-
Публікації
187 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
2
Тип публікації
Профілі
Статьи
Форум
Галерея
Календар
Усі публікації користувача Дачниця
-
Ингредиенты: (склянка використовується 250г) - 3 кг кабачків; - 5 шт. солодкого перцю; - 1-2 шт. гіркого перцю; - 2 гол. часнику; - 1 ст. цукру; - 1 ст. рослинної олії; – 0,5 ст. оцту 9%-го; - 400-500 г томатної пасти; - 2 ст. солі Метод Якщо кабачки молоді - насіння не вирізаємо. Нарізаємо кабачки сантиметровими брусками. Перець очищуємо від насіння та розрізаємо навпіл. Очищуємо часник. Готуємо гострий перець. У велику каструлю висипаємо кабачки. Солодкий і гіркий перець, часник пропускаємо через м'ясорубку. Перекручені інгредієнти додаємо до кабачків. Додаємо до овочів цукор, рослинне масло, оцет, сіль, томатну пасту. Все добре перемішуємо і залишаємо на 3 години до виділення рідини з овочів. Каструлю з овочами ставимо на вогонь доводимо до кипіння і варимо 40 хвилин. Періодично помішуючи. Паралельно стерилізуємо півлітрові банки. В гарячі стерилізовані банки розкладаємо лечо та закатуємо стерильними кришками. Закриті банки накриваємо ковдрою і залишаємо до вистигання. Ну дуже смачно! Фото НатальяН. Дякую! Україна Київ Війна росії з Україною День 924
-
У мене шеф трамонтіно, куплений у фірмовому магазині. Я його обожнюю
-
Ми купували в Агромаркеті.Там вони називаються Дерево-Сад. Садити дерева можна навіть взимку. Але мені більше подобається навесні. З осені можна підготувати ями ,а весною садити. Якщо є можливість, то купувати краще 2-3 річні. Однорічні саджанці довго сидять поки починається плодоношення. Мабуть довго нарощують кореневу систему.
-
До речі, може кому буде цікаво. Зараз продають дерева на яких привито декілька сортів. Я собі таке посадила. На ньому Талгарська красуня, Вільямс і шось третє, я забула😉
-
Бере це група сортів. Вільямс і Клаппа(любимица Клаппа) обидва туди входять. На скільки я знаю вони самозапильні. Просто менеджер хоче більше втюхати
-
Білочка на черзі. Треба тільки до дому доїхати
-
Спробую обов'язково. Дуже цікаво. Я зазвичай стерилізую у духовці, але з водою. Спробую і без води. Набагато зручніше доставати з каструлі і тд.
-
Привіт. На бутрік з свіжим орірком саме те!
-
Смачна утилізація. Що приготувати з пасок, що залишилися після Великодня
Дачниця відповів в тему lana19 в Великдень
Хоч я не пам'ятаю випадках ,щоб в моїй родині зачерствіла паска, але ідеї не погані. -
Глазурь на желатине для пасок, куличей и любой выпечки
Дачниця відповів в тему Qween в Глазури, помадки
Я намазала товстим шаром -
Глазурь на желатине для пасок, куличей и любой выпечки
Дачниця відповів в тему Qween в Глазури, помадки
Глазур застигла , але цукор перекристарилізувався. Лимон додавала. Що я зробила не так? -
Глазурь на желатине для пасок, куличей и любой выпечки
Дачниця відповів в тему Qween в Глазури, помадки
Тоді 300, дякую -
Глазурь на желатине для пасок, куличей и любой выпечки
Дачниця відповів в тему Qween в Глазури, помадки
SOS заклинило. Маємо 6 середніх пасок. Хочу зробити глазур на желатині. Скільки треба цукру на таку кількість.300 чи 400? -
Типы и виды колера для теста. (Чем смазать дрожжевую выпечку перед отпеканием)
Дачниця відповів в тему lana19 в Советы и мастер-классы
З цукром буде більш інтенсивний колір. Мені подобається жовток з молоком чи вершками. Ти права, горить цукор. -
Баскський шоколадний чизкейк
Дачниця відповів в тему Коник в Сладкие пирожки, пироги, ватрушки, сочни, чизкейки
Я таке тільки на Майстер шеф і бачила!!! -
Навіть стало жалко, що я не люблю кокос. Але для онуків зроблю обов'язково!
-
Дуже весняні.
-
Ингредиенты: 1 яйце, 100г вершкового масла, 90г цукру, 70г сметани, 30г какао, 40г шоколаду подрібнити ножем, можна замінити горішками, ( я об'єднала), приблизно 200г борошна, 1 чайна ложка розпушувача Метод З тіста зробити кульки (приблизно 20), приплюснути і вмочити в посипку з шоколаду чи горіхів. Випікати при 180 °C хвилин 20- 25. Смачного!
-
Дуже шоколадно. Мені аж занадто
-
Ингредиенты: Борошно 500г Смалець 100г Сир 150-200г Сіль 0,5 ст. ложки Цукор 1ст. ложка Розпушувач 12г Насіння льону 2ст ложки (не обов'язково) Сироватка або інша кисломолочка, щоб вийшло не туге тісто Метод Борошно перетерти із смальцем на крихти. Додати все інше і зібрати тісто до купи. Довго не місити. Дати полежати хвилин 30. Поділити на 3 частини. Розкачати тонко на пергаменті, порізати за бажанням. Випікати при 180 до рум' яного кольору.
-
Також смачно. Щось я відповіддю забарилася. Вибач, будь ласка.
-
Божечки, яка краса. Уявляю, як він пахне!
-
О, саме те, що мені треба!
-
Твердий, можна навіть сирний продукт
-
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
Дачниця відповів в тему Natali06 в Сарафанное радио
І я навіть не спробувала. Хоча люблю їх дуже. В сезон можу харчуватися тільки кавунчиками.