Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты:

Лаваш - 200 гр. (3шт)

Ребра свинина - 200-300 гр.

Замороженные овощи - 300 гр.

Яйца- 2 шт.

Соль, перец, приправы по вкусу

Подсолнечное масло для жарки

 

 

Приготовление:

Обжариваем ребра до золотистой корочки и снимаем с кости. Режем кубиками и откладываем в сторону.

Овощи кладём на сковороду замороженными и обжариваем до мягкости.

Выкладываем бекон и овощи на лаваш и заворачиваем рулетом.

Выкладываем рулеты на противень и обманываем яйцом, ставим в разогретую духовку 150-180° на 10-15мин.

С аппетитом куша

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×