Перейти до вмісту
РАТАТУЙ-13

Салат з динею та хамоном під медово-лимонною заправкою

Recommended Posts

post-3928-0-36797100-1500445009.jpg

 

Нарізаємо 150-200 грам курячого філе або м'ясо з 2-х стегон.
Обсмажуємо на сковорідці до готовності та скоринки. В процесі сіль та перець до смаку + 2 ст ложки соєвого або 
бальзамічного соусу.
Листя салату Айсберг замочити на декілька хвилин в холодну воду з лимоном.
Диня нарізається крупними кубиками.
Для заправки - сік половинки лимона, 0,5 ч ложки гірчиці, сіль та перець до смаку, 1 ч ложка меду, трішки 
прованських трав.
Змішуємо усі інгрідієнти. Прикрашаємо салат свіжою чорницею та ролами з хамону чи шинки.
Смачного!
 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×