Перейти до вмісту

Alinka23

Пользователи
  • Публікації

    1
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Alinka23


  1. Ингредиенты:


    Що нам потрібно:

    Для тіста

    1 куряче яйце
    80 грам вершкового масла
    100 грам цукрової пудри
    3 столові ложки какао-порошку
    100 мілілітрів молока
    130 грам борошна
    1 чайна ложка розпушувача тіста
    1 грам ваніліну

    Для крему

    150 мілілітрів 35% -их вершків
    4 столові ложки цукрової пудри

    med_gallery_4_538_34356.jpg

     

    Готуємо:

    1. Вершкове масло дістаньте з холодильника завчасно. Воно має встигнути трішки розтопитися.
    2. Підготуйте напохваті цукрову пудру і молоко.
    3. Тепер у мисці змішуємо борошно, какао, ванілін і розпушувач тіста.
    4. Вершкове масло розтираємо з цукровою пудрою до однорідної пишної маси.
    5. Вбиваємо яйце і ретельно перемішуємо.
    6. Поступово вмішуємо сухі інгредієнти - какао, борошно і додаємо сюди ж молоко.
    7. Вимішуємо це все до однорідного стану.
    8. А тепер за допомогою ложки або кондитерського шприцу (як вам буде зручно) викладаємо тісто на деко круглими коржами. Але дивимося уважно, аби вони були не дуже великими, адже вони ще збільшаться у розмірах.
    9. Розігріваємо духовку та ставимо деко з тістом в духовку на 10-12 хвилин при температурі 180 градусів.
    10. Після того як бісквіт готовий, його треба викласти аби він охолодився.
    11. А поки готуємо крем. Для цього збиваємо вершки з цукровою пудрою міксером до густої стійкої консистенції.
    12. Беремо наші бісквіти і викладаємо крем на одну сторону коржа і накриваємо іншим. За нагоди можете чимось прикрасити ваші тістечка.

     

    Бажаю кулінарних успіхів та смачного!

    Читай рецепти - легко готуй - файно смакуй 1f609.png

    Ваша Наталя

×