю випадках ,щоб в моїй родині зачерствіла паска, але ідеї не погані.
  11. Глазур застигла , але цукор перекристарилізувався. Лимон додавала. Що я зробила не так?
  12. SOS заклинило. Маємо 6 середніх пасок. Хочу зробити глазур на желатині. Скільки треба цукру на таку кількість.300 чи 400?
  13. З цукром буде більш інтенсивний колір. Мені подобається жовток з молоком чи вершками. Ти права, горить цукор.
×