Куряче філе 500 г
Вершки (молоко) 200 мл
Сир твердий 50-70 г
Сіль, перець за смаком
Зелень
Куряче філе нарізати невеликими кусочками, підсмажити на сковороді майже до готовності. Підсолити, перемішати.
Залити вершками, як закипіть посипати тертим сиром і на малому вогні під кришкою потушкувати десь хвилин 5, поки сир розтане.
Посипати нарізаною зеленню за смаком.
Це ТАААК смачно!!!
Мій Вова з раптовим загостренням панкреатиту потребував дієту, я нашвидкуруч зробила йому таке блюдо. Він був в захваті! Дуже сподобалось!
Взагалі перед філе можна підсмажити до золотавості одну цибулину і далі по рецепту. Я не робила, дієта, і вершки замінила на молоко.
Дуже швидко, дуже смачно! Ще й філе з домашньої курки, в нас у Варусі воно продається на 10 грн. дорожче за філе звичайних кур.