Pitochka 3 334 Опубліковано: 15 жовтня, 2014 Ингредиенты: Сахар - 1 ст Яйца - 2шт Сода - 1/4 ч. л. Мука - 1 ст Орехи молотые - 1 ст Изюм - 1 ст Мак - 1 ст Кокосовая стружка - 1 ст. Вишня - 1 ст Стакан - 220мл Способ приготовления Взбить яйца с сахаром до густой массы. Отдельно смешать соду с мукой и на малых оборотах миксера или вручную лопаткой ввести в яйца. С этого момента включаем нашу фантазию и вкусовые предпочтения. Можно добавить только один ингредиент, можно все вместе. Тщательно перемешиваем, тесто должно быть достаточно густым. Ставим выпекать при температуре 170-180 градусов около 30 мин. Готовность проверяем зубочисткой. Примечания При всей своей простоте приготовления имеем очень насыщенную вкусово прослойку. Очень хорошо сочетается с шоколадными бисквитами. Кремы использую на основе творога , сметаны или сливок. Масляно-сгущеночный не пробовала, но мне кажется, должны подружится. Часто делаю с изюмом и орехами. В этот раз у меня арахис, мак и вишня. Рецептом пользуюсь достаточно давно, основу взяла с сайта Дримфуд (автор Volo-shka) 15 Фрезия, Irina1607, nestr та 12 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 6 березня, 2015 Ну почему я не зашла сюда раньше? Это же то, что мне сию минуту надо... жаль, не успею, придется сварить простой карамельный соус. Но эту прослойку надо попробовать обязательно, уже от одного описания слюнки текут - взрыв вкуса!!! 2 lana19 та Pitochka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pitochka 3 334 Опубліковано: 6 березня, 2015 @Алцёна, ты права - очень вкусная штука получается))) Ну в следующий раз)))) 2 Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мариночка 690 Опубліковано: 2 березня, 2017 Интересно,надо попробовать 2 Pitochka та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 2 березня, 2017 І мені сподобалося, спробую 2 lana19 та Pitochka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 16 липня, 2017 (змінено) Орехи молотые - 1 ст Изюм - 1 ст Мак - 1 ст Кокосовая стружка - 1 ст. Вишня - 1 ст Стакан - 220мл Підкажіть, будь ласка, якщо я , наприклад, використаю горіхи і вишню, то потрібно по 1 стакану, чи в загальній кількості повинно бути 5ст, тобто замінити інші наповнювачі? Змінено 16 липня, 2017 користувачем Akvarel 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 17 липня, 2017 @Akvarel, мені здається, що треба замінити інші наповнювачі...адже там ще є борошно і яйця, і вони зв"язують саме 5 ст. наповнювачу... Це я б так робила...почекаємо ще, що скаже господиня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах