-
Content Count
82 -
Joined
-
Last visited
-
Days Won
21
Максим Chef last won the day on August 5
Максим Chef had the most liked content!
About Максим Chef
-
Rank
Осваивающий
Контакты
-
Сайт
https://youtube.com/@NikkiYummy
Информация
-
Город
Київ
Recent Profile Visitors
The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
-
fronya40 reacted to a post in a topic: Ідеальний маринад для курячого філе
-
Natali06 reacted to a post in a topic: 7 рецептів на кожен день.
-
1 рецепт (смачніше ніж піца) 00:00 Тісто - 300 г Перець болгарський - 80 г Гриби - 140 г Вершкове масло - 20 г Олія Сіль Перець Мука Соус томатний - 80 г Шинка куряча - 120 г Цибуля - 20 г Кріп - 10 г Сир фета - 70 г Моцарела - 150 г Рукола - 15 г Тісто: Дріжджі - 12 г Вода температурою 30 градусів 255 г Мука - 500 г Олія оливкова - 45 г Сіль - 10 г Цукор - 10 г Соус для піци: Томати палаті - 120 грам Базилік - 2 листочка Оливкова олія - 40 грам Сухий часник - 2 грами Перець, сіль Приготування тіста: 10 грам сухих дріжджів заливаємо водою температурою кімнатної температури розмішуємо та відставляємо, щоб дріжджі розчинились; В окрему миску насипаємо 500 грам муки, додаємо 10 грам солі та 10 грам цукру. Перемішуємо все; Муку з сіллю та цукром додаємо в миску з дріжджами; Додаємо 45 грам олії, перемішуємо та вимішуємо тісто; Можна додати трошки олії на руки, щоб тісто не липло до рук під час вимішування; Робимо три порції тіста; Беремо три тарілки і змащуємо їх олією трошки. Туди кладемо наше тісто та накриваємо харчовою плівкою; Тісто підходить 1,5 години; Приготування піци: Спочатку наріжте всі інгредієнти та обсмажте гриби; Формуйте коло з тіста та змастіть половину кола томатним соусом (80г); Далі викладіть шинку (120 г); Наступними викладіть смажені гриби (60 г) та цибулю (20 г), кріп (10г), болгарський перець (80г), сир фету (70г); Все це посипте зверху моцарелою (150г) та накрийте другою половиною тіста; Щільно натискайте на краї тіста, щоб воно зклеїлося між собою; Змащуйте піцу томатним соусом та ставте в розігріту пічку 220С на 18 хв. Дістаньте піцу з пічки та дочекайтесь поки вона трохи вистине. Посипте зверху руколою, потім розрізайте. Смачного! 2 рецепт (найсмачніші кабачки) 1:57 Кабачок - 300 грам Куряче філе - 1шт Сулугуні - 100 грам Яйце куряче - 1 шт Сухий часник - 2 грама Сіль, перець Мука - 60 грам; Кріп - 10 грам Спосіб приготування: Натираємо кабачок та вижимаємо його, щоб не було зайвої води; Куряче філе та сулугуні нарізаємо на кубики; Додаємо яйце, сухий часник, сіль, перець, муку та кріп; На деко вистилаємо пергамент; Все перемішуємо виделкою та формуємо кульки; Викладаємо кульки на пергамент; Ставимо страву в розігріту до 220 С духовку на 17 хвилин Зберігайте рецепт найсоковитішого курячого філе! 4:54 Куряче філе 1 шт 220 г Копчена паприка 2 г Часник 2 г Перець за смаком Сіль за смаком Соєвий соус 40 г Олія 20 г Мед 50 г Гіриця солодка 25 г
-
Natali06 reacted to a post in a topic: 2 Рецепти з курячою печінкою
-
1 рецепт ⬇️ 0:00 Салат з курячою печінкою. Ягідний соус ⬇️ Чорна смородина - 150 г Цукор - 60 г Біле вино - 80 г Вода - 150 г Куряча печінка - 80 г Вершкове масло - 20 г Мікс салату - 50 г Оливкова олія - 10 г Помідор - 50 г Рукола - 15 г Груша - 40 г Ягідний соус - 40 г 2 рецепт⬇️ 00:57 Шаурма з курячої печінки Маринад: Куряча печінка - 500 г Цукор Сухий часник 1г Чорний перець Сіль Молоко - 150 г Трішки олії в кінці після того як печінка замаринувалась. Соус: Йогурт без цукру - 200 г Огірок - 80 г Міцна гірчиця - 40 г Сухий часник - 2 г Сіль Зелень 10 г Листя салату 25 Морква 20 Червона цибуля 15 г Сир Чеддер 3 шт
-
fronya40 reacted to a post in a topic: Домашній хліб без дріжджів
-
Natali06 reacted to a post in a topic: Домашній хліб без дріжджів
-
Дуже простий та швидкий рецепт Домашньго хлібу. Інгредієнти: Кефір - 200 г Сіль - 2 г Вода - 100 г Борошно - 520 г Олія - 50 г Розпушувач - 2 г Вершкове масло - 50 г Кріп Часник Спосіб приготування: В миску наливаємо теплий кефір, олію, насипаємо цукор та сіль, наливаємо олію. Все ретельно перемішуємо; Додаємо муку та перемішуємо; Вимішуємо тісто, формуємо кулю та розрізаємо її навпіл, потім нарізаємо шматочки тіста та формуємо маленькі кульки; Накриваємо кульки легкою тканиною та залишаємо на 10 хвилин; Соус: До вершкового масла додаємо часник та кріп, перемішуємо; З кульок формуємо млинчики, розтягуючи тісто; На розігріту сковорідку викладаємо млинчики з тіста та підсмажужмо з двох сторін; Змащюємо вершковим маслом
-
inucya reacted to a post in a topic: Секрети домашньої піци.
-
Natali06 reacted to a post in a topic: Секрети домашньої піци.
-
fronya40 reacted to a post in a topic: Секрети домашньої піци.
-
Тісто: Дріжджі - 10 г Вода температурою 30 градусів 255 г Мука - 500 г Олія оливкова - 45 г Сіль - 10 г Цукор - 10 г Спосіб приготування: 10 грам сухих дріжджів заливаємо водою температурою кімнатної температури розмішуємо та відставляємо, щоб дріжджі розчинились; В окрему миску насипаємо 500 грам муки, додаємо 10 грам солі та 10 грам цукру. Перемішуємо все; Муку з сіллю та цукром додаємо в миску з дріжджами; Додаємо 45 грам олії, перемішуємо та вимішуємо тісто; Можна додати трошки олії на руки, щоб тісто не липло до рук під час вимішування; Робимо три порції тіста; Беремо три тарілки і змащуємо їх олією трошки. Туди кладемо наше тісто та накриваємо харчовою плівкою; Тісто підходить 1,5 години Стіл посипаємо мукою борошном, викладаємо на нього тісто та посипаємо зверху борошном також формуємо піцу; Соус: Томати палаті - 120 грам Базилік - 2 листочка Оливкова олія - 40 грам Сухий часник - 2 грами Перець, сіль Приготування соусу: 120 грам томатів пелаті виливаємо в блендер, додаємо базилік, оливкову олію, сухий часник, перець, сіль; Збиваємо все в блендері; Наш соус готовий; Начинка: Шампіньйони - 45 грам Сир моцарела - 200 грам Соєвий соус - 20 грам Цибуля - 20 грам Томатний соус - 120 грам Салямі - 100 грам Болгарський перець - 30 грам Нарізаємо шампіньйони та маринуємо їх в соєвому соусі та олії; Нарізаємо цибулю; На піцу зверху намазуємо томатний соус; Кладемо цибулю та посипаємо сиром, додаємо салямі та гриби; Нарізаємо болгарський перець мілким кубиком та додаємо зверху; Ставимо в розігріту до 250 С піч та випікаємо 15 хвилин; Смачного)
-
fronya40 reacted to a post in a topic: Надзвичайно смачні баклажани
-
Зберігайте рецепт⬇️ Кабачок - 350 грам Куряче філе - 1шт Сулугуні - 120 грам Яйце куряче - 1 шт Сухий часник - 2 грама Сіль, перець Мука - 60 грам; Кріп - 20 грам Спосіб приготування: Натираємо кабачок та вижимаємо його, щоб не було зайвої води; Куряче філе та сулугуні нарізаємо на кубики; Додаємо яйце, сухий часник, сіль, перець, муку та кріп; На деко вистилаємо пергамент; Все перемішуємо виделкою та формуємо кульки; Викладаємо кульки на пергамент; Ставимо страву в розігріту до 195 С духовку на 20 хвилин. Смачного)
-
Natali06 reacted to a post in a topic: Ідеальний маринад для курячого філе
-
Зберігайте рецепт найсоковитішого курячого філе! Куряче філе 1 шт 220 г Копчена паприка 2 г Часник 2 г Перець за смаком Сіль за смаком Соєвий соус 40 г Олія 20 г Мед 50 г Гіриця солодка 25 г Беремо куряче філе та за допомогою виделки робимо безліч дірочок, щоб м’ясо швидше промариновалося, потім додаємо копчену паприку, сухий часник, перець чорний, сіль, соєвий соус, олію, накриваємо фольгою та ставимо в розігріту духовку 220С на 35 хв. Поки куряче філе запікається ми приготуємо соус для запікання. Для цього нам знадобиться, мед, солодка гірчиця та олія, все змішуємо. Потім достаємо куряче філе та змащюємо гірчичним соусом та ставимо запікати ще на 10 хв при температурі 200С. Куряче філе готове, нарізаємо та поливаємо соусом який залишився після випікання.
-
Зберігайте рецепт корисного майонеза! Олія соняшникова - 200 гр Молоко пастеризоване - 100 гр (має бути кімнатної температури), Жовток відварений - 3 шт. Гірчиця –міцна 30 гр, Сіль – 4 гр, Цукор - 2 г Сік лимона – 10 гр Рекомендую зберігати не білше 4 днів
-
1) рецепт. Смачне та натуральне морозиво натурально просто. Малина - 180 г Йогурт грецький - 200 г Мед - 70г (2 с/л ) Чорний шоколад - 80 г 2) рецепт. Смачне та натуральне морозиво натурально просто. Морозиво: Полуниця - 150 г 1 великий банан В морозилку на 30 хвилин. Додаємо 160 грам вершків. 18%
-
Кабачок - 300 грам Куряче філе - 1шт Сулугуні - 100 грам Яйце куряче - 1 шт Сухий часник - 2 грама Сіль, перець Мука - 60 грам; Кріп - 10 грам Спосіб приготування: Натираємо кабачок та вижимаємо його, щоб не було зайвої води; Куряче філе та сулугуні нарізаємо на кубики; Додаємо яйце, сухий часник, сіль, перець, муку та кріп; На деко вистилаємо пергамент; Все перемішуємо виделкою та формуємо кульки; Викладаємо кульки на пергамент; Ставимо страву в розігріту до 220 С духовку на 17 хвилин
-
Без перебільшень - це найкращій рецепт окрошки
Максим Chef posted a topic in Супы горячие и холодные
Зберігайте рецепт ⬇️ Окрошка на мангалі: Куряче філе - 500 г Карі гостра - 1 ч/л Сіль/перець Кефір 2.5% - 120 г Сухий часник - 1 ч/л Яйця - 4 шт Гірчиця міцна - 50 г Кріп - 25 г Кефір - 800 г Огірок - 130 г Редиска - 120 г Сильногазована вода - 210 г Подаємо з лимоном. Смачного! -
https://youtu.be/vvNaVM43Bpc?si=xhO4wVf8bt_JEX5G 1 рецепт Баклажан - 4 шт Болгарський перець - 1 шт Помідор - 1 шт Яловичий фарш - 1.5 кг (бажано ошийок) Сіль Перець Часник - 20 г Зелень - 15 г Сітка жирова баранини - 500 г Для соусу : Баклажан - 1 шт Кріп - 10 г Часник - 1 г Йогурт без цукру - 150 г Сіль за смаком 2 рецепт 1 баклажан чистимо від шкірки, замотуємо у стрейч плівку та готуємо в мікрохвильовій печі 3,5 хвилини. Дістаємо та робимо його плоским. Додаємо сіль та сухий часник. Збиваємо 1 яйце та додаємо 30 грам молока. Паніруємо в борошні, потім кладемо в яйце та паніруємо хлібною паніровкою. Смажимо з двох сторін при невисокій температурі, потім перекладаємо на серветку. Готуємо соус Dorblu: Сир Dorblu - 40 г Біле вино - 30 г Вершки 18% - 60 г Сіль за смаком Кладемо баклажан на тарілку, подаємо з салатом та теплим соусом Dorblu. Смачного😉
-
Я впевнений - це буде ваша найулюбленіша страва з баклажану. Баклажан - 650 г (2 шт великих) Сіль, перець Оливкова олія - 20 г Цибуля - 180 г Перець болгарський - 100 г Зелена цибуля - 30 г Фарш із яловичини - 400 г Сухий часник - 2 г Кетчуп - 50 г Соєвий соус - 20 г Моцарела - 100 г Спосіб приготування: Нарізаємо баклажан товстими кільцями, посипаємо сіллю та перцем, поливаємо оливковою олією, перемішуємо, викладаємо їх на застелену пергаментом форму та ставимо в пічку на 190 С на 15 хвилин; Нарізаємо цибулю, болгарський перець та зелену цибулю; Обсмажуємо цибулю, та додаємо фарш із яловичини, болгарський перець, сухий часник, сіль, кетчуп, соєвий соус та зелену цибулю. Тушкуємо все разом; Натираємо моцарелу; На засмажені баклажани додаємо тушений фарш; Зверху кладемо базилік та моцареллу; Запікаємо в духовці на протязі 10 хвилин при температурі 200 С
-
Клас😍 на здоров’я❤️
-
Борошно - 870 грам Тепле молоко - 250 мл 14 грам сухих дріжджів Масло - 100 г Цукор - 250 г Сік лимона - 25 грам 4 яйця Коньяк - 10 грам Ванільний цукор - 1 пакетик Цедра пів лимона Борошно потрібно просіяти, щоб наситити його киснем. Замішуємо опару. У теплому молоці розвести 12 грам дріжджів, 50 грам цукру та 200 г борошна. Опара повинна бути густіша ніж сметана. Накрити опару рушником, ставимо в тепле місце приблизно на 2 год. Масло розтопити, щоб було тепле. Потерти пів лимона на цедру та вичавити 25 г соку. Білки відокремити від жовтків. До білків додати дрібку солі і збити до стійких піків. Жовтки збити з 200 г цукру і ванільним цукром, додати 25 грам лимонного соку та цедри пів лимона. До опари додати білки і жовтки, частинами додавати 670 г борошна. Вимісити. Масло, коньяк 10 грам додаємо в кінці замісу. Тісто має бути трохи липке, але уважно, щоб не забити його. Тісто повинно підійти впродовж 2 год. Після цьооо гарно обімяти тісто змоченими олією руками. У форми покласти тіста менше ніж половину. На цей заміс використав 3 форми розміром 130*85 мм /500 г. Випікати в розігрітій до 175 градусів духовці з конвекцією на протязі 45хв. Заварний крем: Молоко - 300 мл Борошно - 35 г Яйця - 3 шт кімнатної температури Цукор - 90 г Ванільний цукор - 10 г Вершкове масло - 80 г Абрикосовий джем з трюфелем - 60 г
-
Ингредиенты: Куряче філе - 300 г Гриби - 200 г Цибуля - 150 г Перець - 100 г Олія Часник Перець Вершкове масло - 40 г Вершки -100 г Листкове тісто - 500 г Моцарела - 60 г Курячий жовток - 1 шт Кунжут Спробуйте приготувати цей унікальний рецепт хлібу! Цей швидкий і простий рецепт може приготувати кожен, навіть без кулінарних навичок! Вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті! Перегляньте це відео від початку до кінця, щоб дізнатися всі деталі цього рецепту.