Перейти до вмісту
Максим Chef

Рецепт тіста для піци

Recommended Posts

 

 

Screenshot_12.png

Супер швидкий рецепт піци з ідеальним тістом. 

Ингредиенты:

Тісто:
Дріжджі - 10 г
Вода температурою 35С (95F) - 255г
Мука - 500 г
Олія - 45 г
Сіль - 10 г
Цукор - 10 г 

Начинка:
Соус - 80 г
Моцарела - 180 г
Помідор - 100 г 

Приготування: 


10 грам сухих дріжджів заливаємо водою температурою 35С (95F), розмішуємо та відставляємо, щоб дріжджі розчинились;
В окрему миску насипаємо 500 грам муки, додаємо 10 грам солі та 10 грам цукру. Перемішуємо все;
Муку з сіллю та цукром додаємо в миску з дріжджами;
Додаємо 45 грам олії, перемішуємо та вимішуємо тісто;
Можна додати трошки олії на руки, щоб тісто не липло до рук під час вимішування;
Робимо три порції тіста;
Беремо три тарілки і змащуємо їх олією трошки. Туди кладемо наше тісто та накриваємо харчовою плівкою;

Тісто підходить 1,5 години;

Стіл посипаємо мукою Семолою, викладаємо на нього тісто та посипаємо зверху Семолою також. Якщо у вас тільки звичайне борошно, посипте трішки звичайним борошном;

Формуємо піцу;

Зверху намащуємо томатним соусом (80грам), посипаємо натертою моцарелою (180 грам) та викладаємо 100 грам нарізаного помідора;
Кладемо піцу в розігріту до 250 С 482(F) духовку на 12-15 хвилин;

Піца готова і вона просто вау :))

Тісто, що залишилось можна покласти в холодильник та використовувати на наступний день.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×