Перейти до вмісту

Recommended Posts

Мука пшеничная 560 г
Мука ржаная 230 г
Вода 420 г
Соль 3 ч.л.
Сахар 1,5 ст.л.
Раст.масло 2 ст.л.
Сухие дрожжи 2 ч.л.
Сухое молоко 2 ст.л.
Сок лимона 1,5 ч.л.
Солод 1,5 ст.л.
Чеснок сухой 3 ч.л.

gallery_322_36_17896.jpg

Способ приготовления:

Все ингредиенты сложить в ведро хлебопечки, согласно инструкции к вашей хлебопечке. Режим основной.

Не забываем смотреть за колобком во время замеса!

gallery_322_36_54284.jpg

Примечание

Резала совсем горячим, т.к. дочка забирала. Поэтому такое сечение.
Ну, по вкусу, мне всё же "Бородинский" больше по душе.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×