Перейти до вмісту

Максим Chef

Пользователи
  • Публікації

    77
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    20

Максим Chef last won the day on 2 травня

Максим Chef had the most liked content!

Про Максим Chef

  • Звання
    Осваивающий

Контакты

  • Сайт
    https://youtube.com/@NikkiYummy

Информация

  • Город
    Київ

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам

  1. Зберігайте рецепт найсоковитішого курячого філе! Куряче філе 1 шт 220 г Копчена паприка 2 г Часник 2 г Перець за смаком Сіль за смаком Соєвий соус 40 г Олія 20 г Мед 50 г Гіриця солодка 25 г Беремо куряче філе та за допомогою виделки робимо безліч дірочок, щоб м’ясо швидше промариновалося, потім додаємо копчену паприку, сухий часник, перець чорний, сіль, соєвий соус, олію, накриваємо фольгою та ставимо в розігріту духовку 220С на 35 хв. Поки куряче філе запікається ми приготуємо соус для запікання. Для цього нам знадобиться, мед, солодка гірчиця та олія, все змішуємо. Потім достаємо куряче філе та змащюємо гірчичним соусом та ставимо запікати ще на 10 хв при температурі 200С. Куряче філе готове, нарізаємо та поливаємо соусом який залишився після випікання.
  2. Зберігайте рецепт корисного майонеза! Олія соняшникова - 200 гр Молоко пастеризоване - 100 гр (має бути кімнатної температури), Жовток відварений - 3 шт. Гірчиця –міцна 30 гр, Сіль – 4 гр, Цукор - 2 г Сік лимона – 10 гр Рекомендую зберігати не білше 4 днів
  3. Максим Chef

    Два рецепти морозива.

    1) рецепт. Смачне та натуральне морозиво натурально просто. Малина - 180 г Йогурт грецький - 200 г Мед - 70г (2 с/л ) Чорний шоколад - 80 г 2) рецепт. Смачне та натуральне морозиво натурально просто. Морозиво: Полуниця - 150 г 1 великий банан В морозилку на 30 хвилин. Додаємо 160 грам вершків. 18%
  4. Кабачок - 300 грам Куряче філе - 1шт Сулугуні - 100 грам Яйце куряче - 1 шт Сухий часник - 2 грама Сіль, перець Мука - 60 грам; Кріп - 10 грам Спосіб приготування: Натираємо кабачок та вижимаємо його, щоб не було зайвої води; Куряче філе та сулугуні нарізаємо на кубики; Додаємо яйце, сухий часник, сіль, перець, муку та кріп; На деко вистилаємо пергамент; Все перемішуємо виделкою та формуємо кульки; Викладаємо кульки на пергамент; Ставимо страву в розігріту до 220 С духовку на 17 хвилин
  5. Зберігайте рецепт ⬇️ Окрошка на мангалі: Куряче філе - 500 г Карі гостра - 1 ч/л Сіль/перець Кефір 2.5% - 120 г Сухий часник - 1 ч/л Яйця - 4 шт Гірчиця міцна - 50 г Кріп - 25 г Кефір - 800 г Огірок - 130 г Редиска - 120 г Сильногазована вода - 210 г Подаємо з лимоном. Смачного!
  6. https://youtu.be/vvNaVM43Bpc?si=xhO4wVf8bt_JEX5G 1 рецепт Баклажан - 4 шт Болгарський перець - 1 шт Помідор - 1 шт Яловичий фарш - 1.5 кг (бажано ошийок) Сіль Перець Часник - 20 г Зелень - 15 г Сітка жирова баранини - 500 г Для соусу : Баклажан - 1 шт Кріп - 10 г Часник - 1 г Йогурт без цукру - 150 г Сіль за смаком 2 рецепт 1 баклажан чистимо від шкірки, замотуємо у стрейч плівку та готуємо в мікрохвильовій печі 3,5 хвилини. Дістаємо та робимо його плоским. Додаємо сіль та сухий часник. Збиваємо 1 яйце та додаємо 30 грам молока. Паніруємо в борошні, потім кладемо в яйце та паніруємо хлібною паніровкою. Смажимо з двох сторін при невисокій температурі, потім перекладаємо на серветку. Готуємо соус Dorblu: Сир Dorblu - 40 г Біле вино - 30 г Вершки 18% - 60 г Сіль за смаком Кладемо баклажан на тарілку, подаємо з салатом та теплим соусом Dorblu. Смачного😉
  7. Я впевнений - це буде ваша найулюбленіша страва з баклажану. Баклажан - 650 г (2 шт великих) Сіль, перець Оливкова олія - 20 г Цибуля - 180 г Перець болгарський - 100 г Зелена цибуля - 30 г Фарш із яловичини - 400 г Сухий часник - 2 г Кетчуп - 50 г Соєвий соус - 20 г Моцарела - 100 г Спосіб приготування: Нарізаємо баклажан товстими кільцями, посипаємо сіллю та перцем, поливаємо оливковою олією, перемішуємо, викладаємо їх на застелену пергаментом форму та ставимо в пічку на 190 С на 15 хвилин; Нарізаємо цибулю, болгарський перець та зелену цибулю; Обсмажуємо цибулю, та додаємо фарш із яловичини, болгарський перець, сухий часник, сіль, кетчуп, соєвий соус та зелену цибулю. Тушкуємо все разом; Натираємо моцарелу; На засмажені баклажани додаємо тушений фарш; Зверху кладемо базилік та моцареллу; Запікаємо в духовці на протязі 10 хвилин при температурі 200 С
  8. Максим Chef

    Паска, мій найкращій рецепт

    Клас😍 на здоров’я❤️
  9. Борошно - 870 грам Тепле молоко - 250 мл 14 грам сухих дріжджів Масло - 100 г Цукор - 250 г Сік лимона - 25 грам 4 яйця Коньяк - 10 грам Ванільний цукор - 1 пакетик Цедра пів лимона Борошно потрібно просіяти, щоб наситити його киснем. Замішуємо опару. У теплому молоці розвести 12 грам дріжджів, 50 грам цукру та 200 г борошна. Опара повинна бути густіша ніж сметана. Накрити опару рушником, ставимо в тепле місце приблизно на 2 год. Масло розтопити, щоб було тепле. Потерти пів лимона на цедру та вичавити 25 г соку. Білки відокремити від жовтків. До білків додати дрібку солі і збити до стійких піків. Жовтки збити з 200 г цукру і ванільним цукром, додати 25 грам лимонного соку та цедри пів лимона. До опари додати білки і жовтки, частинами додавати 670 г борошна. Вимісити. Масло, коньяк 10 грам додаємо в кінці замісу. Тісто має бути трохи липке, але уважно, щоб не забити його. Тісто повинно підійти впродовж 2 год. Після цьооо гарно обімяти тісто змоченими олією руками. У форми покласти тіста менше ніж половину. На цей заміс використав 3 форми розміром 130*85 мм /500 г. Випікати в розігрітій до 175 градусів духовці з конвекцією на протязі 45хв. Заварний крем: Молоко - 300 мл Борошно - 35 г Яйця - 3 шт кімнатної температури Цукор - 90 г Ванільний цукор - 10 г Вершкове масло - 80 г Абрикосовий джем з трюфелем - 60 г
  10. Максим Chef

    Мясной хлеб

    Ингредиенты: Куряче філе - 300 г Гриби - 200 г Цибуля - 150 г Перець - 100 г Олія Часник Перець Вершкове масло - 40 г Вершки -100 г Листкове тісто - 500 г Моцарела - 60 г Курячий жовток - 1 шт Кунжут Спробуйте приготувати цей унікальний рецепт хлібу! Цей швидкий і простий рецепт може приготувати кожен, навіть без кулінарних навичок! Вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті! Перегляньте це відео від початку до кінця, щоб дізнатися всі деталі цього рецепту.
  11. Ингредиенты: 1 - рецепт Курка 300 г Курячий фарш 300 г паприка Сухий часник 2 г Молоко 100 г 3:46 2 - рецепт Куряче філе 400 г Перець 200 г Цибуля 150 г Гриби 300 г Моцарела 60 г
  12. Цей швидкий та простий рецепт приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок! вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши цей унікальний десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця, щоб дізнатися рецепт чудового шоколадного десерту. Інгредієнти: 4 яйця. Цукор 60 г Какао 45 г Молоко 330 г 150 г борошна. Олія 50 г Ванільний цукор - 10 г Вершковій сир 300 г Йогурт, або вершки - 100 г Цукрова пудра 80 г Ванільний цукор - 10 г Родзинки - 60 г Шоколад чорний - 80 г Олія - 20 г
  13. Сыр – 700 г Яйцо - 1 шт Ванильный сахар – 10 г Сахар – 50 г Соль Манка – 40 г Семена Чиа – 100 г В холодильник на 30 минут. Кокосовое молоко – 120 г Сгущенка - 40 г Ягодный соус – 15 г Цедра лайма Гранола – 10 г Если вы используете замороженные сырники после того, как вынули их из морозильной камеры, дайте им постоять 30 минут. Затем начинайте готовить.
  14. Цей швидкий та простий рецепт який приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок! вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши цей шоколадно-творожний десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця, щоб дізнатися рецепт чудового десерту! СИРКОВА МАСА -350 г сиру - 80 г йогурту, або вершків -70 г цукрової пудри, або за смаком -10 г ванільний цукор Глазур Шоколадна глазур -100 г чорного шоколаду -40 г олії
  15. Цей швидкий та простий рецепт який приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок! вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши цей шоколадний десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця, щоб дізнатися рецепт чудового десерту! Інгредієнти: * Молоко 1 л * Цукор 250 г * Яйця 4 шт * Борошно 60 гр * вершкове масло 100 г * Ванільний цукор * Какао 35 г * Листкове тісто 600
×