РАТАТУЙ-13 340 Опубліковано: 19 липня, 2017 Нарізаємо 150-200 грам курячого філе або м'ясо з 2-х стегон. Обсмажуємо на сковорідці до готовності та скоринки. В процесі сіль та перець до смаку + 2 ст ложки соєвого або бальзамічного соусу. Листя салату Айсберг замочити на декілька хвилин в холодну воду з лимоном. Диня нарізається крупними кубиками. Для заправки - сік половинки лимона, 0,5 ч ложки гірчиці, сіль та перець до смаку, 1 ч ложка меду, трішки прованських трав. Змішуємо усі інгрідієнти. Прикрашаємо салат свіжою чорницею та ролами з хамону чи шинки. Смачного! https://www.youtube.com/watch?v=s2eyIXdOf0M 5 УкраІнка, lissaKi, Kira та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах