Тісто Борошно 500 г Вода  200 мл Олія 3 ст.л. Сіль 1 ч.л. Дріжджі свіжі  30  г Цукор  1,5 ст.л. (в тісто можна додати 1 яйце, але я додаю його рідко) Начинка Фарш з цибулею і спеціями  550 г Майонез+зелень 50 г Морква по-корейські гостра  50-60 г Тісто можете зробити своє улюблене для несолодких пирогів/пиріжків. Розкидати тісто на 15 кульок по 52-53 г. Підкатати кульки і дати відпочити під плівкою 10 хвилин. Розкачувати кожну кульку діаметром прибл. 13-15 см. На середину кружечка положити фарш прибл. 35 г, зверху повну чайну ложку майонезу і зверху додати повну чайну ложку моркви. Края пиріжка підняти і защипити зручним способом. Я заліплюю трикутником, зверху оставляю дірочку для виходу пари. Пиріжкам дати розстойку 20-30 хвилин. Змащити зверху яйцем/жовток+молоко/молоко/жовток+вода, через 5 хвилин поставити в гарячу духовку 180-190 град. і випікати 25-30 хвилин. Після випічки побрискати на пиріжки водою, накрити тканиною до охолодження. Смачного! Рецепт з ворожого форуму, давно його пригледіла и дуже часто пекла. Пиріжки виходять смачнющі, соковиті, ситні.  Моркву краще брати гостреньку. Майонезу не жаліти, він дає соковитість. Такої начинки ніколи ніде не бачила, це придумка якоїсь пекарні їхньої. Ну дуже вдале поєднання! Назву придумала не я, це моя замовниця так називає.