Вершкове масло дістаньте з холодильника завчасно. Воно має встигнути трішки розтопитися.
Підготуйте напохваті цукрову пудру і молоко.
Тепер у мисці змішуємо борошно, какао, ванілін і розпушувач тіста.
Вершкове масло розтираємо з цукровою пудрою до однорідної пишної маси.
Вбиваємо яйце і ретельно перемішуємо.
Поступово вмішуємо сухі інгредієнти - какао, борошно і додаємо сюди ж молоко.
Вимішуємо це все до однорідного стану.
А тепер за допомогою ложки або кондитерського шприцу (як вам буде зручно) викладаємо тісто на деко круглими коржами. Але дивимося уважно, аби вони були не дуже великими, адже вони ще збільшаться у розмірах.
Розігріваємо духовку та ставимо деко з тістом в духовку на 10-12 хвилин при температурі 180 градусів.
Після того як бісквіт готовий, його треба викласти аби він охолодився.
А поки готуємо крем. Для цього збиваємо вершки з цукровою пудрою міксером до густої стійкої консистенції.
Беремо наші бісквіти і викладаємо крем на одну сторону коржа і накриваємо іншим. За нагоди можете чимось прикрасити ваші тістечка.
Тістечко “Вуппі”. Рецепт американського тістечка
в Пирожные (трубочки, эклеры, кейк попсы)
Опубліковано:
Ингредиенты:
Що нам потрібно:Для тіста
1 куряче яйце
80 грам вершкового масла
100 грам цукрової пудри
3 столові ложки какао-порошку
100 мілілітрів молока
130 грам борошна
1 чайна ложка розпушувача тіста
1 грам ваніліну
Для крему
150 мілілітрів 35% -их вершків
4 столові ложки цукрової пудри
Готуємо:
Бажаю кулінарних успіхів та смачного!
Читай рецепти - легко готуй - файно смакуй
Ваша Наталя