Справжня господиня 3261 Posted February 18 (edited) Тісто Борошно 500 г Вода 200 мл Олія 3 ст.л. Сіль 1 ч.л. Дріжджі свіжі 30 г Цукор 1,5 ст.л. (в тісто можна додати 1 яйце, але я додаю його рідко) Начинка Фарш з цибулею і спеціями 550 г Майонез+зелень 50 г Морква по-корейські гостра 50-60 г Тісто можете зробити своє улюблене для несолодких пирогів/пиріжків. Розкидати тісто на 15 кульок по 52-53 г. Підкатати кульки і дати відпочити під плівкою 10 хвилин. Розкачувати кожну кульку діаметром прибл. 13-15 см. На середину кружечка положити фарш прибл. 35 г, зверху повну чайну ложку майонезу і зверху додати повну чайну ложку моркви. Края пиріжка підняти і защипити зручним способом. Я заліплюю трикутником, зверху оставляю дірочку для виходу пари. Пиріжкам дати розстойку 20-30 хвилин. Змащити зверху яйцем/жовток+молоко/молоко/жовток+вода, через 5 хвилин поставити в гарячу духовку 180-190 град. і випікати 25-30 хвилин. Після випічки побрискати на пиріжки водою, накрити тканиною до охолодження. Смачного! Рецепт з ворожого форуму, давно його пригледіла и дуже часто пекла. Пиріжки виходять смачнющі, соковиті, ситні. Моркву краще брати гостреньку. Майонезу не жаліти, він дає соковитість. Такої начинки ніколи ніде не бачила, це придумка якоїсь пекарні їхньої. Ну дуже вдале поєднання! Назву придумала не я, це моя замовниця так називає. Edited February 18 by справжня господиня 9 Наташшшка, Olima, Магда and 6 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Natali06 18043 Posted February 18 Свєтік, та твоя замовниця права! Начинка і правду дивна, але ж і цікава))) до тебе далеко , то прийдеться самій пекти)) бо страше як хочеться спробувати яка вона на смак та твоя дивоначинка))) дякую за рецепт! 2 2 inucya, fronya40, Справжня господиня and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3261 Posted February 18 Дівчата, тільки що побачила, що накрутила в рецепті тіста. Писала на роботі, відволікалася і чортішо понаписувала. Зараз все перевірила і виправила. 3 Olima, lana19 and inucya reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2109 Posted February 18 Дивлюся, що тісто, то по твоєму фірмовому рецепту "Універсальне тісто"? У мене цей рецепт записаний вже давним -давно і частенько його роблю також. Начинка зацікавила, треба пробувати. Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3261 Posted February 18 1 хвилину тому, Olima сказав: Дивлюся, що тісто, то по твоєму фірмовому рецепту "Універсальне тісто"? У мене цей рецепт записаний вже давним -давно і частенько його роблю також. Начинка зацікавила, треба пробувати. Так, це моє улюблене Універсальне тісто, дуже вдале. Оля, спробуй такі пиріжки, смачно. 1 Olima reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3261 Posted April 5 Ще теплі! Знов кращі з цих поїдуть до замовниці. 4 Наташшшка, Natali06, Дяна and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites