Помідори зелені/бурі  4 кг Сіль  2 ст.л. Цукор  1 стакан Оцет  100-150-200 мл (за смаком)(мій смак 150 мл) Гірчиця порошок  2 ст.л. Олія раф. і нерафін. 1:1 прибл. 100-120 мл Часник Гіркий перець Петрушка Помідори треба брати тверді, бажано зелені або ледь бурі. Червоні можна, але вони довго не стоять, киснуть. Помідори помити, порізати на 4-6-8 скибочок. В мисочці змішати сіль, цукор, гірчицю, цією сумішшю посипати помідори, перемішуючи. Додати мелений часник, петрушку і гіркий перець, ретельно перемішати. Додати оцет і олію, перемішати. Поставити на помідори груз, стоїть добу. Не бійтеся, помідори через добу будуть покриті розсолом. Далі зберігати в холодильнику, або за декілька днів в теплі треба з*їсти. В холодильнику зберігаються до місяця, потім все ж поступово киснуть. Я зазвичай роблю по половині рецепта на 2 кг помідорів. Так і мішати легще в каструлі, і з*їдаємо швидше. Отвічаю - помідори БОМБЕЗНІ!!!!! Роблю їх дуже давно, вони на ворожому форумі досі в топі. Закатувати не годяться, пробувала і я, і не я.  Оці зелені робила вчора на заказ, заказчиця їх жере як не в себе, готую їй вже років 8, і тільки зелені хоче. А оці зробила нам поїсти, Вова любить бурі. Вони в маринаді стають м'якіші і красніші, майже стиглі. Вже половину зжерли.