Ингредиенты:
Нарізані кільцями огірки - 1кг
Нарізана ріпчаста цибуля (напівкілтцями) - 250г
Сіль - 2 ч.л.
Яблучний оцет 6% - 350мл
Цукор - 300г
Куркума - 0.5 ч.л.
Французька гірчиця - 2 ст .л.
Чорний перець горошок - пів ч л
Метод
На 1 кг порізаних кільцями огірків (на ці пікулі огірки можна і косі, і пузатенькі, на тертці Бьорнер - пісня) додаємо нарізаної ріпчастої цибулі (напівкілтцями - на тертці Бьорнер), додаємо сіль, перемішуємо і залишаємо на 3 години.
⠀
Через 3 години злити сік, додати яблучний оцет, цукор, куркуму, французьку гірчицу, чорний перець.
⠀
Добре перемішуємо, ставимо на плиту, доводимо до кипіння, готуємо 3 хв. і розкладаємо по стерилізованим банкам.
⠀
Перевертаємо, кутаємо і залишаємо до повного охолодження.
Три роки вже роблю! Зберігаються нормально, по смаку, як з бургера Макдональдс!
⠀
Джерело: juli_co.ok
Украіна
Київ
Війна росії з Україною
День 525