Рецепт брала ще на хп.
Робила 2,5 порції.
Червоний солодкий перець - 220г,
Червоний гострий перець - 55г,
Яблука твердих сортів (у мене Антоновка) - 180г,
цукор - 180г, оцет - 10г, долька від зірочки бадьяну - 1шт, перець душистий - 1-2 горошини, коріандр - 1горошина.
Звечора почистити яблука від кожури і серцевини і червоний перець від насіння. Все порізати, а гіркий перець різати із насінням. Засипати все цукром і залишити до наступного дня.
На наступний день поставити це варити на повільному вогні, варити десь 20-25 хвилин. Потім блендером збити цю масу, додати спеції за рецептом без оцту і варити 15 хвилин. Потім влити оцет і варити 5 хвилин. Закатати кришками, я не перевертали і не укутувала їх.
Трохи плювалося варення після того як пробила блендером, майте це на увазі.