Дачниця 230 Posted January 12, 2023 Ингредиенты: Борошно 500г Смалець 100г Сир 150-200г Сіль 0,5 ст. ложки Цукор 1ст. ложка Розпушувач 12г Насіння льону 2ст ложки (не обов'язково) Сироватка або інша кисломолочка, щоб вийшло не туге тісто Метод Борошно перетерти із смальцем на крихти. Додати все інше і зібрати тісто до купи. Довго не місити. Дати полежати хвилин 30. Поділити на 3 частини. Розкачати тонко на пергаменті, порізати за бажанням. Випікати при 180 до рум' яного кольору. Share this post Link to post Share on other sites
Алцьона 12061 Posted January 12, 2023 Таню, а сир який брати? твердий чи кисломолочний? Share this post Link to post Share on other sites
Дачниця 230 Posted January 14, 2023 Твердий, можна навіть сирний продукт 1 Алцьона reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
fronya40 15938 Posted February 10, 2023 Танюша, а якщо замісь смальцю вершкове масло ? добре буде? непробовувала? Хочеться таких вкуснях, смалець не хочу. Share this post Link to post Share on other sites
Дачниця 230 Posted February 20, 2023 Також смачно. Щось я відповіддю забарилася. Вибач, будь ласка. Share this post Link to post Share on other sites