Iza 42 Опубліковано: 13 лютого, 2023 Ингредиенты: Борошно 280г Какао 1 ч.л Сода 1 ч.л. Розпушувач 1 ч.л. Вершкове масло 140г Яйця 3 шт. Ряженка/кефір/ будь-який кисломолочний продукт 215г Цукор 230г Олія 45г Сіль щепотка Червоний гелевий барвник 2 ч.л. ( можна менше, залежить від барвника) Барвник в кефір+ олія. Метод Масло м'яке збити з цукром, потім по одному додати яйця , добре збити. Додати кефір з барвником і олією. Сухі інгредієнти перемішати і додати в рідкі. Добре змішати до однорідності. Випікати при 175 градусів 20-25 хвилин. Тіста достатньо для одного великого бісквіта 28-30см диаметром, або два на 18-20см. Потім можна їх ще розрізати навпіл. Війна росіії з Україною День 355 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах