Jump to content

Максим Chef

Пользователи
  • Content Count

    71
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    20

Максим Chef last won the day on May 2

Максим Chef had the most liked content!

About Максим Chef

  • Rank
    Осваивающий

Контакты

  • Сайт
    https://youtube.com/@NikkiYummy

Информация

  • Город
    Київ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Я впевнений - це буде ваша найулюбленіша страва з баклажану. Баклажан - 650 г (2 шт великих) Сіль, перець Оливкова олія - 20 г Цибуля - 180 г Перець болгарський - 100 г Зелена цибуля - 30 г Фарш із яловичини - 400 г Сухий часник - 2 г Кетчуп - 50 г Соєвий соус - 20 г Моцарела - 100 г Спосіб приготування: Нарізаємо баклажан товстими кільцями, посипаємо сіллю та перцем, поливаємо оливковою олією, перемішуємо, викладаємо їх на застелену пергаментом форму та ставимо в пічку на 190 С на 15 хвилин; Нарізаємо цибулю, болгарський перець та зелену цибулю; Обсмажуємо цибулю, та додаємо фарш із яловичини, болгарський перець, сухий часник, сіль, кетчуп, соєвий соус та зелену цибулю. Тушкуємо все разом; Натираємо моцарелу; На засмажені баклажани додаємо тушений фарш; Зверху кладемо базилік та моцареллу; Запікаємо в духовці на протязі 10 хвилин при температурі 200 С
  2. Максим Chef

    Паска, мій найкращій рецепт

    Клас😍 на здоров’я❤️
  3. Борошно - 870 грам Тепле молоко - 250 мл 14 грам сухих дріжджів Масло - 100 г Цукор - 250 г Сік лимона - 25 грам 4 яйця Коньяк - 10 грам Ванільний цукор - 1 пакетик Цедра пів лимона Борошно потрібно просіяти, щоб наситити його киснем. Замішуємо опару. У теплому молоці розвести 12 грам дріжджів, 50 грам цукру та 200 г борошна. Опара повинна бути густіша ніж сметана. Накрити опару рушником, ставимо в тепле місце приблизно на 2 год. Масло розтопити, щоб було тепле. Потерти пів лимона на цедру та вичавити 25 г соку. Білки відокремити від жовтків. До білків додати дрібку солі і збити до стійких піків. Жовтки збити з 200 г цукру і ванільним цукром, додати 25 грам лимонного соку та цедри пів лимона. До опари додати білки і жовтки, частинами додавати 670 г борошна. Вимісити. Масло, коньяк 10 грам додаємо в кінці замісу. Тісто має бути трохи липке, але уважно, щоб не забити його. Тісто повинно підійти впродовж 2 год. Після цьооо гарно обімяти тісто змоченими олією руками. У форми покласти тіста менше ніж половину. На цей заміс використав 3 форми розміром 130*85 мм /500 г. Випікати в розігрітій до 175 градусів духовці з конвекцією на протязі 45хв. Заварний крем: Молоко - 300 мл Борошно - 35 г Яйця - 3 шт кімнатної температури Цукор - 90 г Ванільний цукор - 10 г Вершкове масло - 80 г Абрикосовий джем з трюфелем - 60 г
  4. Максим Chef

    Мясной хлеб

    Ингредиенты: Куряче філе - 300 г Гриби - 200 г Цибуля - 150 г Перець - 100 г Олія Часник Перець Вершкове масло - 40 г Вершки -100 г Листкове тісто - 500 г Моцарела - 60 г Курячий жовток - 1 шт Кунжут Спробуйте приготувати цей унікальний рецепт хлібу! Цей швидкий і простий рецепт може приготувати кожен, навіть без кулінарних навичок! Вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті! Перегляньте це відео від початку до кінця, щоб дізнатися всі деталі цього рецепту.
  5. Ингредиенты: 1 - рецепт Курка 300 г Курячий фарш 300 г паприка Сухий часник 2 г Молоко 100 г 3:46 2 - рецепт Куряче філе 400 г Перець 200 г Цибуля 150 г Гриби 300 г Моцарела 60 г
  6. Цей швидкий та простий рецепт приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок! вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши цей унікальний десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця, щоб дізнатися рецепт чудового шоколадного десерту. Інгредієнти: 4 яйця. Цукор 60 г Какао 45 г Молоко 330 г 150 г борошна. Олія 50 г Ванільний цукор - 10 г Вершковій сир 300 г Йогурт, або вершки - 100 г Цукрова пудра 80 г Ванільний цукор - 10 г Родзинки - 60 г Шоколад чорний - 80 г Олія - 20 г
  7. Сыр – 700 г Яйцо - 1 шт Ванильный сахар – 10 г Сахар – 50 г Соль Манка – 40 г Семена Чиа – 100 г В холодильник на 30 минут. Кокосовое молоко – 120 г Сгущенка - 40 г Ягодный соус – 15 г Цедра лайма Гранола – 10 г Если вы используете замороженные сырники после того, как вынули их из морозильной камеры, дайте им постоять 30 минут. Затем начинайте готовить.
  8. Цей швидкий та простий рецепт який приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок! вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши цей шоколадно-творожний десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця, щоб дізнатися рецепт чудового десерту! СИРКОВА МАСА -350 г сиру - 80 г йогурту, або вершків -70 г цукрової пудри, або за смаком -10 г ванільний цукор Глазур Шоколадна глазур -100 г чорного шоколаду -40 г олії
  9. Цей швидкий та простий рецепт який приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок! вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши цей шоколадний десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця, щоб дізнатися рецепт чудового десерту! Інгредієнти: * Молоко 1 л * Цукор 250 г * Яйця 4 шт * Борошно 60 гр * вершкове масло 100 г * Ванільний цукор * Какао 35 г * Листкове тісто 600
  10. Максим Chef

    Торт з млинців

    Цей швидкий та простий рецепт який приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок! вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши цей шоколадно вершковий десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця, щоб дізнатися рецепт чудового свядкового десерту! Млинці: 3 яйця 3 шт Цукор - 90 г Какао - 45 г Молоко - 350 г Борошно - 120 г Ванільний цукор - 5 г Олія - 50 г Крем: Вершковий сир 600 г Цукрова пудра - 80 г Ванільний цукор - 5 г Вишня - 150 г ЦУКОР - 20 Г
  11. Приготування торту може бути різним. Новий рецепт торту до свят з шоколадно-йогуртовим смаком, в поєднанні з мандринами, ківі. Спробуйте, готуйте торт по новому. Млинці: 3 яйця Цукор - 90 г Какао - 45 г Молоко - 330 г Борошно - 120 г Ванільний цукор - 5 г Олія - 50 г Крем: Йогурт - 1,6 літра Цукор - 150 г Ванільний цукор - 5 г Желатин - 40 г Мандарини Ківі
  12. Ингредиенты: Мандарини - 350 г Цукор - 100 г Яйце - 3 шт Цукор - 150 г желатин - 15 г Йогурт - 450 г Ківі - 160 г Цей швидкий та простий рецепт який приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок! вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши цуй вершково-мандариновий десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця, щоб дізнатися рецепт чудового свядкового десерту!
  13. Цей швидкий та простий рецепт приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок! вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши вершково-мандариновий десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця, щоб дізнатися рецепт чудового свядкового десерту! Склад: Мандарини - 600 г Желатин - 15 г Вода - 150 г Йогурт - 800 г Цукор - 100 г Желатин - 18 г
  14. Це швидкий та простий рецепт, який приготувати зможе кожен! Приготуйте цей рецепт своїм рідним вони будуть у захваті! Вода - 200 г Сіль - 2 г Вода - 70 г Борошно - 270 г Олія - 50 г Дріжджі - 8 г Перець 80 г Цибуля - 60 г Помідор - 160 г Кріп - 6 г Яйця - 4 шт
  15. Максим Chef

    Різдвяний пиріг

    Цей швидкий та простий рецепт приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок! вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши вершково-мандариновий десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця, щоб дізнатися рецепт чудового різдвяного десерту! Мандарин 450 г Желатин 10 г Вершкове масло 150 г Печево 380 г Вершковий сир 200 г Цукрова пудра 150 г Йогурт 220 г
×