Jump to content
УкраІнка

Глянцева глазур для паски на вершках

Recommended Posts

Ингредиенты:

Вершкове масло — 30г

Цукрова пудра — 200 - 300г

Вершки (будь-якої жирності) — 50г

Ванілін — за смаком.

340069387_1325954331286149_3791761207472255393_n (1).jpg

Метод

Вершки трохи підігріти і розтопити в них вершкове масло. Нагрівати сильно не потрібно: достатньо, щоб масло просто з'єдналося з вершками, 

Всипати цукрову пудру з ваніліном і міксером трохи збити, щоб з'єднати компоненти.

Вийде тягуча глазур. Вона швидко застигає, тому готувати її потрібно відразу перед прикрасою готових пасок.

Нанесіть глазур на паски, прикрасьте горіхами, посипкою, шоколадом і т. д. глазур дуже смачна, вершкова, а ще вона глянсова, зовсім не кришиться і швидко застигає!

Фото перше - точно за рецептом.

А тут - 200г пудри.

339779560_1310071606220133_1487533811911349847_n.jpg

Примітки

Дівчата, можливо, хтось буде ще робити паски на проводи, то ділюсь. Цього року спробувала нову глазур на вершках. Мені дуже сподобалося. Перший раз робила точно за рецептом (В оригіналі – 300г). Вдруге зменшила кількість цукрової пудри, то глазур вийшла не така густа. Застигає швидко.

Джерело

 

 

Украіна

Війна росії  з Україною

День 422

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×