Ингредиенты:
110 г цукрової пудри
15 г борошна
125 г мигдального борошна ( або з інших горіхів)
80 г вершкового масла
125 г яєць ( приблизно 2,5 шт)
50 г цукатів
додатково:
200 г цукрової пудри
35 г апельсинового соку
Просіяти цукрову пудру і борошно в чашу міксера. Додати мигдальне борошно ( можна самому змолоти будь-які горіхи), перемішати.
Масло розтопити і охолодити.
До борошна додати яйця і вимішати блендером до однорідної маси, поступово долити масло, додати цукати.
Викладати у маленькі форми до випічки, можна використати паперові капсули на кекси, заповнювати майже до верху, оскільки тісто не піднімається.
Пекти при 160 * приблизно 20 хв, до сухої шпажки.
200 гр цукрової пудри розтерти з 35 г апельсинового соку ( я використала мандариновий) і покрити глазур"ю охолоджені кекси .
Смачного)