Перейти до вмісту
My Ukraine Cook

Смажений короп з хрумкою золотистою скоринкою

Recommended Posts

Ингредиенты:

2 кг короп(можна смажити будь-яку рибу)
сіль до смаку
2-3 ст.л Кукурудзяне борошно
олія для смаження
 

зображення_viber_2022-11-04_13-22-47-030.jpg

Метод

Рибу очищаємо від луски, чистимо всередині, промиваємо і кухонними серветками просушуємо.
- Нарізаємо на шматочки(я роблю так: голову і хвіст відрізаю, і готую з них рибну юшку. Далі рибу нарізаю на шматочки, спочатку на стейки шириною 3 см, а потім навпіл по хребту).
- Шматочки солимо на свій смак, і даємо постояти 15 хвилин.
- Розігріваємо сковорідку, наливаємо олію таку кількість, щоб риба була покрита нею на половину. В миску насипаємо борошно, я рекомендую взяти пакетик одноразовий, туди насипати борошно, кладемо рибу і гарно перемішуємо, таким способом, борошно гарно розподіляється по самому шматочку, кладемо на сковорідку. Смажимо на середньому вогні до золотистого кольору. Посмажену рибу подаємо до столу)

 

Процес приготування у відео рецепті:

 

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×