Jump to content

Recommended Posts

Ингредиенты:

Яйця - 4 шт.

Цукор - 60 гр

Шоколад - 200 гр

Крем-сир - 250 гр

20250111_182351.jpg

Яйця взбити з цукром, додати вершковий сир, ще трішки взбити, влити розтоплений шоколад, розмішати.

Форму вистелити пергаментом, перелити масу, злегка постукати по столу.

Випікати при 150 градусах 40 хвилин.

Все :biggrin:

Останнім часом мені в інсті часто трапляються різні рілзи з швидкими і легкими рецептами. Я рідко отак беру і , як тільки побачила, - відразу і зробила, особливо якщо це не рецепт якогось відомо шеф-кухаря. А тут листала стрічку, попався цей рецепт, я навіть не запам'ятала автора і сторінку(  В оригіналі автор пропонувала використовувати сир філадельфію, я ж взяла той сир, який був у мене в холодильнику) Я дуже люблю крем-сир "Фіта" від Good Milk, в синенькій упаковці, коли натрапляю на знижки, а на нього вони бувають часто, набираю з запасом - люблю додавати його в свіжі салати. От і зараз я взяла цей сир. Все інше не змінювала, та там і змінювати більше немає чого) Я випікала в формі 24 см.

І я таки рекомендую цей рецепт, такий собі чізкейк нашвидкоруч. Дуже смачно, легко і в приготуванні, і як десерт, майже дієтично) Ми тільки що після вечері ледь весь і не приговорили, я вже думала, що не буде чого фотографувати)

20250111_182419.thumb.jpg.270075114bcb8608449835ccacb7ea7e.jpg

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×