Ингредиенты:
Тісто:
400гр масла(або маргарину)
200гр сметани
100гр дріжджів
3 яйця
900гр борошна(+/-)
20гр ванільного цукру
0.5ч л солі
Начинка:
Повидло, горіхи, вишні...
Метод
У сметані розвести дріжджі+яйця, ванільний цукор, сіль,масло,борошно, замісити м'яке тісто.
Тісто поділити на 8 частин, покласти в морозильну камеру на 30хв.
Розкачати круг, 30см в діаметрі, поділити на трикутники, викласти начинку, сформувати рогалики, змастити яйцем, посипати цукром(або спечені посипати пудрою).
Випікати при 180-200 градусів приблизно 15хв.
Тісто можна морозити.
Смачного!
Тетяна Мельничук! Дякую!
Знам’янка Украіна
Війна росії з Україною
День 359