-
Публікації
355 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
2
Повідомлення, опубліковані користувачем Мері
-
-
-
-
Ти чудесна! Браво1
Отправлено Вчера, 12:31
А на білому з бататом можна?
Kira, lana19 та Алцьона reacted to this -
-
-
-
Бомбезно!!!!!Дай Боже вашим рукам сили і здоровя на довгіїї роки!
lana19 та Natali06 reacted to this -
Спасибо, Марьяна!
А родным как? Нравится домашняя колбаска?
ні,магазинної хочуть
Алцьона reacted to this -
Марьяна! Очень красивая колбаска! И перфорации (мелкие дырки на срезе) нет! Молодец! А как ты ее набивала? Я помню, что у тебя не было никаких приспособлений
А ,свекруха дала стару радянську мясорубку,то неъ.Але плотно не вийшло ще.
Дякую. Ти ж в курсы якби не ти,нычого б не було)
Алцьона та lana19 reacted to this -
-
-
-
І знову я))
Цей раз вже не хвилювалась так.Завдяки навчанню Лани у мене все вийшло..ну майже все)))
Цілую за науку і "вселяння" віри.
Natali06, Kira та lana19 reacted to this -
-
Марьяшик! Ух ты, какой красавец! Отчетик просто шикарный! Цвет бомбезный! спасибо! Надеюсь ,на вкус понравился?
Маришенька, будем рады в нашем обществе бататоманов!Батат уже едет ко мне,буду творить!Він пухкий як губка. Дуже файний.
lana19 reacted to this -
-
-
-
Марьяна! А что это за МК? И где он проходил? Расскажи, пожалуйста. Очень интересно.
Це було у Львові.Я не була присуня,лише частину реквізиту зробила. 3 хліби і 2 паски
Natali06 reacted to this -
-
-
-
-
Печенье Zezettes de Sète с красным вином и фиолетовым бататом
в Печенье, пряники, бискотти, вафли
Опубліковано:
В мене мягке тісто вийшло. І за день не задубіло.Я брала не мл а в грамах вино і олію.То може неправильно.
Але зранку спекла.Супер.Дякую.Зараз допечу решту.