Ингредиенты: Тісто: 400гр масла(або маргарину) 200гр сметани 100гр дріжджів 3 яйця 900гр борошна(+/-) 20гр ванільного цукру 0.5ч л солі Начинка: Повидло, горіхи, вишні... Метод   У сметані розвести дріжджі+яйця, ванільний цукор, сіль,масло,борошно, замісити м'яке тісто. Тісто поділити на 8 частин, покласти в морозильну камеру на 30хв. Розкачати круг, 30см в діаметрі, поділити на трикутники, викласти начинку, сформувати рогалики, змастити яйцем, посипати цукром(або спечені посипати пудрою). Випікати при 180-200 градусів приблизно 15хв. Тісто можна морозити. Смачного!   Тетяна Мельничук! Дякую!   Знам’янка Украіна Війна росії  з Україною День 359