Ингредиенты: Яйця 4 шт ( 240 г) Жовтки  4 шт  (80 г) Цукор  0,5 ст. л Сіль  0,5 ст. л. Олія 2 ст. л М'яке масло 150 г Дріжджі пресовані 125 г Тепле молоко 250 г Тертий пармезан 200 г Овечій тертий сир 150 г Борошно 750 г Розпушувач Dr.Oetker 2 пакети (20г)
( в оригіналі 1 пакет) Твердий сир (Емменталь, Голандський  )    100 г  Кунжут для посипки  Якщо точніше, вона не зовсім солона, а просто не солодка. З шинкою, ковбаскою саме те!  Яйця, жовтки, цукор, сіль збити   міксером, додати   олію, масло. Ще трошки збити, щоб усе об’єднати. Дріжджі  і молоко  перемішати. Додати до яєчної маси.     Всипати пармезан і  овечій  сири   ( вони  мають бути вистояні, тобто  тверді і мають добре тертися на дрібненькій тертці.) Додати   борошна і розпушувач.  Добре вимісити і додати  твердий сир, порізаний кубиками.   Вимішати. Тісто виходить м'яке. Відразу накласти у форми на одну третю. В духовку 30°   на 45-50 хв, поставити  щоб підросли. Далі збільшити на 200° і випекти    до готовності, приблизно 40хв. ( але я  дала підійти тісту, змастила збитим яйцем, посипала кунжутом, а потім поставила до вже розігрітої духовки) Дуже смачні ті шматочки розплавленого сиру! Я посипала зверху  кунжутом. З сиром можна  експериментувати. Перший раз робила пармезану було всього 50 г, решту дала терти звичайний, голландський. Терла не на бурячкову, а на мілкішу тертушку. Вихід : діаметр 9 см - 2 шт,  11 см - 1шт,  13 см - 1 шт    в формах для кексів 6 шт   Джерело:  https://www.facebook.com/groups/443732229149382/posts/1363160987206497/