Перейти до вмісту

Юлія80

Пользователи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про Юлія80

  • Звання
    Новичок
  1. Юлія80

    Багеты Себастьяна Mовье

    Так, там регулюється температура і коли нагрівається, то пищить. Але я не знаю чи вона нагрівається до такої температури. Тобто сумніваюсь, щоб вона нагрівалась за 30 хв до 240С.
  2. Юлія80

    Багеты Себастьяна Mовье

    В мене "Самсунг".
  3. Юлія80

    Багеты Себастьяна Mовье

    А лист з камінням- це як? Це на низ накласти будь-якого каміння? Напевне треба термометр купити, щоб міряти в духовці температуру.
  4. Юлія80

    Багеты Себастьяна Mовье

    Тісто досить підросло і були великі бульбашки. Тому подумала, що вже пора. Духовку за 15 хв. розігріваю і вона мені пищить, коли нагрівається, тоді і посадила. А ємкість з водою поставила одночасно з включенням духовки. Так, ті два багети якісь зверху нерівномірні вийшли. І тісто було досить липке, підсипала борошна, бо руки липли при формовці. Мені так видавалось, що перший раз як робила багети на заквасці, тісто мало кращу структуру ніж цей раз. Я звернула на це увагу. Бо тоді було якесь однорідніше, а тут так виглядало якби ще не до мішане. Хоча досить довго місила.
  5. Юлія80

    Багеты Себастьяна Mовье

    Напевне мало тримала в духовці(35 хв), бо знизу біленькі. А ще - в холодильнику дуже швидко підкисло, за 6 год. Зверху були великі бульбашки, то я не тримала більше в холодильнику і взялась за формовку.
  6. Юлія80

    Багеты Себастьяна Mовье

    Я використовувала київмлин муку і Манітоба. Заміс робила kitchen Aid. Ще мені здається, що дірки трохи за дрібні. Вони рівномірні, бо минулого разу були різні- і дуже великі і малі. А тут однакові.
  7. Юлія80

    Багеты Себастьяна Mовье

    Нарешті спроба 2. Робила все по рецепту. Знову не могла зробити розрізи, тісто тягнулось за лезом. Наталю, як думаєш, в чому причина?
  8. Юлія80

    Багеты Себастьяна Mовье

    А що це таке - борошно бобових?
  9. Юлія80

    Багеты Себастьяна Mовье

    Мені цікаво пекти хліб і наразі бажання є. Звичайно, що демотивує коли не виходить. Я попробую зробити все по рецепту, а тоді прозвітую. Отправлено Сегодня, 15:22 Про борошно бобових я не чула і ніколи не додавали. Не знала цього. Отправлено Сегодня, 15:23 Розрізи мені взагалі не виходило зробити, бо так якби зарідке тісто було.
  10. Юлія80

    Багеты Себастьяна Mовье

    Дякую, Наталю, за увагу. Все ніяк не зважувалась написати. Якщо можна, то хотіла б Твоєї поради як спеціаліста. Мені дуже подобаються Твої хлібчики.
  11. Юлія80

    Багеты Себастьяна Mовье

    Вирішила і я спекти багети. Дякую п.Наталіє за рецепт. Тільки я на заквасці зробила. Смак дуже добрий, дірки більш-менш вийшли,та от зовні не дуже. Розрізи не розкрились(як надрізала, то тісто тягнулось за лезом), а збоку підірвало. І ще чомусь не хотіли рум"янитись, такі бліденькі вийшли.
×