-
Публікації
77 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
20
Повідомлення, опубліковані користувачем Максим Chef
-
-
Зберігайте рецепт корисного майонеза!
Олія соняшникова - 200 гр
Молоко пастеризоване - 100 гр (має бути кімнатної температури),
Жовток відварений - 3 шт.
Гірчиця –міцна 30 гр,
Сіль – 4 гр,
Цукор - 2 г
Сік лимона – 10 грРекомендую зберігати не білше 4 днів
Natali06 та inucya reacted to this -
1) рецепт.
Смачне та натуральне морозиво натурально просто.
Малина - 180 г
Йогурт грецький - 200 г
Мед - 70г (2 с/л )
Чорний шоколад - 80 г
2) рецепт.Смачне та натуральне морозиво натурально просто.
Морозиво:
Полуниця - 150 г
1 великий банан
В морозилку на 30 хвилин.
Додаємо 160 грам вершків. 18%Natali06 reacted to this -
Кабачок - 300 грам
Куряче філе - 1шт
Сулугуні - 100 грам
Яйце куряче - 1 шт
Сухий часник - 2 грама
Сіль, перець
Мука - 60 грам;
Кріп - 10 грамСпосіб приготування:
Натираємо кабачок та вижимаємо його, щоб не було зайвої води;
Куряче філе та сулугуні нарізаємо на кубики;
Додаємо яйце, сухий часник, сіль, перець, муку та кріп;
На деко вистилаємо пергамент;
Все перемішуємо виделкою та формуємо кульки;
Викладаємо кульки на пергамент;
Ставимо страву в розігріту до 220 С
духовку на 17 хвилинfronya40 та Natali06 reacted to this -
Зберігайте рецепт ⬇️
Окрошка на мангалі:
Куряче філе - 500 г
Карі гостра - 1 ч/л
Сіль/перець
Кефір 2.5% - 120 г
Сухий часник - 1 ч/л
Яйця - 4 шт
Гірчиця міцна - 50 г
Кріп - 25 г
Кефір - 800 г
Огірок - 130 г
Редиска - 120 г
Сильногазована вода - 210 г
Подаємо з лимоном.
Смачного!Natali06 та fronya40 reacted to this -
https://youtu.be/vvNaVM43Bpc?si=xhO4wVf8bt_JEX5G
1 рецепт
Баклажан - 4 шт
Болгарський перець - 1 шт
Помідор - 1 шт
Яловичий фарш - 1.5 кг (бажано ошийок)
Сіль
Перець
Часник - 20 г
Зелень - 15 г
Сітка жирова баранини - 500 гДля соусу :
Баклажан - 1 шт
Кріп - 10 г
Часник - 1 г
Йогурт без цукру - 150 г
Сіль за смаком2 рецепт
1 баклажан чистимо від шкірки, замотуємо у стрейч плівку та готуємо в мікрохвильовій печі 3,5 хвилини. Дістаємо та робимо його плоским.
Додаємо сіль та сухий часник.
Збиваємо 1 яйце та додаємо 30 грам молока.
Паніруємо в борошні, потім кладемо в яйце та паніруємо хлібною паніровкою.
Смажимо з двох сторін при невисокій температурі, потім перекладаємо на серветку.Готуємо соус Dorblu:
Сир Dorblu - 40 г
Біле вино - 30 г
Вершки 18% - 60 г
Сіль за смакомКладемо баклажан на тарілку, подаємо з салатом та теплим соусом Dorblu. Смачного😉
Natali06 reacted to this -
Я впевнений - це буде ваша найулюбленіша страва з баклажану.
Баклажан - 650 г (2 шт великих)
Сіль, перець
Оливкова олія - 20 г
Цибуля - 180 г
Перець болгарський - 100 г
Зелена цибуля - 30 г
Фарш із яловичини - 400 г
Сухий часник - 2 г
Кетчуп - 50 г
Соєвий соус - 20 г
Моцарела - 100 г
Спосіб приготування:
Нарізаємо баклажан товстими кільцями, посипаємо сіллю та перцем, поливаємо оливковою олією, перемішуємо, викладаємо їх на застелену пергаментом форму та ставимо в пічку на 190 С на 15 хвилин;
Нарізаємо цибулю, болгарський перець та зелену цибулю;
Обсмажуємо цибулю, та додаємо фарш із яловичини, болгарський перець, сухий часник, сіль, кетчуп, соєвий соус та зелену цибулю. Тушкуємо все разом;
Натираємо моцарелу;
На засмажені баклажани додаємо тушений фарш;
Зверху кладемо базилік та моцареллу;
Запікаємо в духовці на протязі 10 хвилин при температурі 200 С -
Клас😍 на здоров’я❤️
-
Борошно - 870 грам
Тепле молоко - 250 мл
14 грам сухих дріжджів
Масло - 100 г
Цукор - 250 г
Сік лимона - 25 грам
4 яйця
Коньяк - 10 грам
Ванільний цукор - 1 пакетик
Цедра пів лимона
Борошно потрібно просіяти, щоб наситити його киснем.
Замішуємо опару.
У теплому молоці розвести 12 грам дріжджів, 50 грам цукру та 200 г борошна.
Опара повинна бути густіша ніж сметана.
Накрити опару рушником, ставимо в тепле місце приблизно на 2 год.
Масло розтопити, щоб було тепле. Потерти пів лимона на цедру та вичавити 25 г соку.
Білки відокремити від жовтків.
До білків додати дрібку солі і збити до стійких піків.
Жовтки збити з 200 г цукру і ванільним цукром, додати 25 грам лимонного соку та цедри пів лимона.
До опари додати білки і жовтки, частинами додавати 670 г борошна.
Вимісити.
Масло, коньяк 10 грам додаємо в кінці замісу.
Тісто має бути трохи липке, але уважно, щоб не забити його.
Тісто повинно підійти впродовж 2 год.
Після цьооо гарно обімяти тісто змоченими олією руками.
У форми покласти тіста менше ніж половину.
На цей заміс використав 3 форми розміром 130*85 мм /500 г.
Випікати в розігрітій до 175 градусів духовці з конвекцією на протязі 45хв.
Заварний крем:
Молоко - 300 мл
Борошно - 35 г
Яйця - 3 шт кімнатної температури
Цукор - 90 г
Ванільний цукор - 10 г
Вершкове масло - 80 г
Абрикосовий джем з трюфелем - 60 г
Natali06 та УкраІнка reacted to this -
Ингредиенты:
Куряче філе - 300 г
Гриби - 200 г
Цибуля - 150 г
Перець - 100 г
Олія
Часник
Перець
Вершкове масло - 40 г
Вершки -100 г
Листкове тісто - 500 г
Моцарела - 60 г
Курячий жовток - 1 шт
Кунжут
Спробуйте приготувати цей унікальний рецепт хлібу!
Цей швидкий і простий рецепт може приготувати кожен, навіть без кулінарних навичок!
Вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті!
Перегляньте це відео від початку до кінця, щоб дізнатися всі деталі цього рецепту.Natali06 reacted to this -
Ингредиенты:
1 - рецепт
Курка 300 г
Курячий фарш 300 г
паприка
Сухий часник 2 г
Молоко 100 г3:46
2 - рецепт
Куряче філе 400 г
Перець 200 г
Цибуля 150 г
Гриби 300 г
Моцарела 60 гNatali06 та Toxa reacted to this -
Цей швидкий та простий рецепт приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок! вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши цей унікальний десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця, щоб дізнатися рецепт чудового шоколадного десерту.
Інгредієнти:
4 яйця.
Цукор 60 г
Какао 45 г
Молоко 330 г
150 г борошна.
Олія 50 г
Ванільний цукор - 10 г
Вершковій сир 300 г
Йогурт, або вершки - 100 г
Цукрова пудра 80 г
Ванільний цукор - 10 г
Родзинки - 60 г
Шоколад чорний - 80 г
Олія - 20 г -
Сыр – 700 г
Яйцо - 1 шт
Ванильный сахар – 10 г
Сахар – 50 г
Соль
Манка – 40 г
Семена Чиа – 100 гВ холодильник на 30 минут.
Кокосовое молоко – 120 г
Сгущенка - 40 г
Ягодный соус – 15 г
Цедра лайма
Гранола – 10 гЕсли вы используете замороженные сырники после того, как вынули их из морозильной камеры, дайте им постоять 30 минут. Затем начинайте готовить.
fronya40, Toxa та Natali06 reacted to this -
Цей швидкий та простий рецепт який приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок! вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши цей шоколадно-творожний десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця, щоб дізнатися рецепт чудового десерту!
СИРКОВА МАСА
-350 г сиру
- 80 г йогурту, або вершків
-70 г цукрової пудри, або за смаком
-10 г ванільний цукор
Глазур
Шоколадна глазур
-100 г чорного шоколаду
-40 г оліїСправжня господиня, Jefry та Natali06 reacted to this -
Цей швидкий та простий рецепт який приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок! вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши цей шоколадний десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця, щоб дізнатися рецепт чудового десерту!
Інгредієнти:
* Молоко 1 л
* Цукор 250 г
* Яйця 4 шт
* Борошно 60 гр
* вершкове масло 100 г
* Ванільний цукор
* Какао 35 г
* Листкове тісто 600Natali06, УкраІнка та Toxa reacted to this -
Цей швидкий та простий рецепт який приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок! вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши цей шоколадно вершковий десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця, щоб дізнатися рецепт чудового свядкового десерту!
Млинці:
3 яйця 3 шт
Цукор - 90 г
Какао - 45 г
Молоко - 350 г
Борошно - 120 г
Ванільний цукор - 5 г
Олія - 50 гКрем:
Вершковий сир 600 г
Цукрова пудра - 80 г
Ванільний цукор - 5 г
Вишня - 150 г
ЦУКОР - 20 ГToxa reacted to this -
Приготування торту може бути різним. Новий рецепт торту до свят з шоколадно-йогуртовим смаком, в поєднанні з мандринами, ківі. Спробуйте, готуйте торт по новому.
Млинці:
3 яйця
Цукор - 90 г
Какао - 45 г
Молоко - 330 г
Борошно - 120 г
Ванільний цукор - 5 г
Олія - 50 г
Крем:
Йогурт - 1,6 літра
Цукор - 150 г
Ванільний цукор - 5 г
Желатин - 40 г
Мандарини
Ківі
fronya40, Справжня господиня та Natali06 reacted to this -
Ингредиенты:
Мандарини - 350 г
Цукор - 100 г
Яйце - 3 шт
Цукор - 150 г
желатин - 15 г
Йогурт - 450 г
Ківі - 160 гЦей швидкий та простий рецепт який приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок! вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши цуй вершково-мандариновий десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця, щоб дізнатися рецепт чудового свядкового десерту!
fronya40 та спокусницЯ reacted to this -
Цей швидкий та простий рецепт приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок! вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши вершково-мандариновий десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця, щоб дізнатися рецепт чудового свядкового десерту!
Склад:
Мандарини - 600 г
Желатин - 15 г
Вода - 150 г
Йогурт - 800 г
Цукор - 100 г
Желатин - 18 г -
Це швидкий та простий рецепт, який приготувати зможе кожен!
Приготуйте цей рецепт своїм рідним вони будуть у захваті!Вода - 200 г
Сіль - 2 г
Вода - 70 г
Борошно - 270 г
Олія - 50 г
Дріжджі - 8 г
Перець 80 г
Цибуля - 60 г
Помідор - 160 г
Кріп - 6 г
Яйця - 4 штNatali06 та Алцьона reacted to this -
Цей швидкий та простий рецепт приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок! вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши вершково-мандариновий десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця, щоб дізнатися рецепт чудового різдвяного десерту!
Мандарин 450 г
Желатин 10 г
Вершкове масло 150 г
Печево 380 г
Вершковий сир 200 г
Цукрова пудра 150 г
Йогурт 220 г -
В цьому відео я приготую смачний обід, або вечерю
Спробуйте приготувати цей рецепт своїм ріднім та друзям вони будуть у захваті)Склад:
Картопля 1000 г
Куряче філе 200 г
Гриби 100 г
Томати в пілатті 100 г
Часник 2 г
Моцарела 180 гАлцьона, Natali06 та Toxa reacted to this -
-
Ингредиенты:
4 яйця.
Цукор 60 г
Какао 45 г
Молоко 330 г
150 г борошна.
Олія 50 г
Вершковий сир 300 г
Вершки 100 г
Цукрова пудра 80 г
Ванільний цукор
сіль
Печево ОреоІнгредієнти для шоколадної глазурі:
Шоколад чорний 90 г
Вершки 120 г
Арахіс 50 г -
В цьому відео я приготую смачний обід, або вечерю.
Спробуйте приготувати цей рецепт своїм ріднім та друзям вони будуть у захваті)Перець 3 шт
Цибуля 120
Олія
Фарш курячий 300 г
Паприка 2 г
Сухий часник 2 г
Вершкове масло 30 г
Рис 80 г
Кукурудза 80 г
Моцарела 50г
Кріп 10 г
Ідеальний маринад для курячого філе
в Птица / Дичь / Крольчатина
Опубліковано:
Зберігайте рецепт найсоковитішого курячого філе!
Куряче філе 1 шт 220 г
Копчена паприка 2 г
Часник 2 г
Перець за смаком
Сіль за смаком
Соєвий соус 40 г
Олія 20 г
Мед 50 г
Гіриця солодка 25 г
Беремо куряче філе та за допомогою виделки робимо безліч дірочок, щоб м’ясо швидше промариновалося, потім додаємо копчену паприку, сухий часник, перець чорний, сіль, соєвий соус, олію, накриваємо фольгою та ставимо в розігріту духовку 220С на 35 хв.
Поки куряче філе запікається ми приготуємо соус для запікання.
Для цього нам знадобиться, мед, солодка гірчиця та олія, все змішуємо.
Потім достаємо куряче філе та змащюємо гірчичним соусом та ставимо запікати ще на 10 хв при температурі 200С.
Куряче філе готове, нарізаємо та поливаємо соусом який залишився після випікання.