РАТАТУЙ-13 340 Опубліковано: 20 червня, 2017 Заливаємо рисову лапшу окропом на 10-12 хвилин. Нарізаємо соломкою моркву (1 шт), імбир (1 шматочок), цибулю (0,5 шт) півкільцями. Також смужками нарізаємо курку (300 гр). Я ще нарізав стебла зеленої цибулі. Все це обсмажуємо. Спершу курку, потім цибулую, потім моркву та імбир. Далі зелену цибуля. Спеції до смаку. Для гостроти при бажанні часник чи перець чиллі. Додаємо соєвого соусу до смаку. Курка готується хвилин 7-8. Далі суміш забираємо, а в сковородку закидаємо рисову лапшу, яку попередньо процідили. Лапша вбере залишки соусу від попереднього приготування. Сервіруємо. Спочатку на тарілку трохи лапші, зверху курку з овочами. Поливаємо соєвим соусом. Смачного! https://www.youtube.com/watch?v=O8HJEf3FWhU 5 Natali06, lissaKi, РАТАТУЙ-13 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах