Перейти до вмісту
Коник

Пікантна закуска із запечених груш із сиром Dor Blu

Recommended Posts

Ингредиенты:

Тверді груші (зимовий сорт)

Масло вершкове

Соус Чилі солодкий

Сир Dor Blu м'який з блакитною пліснявою.

Сік лимона - за бажанням

 

large.769033362_photo1674405053(1).jpg

Метод

На груші викласти шматочки вершкового масла і трохи соусу Чилі 

Запекти їх 20 хвилин на 200-210 (щоб груші стали м'які, легко протикались зубочисткою)

Потім дістати і покришити зверху шматочки м'якого сиру з блакитною пліснявою і ще на 5 хвилин відправити в духовку до розплавлення сиру.

large.946998737_photo1674405053.jpg

За бажанням збризкати готові груші лимонним соком.(мені з соком сподобалось більше)

 

Дуже смачні, їх можна використовувати, як гарнір, в теплі салати або до келиха вина))))).

Смачного!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×