Ингредиенты: Вершкове масло — 30г Цукрова пудра — 200 - 300г Вершки (будь-якої жирності) — 50г Ванілін — за смаком. Метод Вершки трохи підігріти і розтопити в них вершкове масло. Нагрівати сильно не потрібно: достатньо, щоб масло просто з'єдналося з вершками,  Всипати цукрову пудру з ваніліном і міксером трохи збити, щоб з'єднати компоненти. Вийде тягуча глазур. Вона швидко застигає, тому готувати її потрібно відразу перед прикрасою готових пасок. Нанесіть глазур на паски, прикрасьте горіхами, посипкою, шоколадом і т. д. глазур дуже смачна, вершкова, а ще вона глянсова, зовсім не кришиться і швидко застигає! Фото перше - точно за рецептом. А тут - 200г пудри. Примітки Дівчата, можливо, хтось буде ще робити паски на проводи, то ділюсь. Цього року спробувала нову глазур на вершках. Мені дуже сподобалося. Перший раз робила точно за рецептом (В оригіналі – 300г). Вдруге зменшила кількість цукрової пудри, то глазур вийшла не така густа. Застигає швидко. Джерело     Украіна Війна росії  з Україною День 422