Ингредиенты: Перець Халапеньо Маринад: 1л води 1 склянка цукру 2 ст.л солі 100гр оцту 3-4 ст л олії     Метод Можна додавати солодкий перець, цибулю-порей, шалот або ріпчасту. Халапешки бажано збирати в технічній стиглості, він тоді менш гострий.  Перець нарізаємо кружальцями товщиною десь 3мм. Чистити від насіння чи ні - вирішуйте для себе самі. З насінням - гостріший, але чистити від насіння значно довше)) Солодкий перець я сажу тоненький довгенький - саме для того, щоб так само кружальцями його додавати в цю заготовку. Цибуля теж кружальцями (тому бажано її брати довгу вузьку, порей - ідеально) Маринад закип'ятити, закидаємо туди порізані овочі, з моменту закипання з овочами проварюємо 5-6 хвилин, розкладаємо в банки, закатуємо. Все  Я банки напихаю щільно, тому мені цього маринаду вистачає на досить велику кількість перцю. Це я до того, що на два кущики можна навіть третю частину маринаду робити))  В принципі, так можна закрити і просто солодкий перець, без гострого.    Мої Халапешунчики Вибрала два відра. Завтра буду закривати.   Оля-Olima! Дякую за фото!   Україна Київщина Війна росії  з Україною День 529